61

Еми......

преди 7 години

Пътувал със самолет, пък всъщност с кола, бил с две момичета, пък никой не ги познава, никой не ги видял, дори родителите му не знаят истината, защото и от тях я скрил?!?!?! Не ви ли се струва много заплетена работата?! Това момче е трябвало да бъде в Сърбия тайно, инкогнито. Защо?! Може би някой по високите етажи на властта знае. Навремето не беше ли изчезнала така мистериозно и Мирослава от Перник, и после убита?! Къде водеха нейните следи?

60

Анонимен

преди 7 години

Марихуана + синтетични наркотици (най-вероятно амфетамини) + 2 промила алкохол в кръвта, много чудно какво ли го е накарало да се самоубие, сигурно му е проговорило някое кокиче, което расте под снега.Хора, НАРКОТИЦИТЕ УБИВАТ, НЯМА ЛЕКИ, ТЕЖКИ И СРЕДНИ, ЗАПОЧНЕШ ЛИ ВЕДНЪЖ, ЖИВОТЪТ СВЪРШВА!!!!!

59

Анонимен

преди 7 години

по снимката си личи що за стока е сега цялата родина в траур.

58

Анонимен

преди 7 години

до 63. Не само в Белград и в цяла Сърбия и за по малко евро. Фуражките са алчни и завистливи. Нямат професия и са мързеливи.

57

Как

преди 7 години

Снега лесно се изфабрикува, като се разхвърля върху стъпките на другите хора, въпроса е дали разследващите се изследвали снега правилно за подповърхностно напластяване, как е влезнал в сградата много сгради са с код, има много въпросителни, ако бях на мястото на роднините ЧАСТЕН ДЕДЕКТИВ от Сърбия

56

честит

преди 7 години

какво кара обикновено една джанка да се самоубие?Нарича се абстиненция.

55

Луд

преди 7 години

Хора слепи ли сте? Тениска Боб Марли, тъмни очила да не се виждат зениците, парцалени дрънкулки по китките, то на челото му пише внимание наркоман

54

Анонимен

преди 7 години

Разбирасе - вярвайки на басните за братството и дружбата със сърбите.

53

Анонимен

преди 7 години

Белград е място, където могат да те убият за 200 евро, а този е имал и повече. Ако е попаднал на неподходящите хора и е бил наивен да им каже, че е сам, просто ги е предизвикал.

52

Анонимен

преди 7 години

И все пак не става ясно - какво е правил в Белград, защо се е намирал в този блок, след като няма ключ и не познава (уж) никого? Има твърде много въпроси без отговор, за да стигат до такива генерални заключения. Май искат да си измият ръцете с тая прословута теория за самоубийство.

51

Анонимен

преди 7 години

Аз довечера ще прасна около 2 литра Мавруд със сиренце и пастърма, да му мисли жената. Ей не се научиха тези младежи да ядат и да пият, дрога им дай - трева, хапчета. Не разбраха, че каквото сложиш за вилицата и на ***, това остава в живота :)

50

Хамлет

преди 7 години

Има нещо гнило в Дания... Пардон, в Сърбия.

49

Горан

преди 7 години

До Анонимен 54: Да, има ограничени хора: Ограничени откъм алкохол, наркотици... Такива ми ти работи! Станеш ли прекалено широко скроен, има опасност да свършиш зле, като този младеж!

48

Анонимен

преди 7 години

Това требе да е само акция на македонските тайни служби.

47

Анонимен

преди 7 години

Жалко за момчето, но сайтът ''Спортал'' е наркомански, избягвайте да го посещавате или да си имате нещо общо с хора, работещи там, искрен съвет

46

sssd

преди 7 години

като видях синтетични наркотици ми стана ясно. Един съученик в чужбина украинец се беше хвърлил от терасата на общежитията. Синтетичните и марихуани и всичко са нещо ужасно отказвайте винаги !! Казвам това като върл привърженик на марихуаната, и човек който е опитвал и виждал какво представлява тази синтетика. Мир на праха му.

45

Анонимен

преди 7 години

А аз не мога да повярвам, че ни занимават с това момче няколко дни! Направил си е избора за живота си и решенията му са го докарали дотам. Какво са ви виновни сърбите? Добре, че както някой е написал не паднал върху случайно минаващ човек, защото щеше да убие и него.

44

Анонимен

преди 7 години

Не мога да повярвам колко ограничени хора има в България.. Спрете да съдите без да знаете за какво става върос. Мир на праха на момчето!

43

Анонимен

преди 7 години

И все пак е имало негови стъпки в снега по едната тераса,а не по всичките тераси,като че ли бягал с препяствия от тераса на тераса вследствие на въздействие и без ключ който кой знае у кого е останал и къде поставен.

42

1948

преди 7 години

Асен не беше от Левски, беше от Цска, но истинското Цска, а не това на припознавачите. По-важното, е че беше професионалист и слънчев човек