16

Анонимен

преди 7 години

Бил съм в казармата.Най-проблемни бяха българи, среднисти, от големите градове. Вишистите като мен сме ясни, просто бяхме с по 8 до 10 години по-големи от останалите.Най-безпроблемни бяха турчетата от селата, и братята роми. *** въпрос - защо, аджеба?Отговор - защото там патриархалното семейство не е смляно. Там не са мамин златен, и като не слуша играе тоягата.Мамин златен психологията и липсата на репресии в повечето случаи създават гамените.

15

Анонимен

преди 7 години

Почти всички много бъркате. Тук не става дума за казарма, възпитание, смяна на поколенията и т.н. а за едни дето преди 1989-та години всичките отиваха в трудови войски.

14

До анонимния

преди 7 години

Ти бил си в казармата под мен там ставаш като агне и заспиваш преди 20:00

13

Анонимен

преди 7 години

В казармата само ще се научат на още тарикатлъци, ако до тогава не са получили възпитание.Проблемът е в много по-ранен етап от развитието на децата.Например, абдикацията на родителите от възпитание, или погрешно такова. Тип "***, ти си ангел мой".Създаване на чувство за безнаказаност при децата, заради липса на съответни наказания при кривване от пътя.

12

Истината

преди 7 години

Ами нормално е повечето да са младежи и деца - това е следствие на силно променения етнически състав в България, най-вече сред младите, т.е. родените след 1990 година. Колкото до онзи от село, дето коментира кой бил учил в елитните училище преди 1989-та година, ами учеха тези, които бяха способни. От моя клас всички влязоха да следват, средният успех след 11 клас (гимназия, не е езикова), беше 5,72 и си беше заслужен, като почти всички ученици живеехме в района на гимназията, но си бяхме елитна

11

м даа

преди 7 години

Децата са си същите като едно време, разликата е че тогава ако идеш с 5 кинта да си купуваш вафли те питаха от къде си ги взел, а сега и цигари и алкохол им се продава без никакви спънки. Да не говорим че тогава нямаше какво да си купиш, а сега само пари -пари-пари и като не им ги дават, си ги търсят сами.

10

Корджан

преди 7 години

Казармата там ще станат мъже и научат дисциплина иначе ги виждам кви оскубани педермета стават

9

Анонимен

преди 7 години

15 стана 14, т.е. това е анонимния след макаренко

8

До 15

преди 7 години

Пишеш лъжи разбира се. Не забравяй, че все още доста хора от онова време сме живи и помним какво беше. Примерно и за теб имаше буква с привилегии - тъй като примерно за децата от селата също имаше някакъв задължителен процент за приемане и влизахте без да можете да четете и пишете.

7

Анонимен

преди 7 години

По - притеснително ще е ако старци с бастунчета са извършители на всяко второ !

6

Анонимен

преди 7 години

Време е да се променят законите и да носят отговорност от по ранна възраст.

5

Анонимен

преди 7 години

Кафяви,нали?Като им спрат социалните помощи и въведат 30-40 годишни наказания както и смъртни присъди нещата се оправят.Те винаги са си били повече животни отколкото хора при това хищници.Тва че на дедо Шорош сатанинските организации напъват да ги сложат като човешки елит ,както и че не е политкоректно да се признаем,че не са точно хора не променя нищо.И в Бразилия има такива и в Африка и Азия,навсякъде са.С тая разлика,че там ги гърмят пък тук ги развъждат.

4

Нас

преди 7 години

Да защото закона не ги съди ,като възрастни! Тук трябва закона сериозно да се промени, и родителите да носят пълната отговорност ! В много случаи кражбите са със тяхно съдействие !

3

1234

преди 7 години

Нека чистят сняг и престъпленята ще намалят.

2

Вълнаро

преди 7 години

Малко етнически произход да кажете, или е неудобно да се говори. Проблемът със скандинавците плавно излиза извън контрол под любящия поглед на националните предатели в парламента и нпо-тата на чужда хранилка.

1

РВ

преди 7 години

Да позная ли че повечето са деца с по 10 братя и сестри и са от шведско потекло...