88

Анонимен

преди 5 години

каква враждебност, 3 милиона руснаци има в америка, и още толкова чакат да имат възможност да емигрират, що не си ходят по родните места като мразят америка!нешастници!

87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 142Баба ти Ванга взеха да я употребяват за собствени цели-лични и политически,хора и отделни държави-велики и не толкова,особено след смъртта ѝ.Най-много я употребяват руснаци и сърби-все с лъжи и измишльотини,които са им удобни.Руснаците дори направиха филм за Баба Ванга,който е една пародия.

86

Анонимен

преди 7 години

Руснаците не обичат никого.Те обичат само парите и грандоманията.Като им е толкова "велика"Русия,защо не си стоят там,ами се натискат да живеят в развитите западни страни,предимно САЩ?

85

Анонимен

преди 7 години

Ако след 1956 г ръководствата на страните от СИВ и Варшавския договор под "командването" на троцкиста Хрушчов не бяха започнали да правят "червена буржоазия" ,"еврокомунизъм"и крадат държавни пари чрез дисиденски търговски фирми ,през 1983 г нямаше да се наложи провеждането на операция "Голгота" , на чиито пореден етап за изхвърлянето им от властта днес сме свидетели!Истинските американци и руснаци никак не обичат тарикатите-политици и бюрократи!И скоро тарикатите ще носят вода на баламите !

84

Анонимен

преди 7 години

Баба Ванга не грешеше . А Тя каза;Русия ще властва над света. Една кръв сме ,говорим един език ,кръстим се наляво и се разбираме без преводач !!!

83

Пенсионер

преди 7 години

До Анонимен 127 Никой не обичал САЩ ? Що бе, аз ги обичам ? Имах мечта да живея там , но вече е много късно за мен.И как руснаците да обичат американцити, като знаят как живеят те и как руснаците мизеруват. Завист,какво да правиш.Ние социалистите не обичаме богатите.... , ама ни се ще да сме като тях.

82

Анонимен

преди 7 години

До рускиняАко следваме краварска логикати по каква логика си тук *** убавице? Чемодан, вакзал, масква

81

Анонимен

преди 7 години

Аз пък се питам как е възможно най - могъщите разузнавателни служби в света да се занимават с троладжийския експеримент на някой айляк ?? Как е възможно най - могъщата медийна организация в света да копира "новини" от фалшиви сайтове? Как всичко се обърка? Абе тия хора толкова ли изпростяха, че не могат да измислят нещо по - оригинално?!

80

Плавник

преди 7 години

Явно теб само за това са те наели в САЩ - да миеш тоалетните и затова не можеш да си представиш, че някой може да е виждал и друг човек освен българин, който мие тоалетни.

79

Анонимен

преди 7 години

До ПлавникВ САЩ ти не може да виждаш руснаци, защото руснаците там живеят в close communities и купуват имоти в райони като Бевърли Хилс, а не мият тоалетните на американците.

78

Плавник

преди 7 години

Ето ти и една статия, понеже си мислиш, че населението на Русия явно се увеличава.money.bg/economics/vse-poveche-rusnatsi-iskat-da-emigrirat-v-sasht.html

77

@128

преди 7 години

Руснаците не емигрират и никой руснак не иска да емигрира в САЩ. Само българите си мечтаят да емигрира в САЩ. А какво става са визите на българи за САЩ - българия е член на ЕС който има безвизов режим със САЩ и американците си влизат свободно в България. Българите могат ли да пътуват в САЩ без визи като пълноправни членове на ЕС или американците им плюят в лицето и налагат визи, унизителни интервюта и отказват виза на всеки пети кандидат.

76

Васко

преди 7 години

Йелке, даже не ми се чете дългите ти дитирамби. сащ се опитва да манипулира всеки. Тъпия Елцин се хилеше, като клоун. Но сега си намериха майстора. Путин е здравомислещ, адекватен, народа живее хубаво и пътува в чужбина на курорти.

75

Плавник

преди 7 години

До рускиняНе. Живея в САЩ и всеки ден виждам много руснаци, които "мразят" САЩ и много обичат Путин и бедната си действителност в мать Россия.

74

рускиня

преди 7 години

До Плавник. Руски народ те избра за говорител на неговото мнение? Или изразяваш свои жалки въжделения? 150 милиона живеят и работят в Русия.

73

рускиня

преди 7 години

Американци считали 78 дни зверски бомбардировки за хуманитарна операция? Ами предполагам ,че 11 септември също е била една хуманитарна операция. Ако следваме краварска логика

72

Плавник

преди 7 години

Руснаците все още обичат САЩ и емигрират там при всяка отдала им се възможност. Просто властта в Русия вече много по-публично изразява противопоставянето си на САЩ.

71

Анонимен

преди 7 години

Никой не обича САЩ.

70

Анонимен

преди 7 години

Русия ще бъде винаги една много , много велика държава .

69

до 113

преди 7 години

Да, у нас няма зелени човечета, но има черни човечета в Ново село. Дали са ти по-близки, щото аз не приличам на тях? Видимо сме от различни континенти...Но те са дошли на нашия, не ние на тяхния...