35

оооо

преди 7 години

Абе, хора, не разбрахте ли, че тези от малцинствата не желаят образование, а само размножаване.

34

Анонимен

преди 7 години

Абе и Ния сме си лика прилика с тях ама айде......

33

Анонимен

преди 7 години

Не виждам разлика между тях и нас . Едни същи сме ,само се правиме че сме нещо . Погледнато с очите на европееца сме си един и същи етнос в душата и манталитета. Нека някои си мислят че са различни от тях . Не са. Даже сме почти черни като тях Справка : Борисов ,Балъков ,Стоичков и т.н Вижте се в огледалото.

32

Земя вика Плевнелиев

преди 7 години

Сигурно това има предвид Плювко? Или живее на сал насред океана и халюцинира от жажда.

31

ИЛИЕВ кисите кинти

преди 7 години

В една европеска българия, за която тази раса претендира, че е всички сме с равни права, конституцията и законите са с двоен стандарт.Какво правиме?Отговор не искам!

30

Анонимен

преди 7 години

Има много програми за милиони и показват много добри резултати. Правят се семинари против раздането на 13. Всички, родили на 13 казват, че са доволни от семинарите и повече няма да раждат на 13. Най-голям ефект има при една, родила петзнаци на 13, която след разяснителните семинари, никога повече не е родила на 13.

29

бг

преди 7 години

Каква държава? НАТО-ОТАН командва.

28

Параграф 22

преди 7 години

Ах, какво телешко варено става от тия на снимката... За съжаление няма да е телешко...

27

държава с/у българи

преди 7 години

Подвеждащо заглавие. Държавата не нехае, тя насърчава това. Всички знаем как партиите печелят изборите - като плащат на хъхpяците. Колкото повече неграмотни хъхpяци, толкова по-лесно спечелени избори.

26

Анонимен

преди 7 години

Много моля БХК да заведе 600 000 дела срещу расовата дискриминция на българите в България, и срещу толерирането на ци-га-ни-те от страна на държавата. Айде стига с расовите ци-***-ски привилегии!!! От 01.01.2017 нека всеки ман-гал да плаща ток, вода, такса смет, строително разрешение...... Иначе аз не ща вече да плащам, а бай Ман-гал да ми се подиграва!

25

Анонимен

преди 7 години

"Правото на образование..." Не само право, а ЗАДЪЛЖЕНИЕ !!!

24

глупости

преди 7 години

Няма държава в света, където този етнос да е интегриран. Няма!Камо ли в тая кочинка тук, дето ду пелизците на со рос направиха ман галите неприкосновенни и им наливат пари за да се развъждат с бесни темпове. Само в България *** са 10% от населението, в другите държави от ес са 1% !!!Няма как да станат част от обществото същества, които продават дъщерите си като *** на пазар за булки, раждат на 12 и смятат джебчийството за занаят.!

23

Дневник

преди 7 години

Идва времето в което ще станем ромска държава, а Баце ще и е до живот премиер

22

мнение

преди 7 години

Моето просто мнение е че"Щом като се наемат да правят семейство значи са работоспособни и могат да работят и да издържат семейство. В такъв случай не им се полагат никакви помощи. Нека да отидат в Турция и там ще видят какви помощи дават. У нас ги научихме да не работят и да чакат само да детски добавки и помощи .Нека управниците почерпят опити и от други страни. Стига сме ги хпантутили.

21

Анонимен

преди 7 години

Политиците и всички държавни служители, които са корумпирани и не работят за по-доброто бъдеще на България, да правят като Едип!!!

20

Анонимен

преди 7 години

малката булка е всеки ден по тв и раждаемост скача

19

аврам

преди 7 години

Ако не е зимата в България, ще имат още по две три деца през живота си.Много ги плаши, но в Индия няма студ.

18

:)

преди 7 години

Боко си ги развъжда, за да има кой да гласува за жалката му партийка. Справка - последните избори всичкото ром гласува за Цеца.

17

Американ

преди 7 години

Който не ходи на училище не получава помощи. Ама и децата на малолетните трябва да не получават помощи. Тая трябва да спре.

16

Анонимен

преди 7 години

Ква държава бе!Това е само територия.