30

Аз

преди 7 години

Моля Северна и Южна Корея да спрат да се карат! Все пак всички са китайци...

29

Kotio

преди 7 години

Toia puk neshtastnik deto gleda kato prebozal ot koga po4na i toi da razbita ot politika ta mu se prividia 4e Rusia e totalnia vrag na Evropa . Da pripomnia 4e po oficialna amerikanska statistika na American Journal of Public Health ot 248 voenni konflikta v sveta , sled 1945 god - 201 sa razpaleni ot "velikite" pederasti ot USA

28

Анонимен

преди 7 години

31 е прав за контрола на хората по целият свят. Отключващият механизъм за всяването на страх беше 9/11 с който започва една безкрайна война срещу тероризма, безкрайна война срещу един илюзорен враг изкувствено създаден и поддържан. Защо в тази война участват и загиват обикновени хора като мен, защо няма нито една атака срещу дадена институция например : Европарламент, МВФ, ООН ,НАТО и т. н.

27

Анонимен

преди 7 години

До 25 Тероризъм има от поне 100г,ИРА,ЕТА/баски/ и др.Но в такива големи мащаби е от 20год.Ясно е кой го финансира,нали трябва да се оправдаят разходите и да има повод за интервенции по света.А и тази заплаха е повод да се осъществи пълен контрол над хората в свободният свят.

26

Анонимен

преди 7 години

Всички по-апетитни за разграбване държави си накупиха ПВО от руснаците, и тенденцията няма да спре. Става все по-трудно северноатлантическата терористична организация да прелита като пчеличка от цвят на цвят и да смуче. Войните им ще стават все по-скъпи, и в пари, и в политически план. Те и сега едвам се държат над водата.Терористи или не, скоро няма да можете да влияете на нищо и никъде.

25

Анонимен

преди 7 години

измислиха си враг за да оправдаят съществуването си,създадоха го и сега го "борят".Създават войни навсякъде където имат възможност и най вече в петролни държави,за да има още по-добра печалба.Останаха саудитска арабия,бруней,кувейт и иран,да видим там какво ще измислят за да ги нападнат

24

cccr

преди 7 години

най голямата бандитска организация кадето са те там са войните

23

Анонимен

преди 7 години

Когато си търсиш работа и обяснение за милиардите разходи, всички поводи са подходящи....Тръгнал да бори тероризма в Авганистан, но не вижда мюслитата в Париж и Брюксел,дето са му под носа! НАТО там да удари първо...

22

Партиен член

преди 7 години

Благодарение на НАТО целият свят е заплашен.Когато помагаха на Елцин и бяха пратили техни хора в Москва да помагат в щаба му за изборите това беше нормално.Сега вият че външни сили помагали на оня рижавия.

21

Българина

преди 7 години

До преди 50 г светът не знаеше какво е тероризъм, но нато сащо са турция и израел се постараха всички да разберат за него и да го усетят. Като изнасяш успоредно с фалшивите долари и ценности така става. Ако саш не се беше месила в 100 държави на 7 континента, тероризъм нямаше да има. Тероризма е форма на отмъщение за нещо което някой ти е причинил.

20

Дедо Гого

преди 7 години

Столтенберг явно не е чел писанията на нашия президент...Според Плевн., Русия е най-големия агресор

19

дедо Ташо до 26

преди 7 години

Мислим дека бъркаш.

18

Бай Тошо

преди 7 години

Най-големия терорист и враг на света е САЩ управлявана от евреите !!!!

17

Анонимен

преди 7 години

Мисля, че трябва да останем в Афганистан много дълго - колко точно, това ще зависи от събитията на място, добави той.===Знаете ли кво, останете, докато те си тръгнат до един. И без това натам отиват събитията.

16

Ttt

преди 7 години

Дори и Северна Корея ?

15

Щирлиц

преди 7 години

Аз пък мисля,че трябва да си останете в евро.ейския съюз,за да ви интегрират бежанците.Да ви е сладко.

14

гошо печения

преди 7 години

Еми мерси

13

Турчин

преди 7 години

Путин е опасен според НАТО ;)

12

ООН

преди 7 години

Целия Свят знае че НАТО създаде ИДИЛ , и в момента ги Въоръжава .Да е жив и здрав Путин , да е цяла Русия . Тази Нация ще ни избави в ЕС от Терористите .В момента НАТО , САЩ , ЕС водят политика като Хитлер .

11

Аха

преди 7 години

Да,да целият Свят е заплашен от тероризма на НАТО!