126

Низвергнат

преди 7 години

Цялата работа е отдавна скорена. САЩ търсят повод, пушечно месо и славянски ръце за трета световна война срещу Русия. Братята да се избиват взаимно и в уобен момент да я нападнат и победят, защото много злато и ценни метали има в Сибир, но руснаците не им ги дават без пари.

125

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 145А къде в изречението "Киевска Рус" има укруина????????? Такава дума преди 25 години даже и не е имало!

124

us

преди 7 години

Глупсти. Ясно беше кой победи в студената война. На Русия и предстои да стане просто един енергиен придатък на САЩ и нищо повече.

123

Сандо

преди 7 години

да, ще я пратят

122

Анонимен

преди 7 години

Киевска Рус е преди измислената държава Русия

121

анонимен

преди 7 години

украина е руска територия това са измислени дьржави прькнали се след1989 г с косово ще берем ядове това е развьдник на тероризьм наркотиции проституция видяхте че с кипьр работата не трьгна и няма да се уреди тозивьпрос никога

120

Мишо

преди 7 години

Не, Украйна отдавна е в космическа орбита.Там са 20% КОСМОНАВТИ, а другите се крият от марсианците.

119

Партизанката

преди 7 години

Хич не ми се вярва Тръмп да толерира сбирщината от неонацисти, евреи, бандеровци, олигарси и мафиоти, и тяхното дуче Порошенко... Путин като им удари един шут, ще ги изкара извън орбитата не на Русия, а на Земята...

118

Партизанката

преди 7 години

Напишете правилно заглавието - Киев е в очакване на новия си ГОСПОДАР...По образование съм ИСТОРИК. Нека уведомя писачката на статията, че държава Украйна няма. В превод означава " Покрайнина", като нашето Краище, да речем. Някога там е била Киевска РУС, която се разраства до днешните територии, наречени Русия. Същото важи за Беларус, за Словения, Словакия, Босна и прочие... Това, че *** - хазари и евреи, и техните *** от Сащ и Запада си измислят държави, е друг въпрос...

117

Анонимен

преди 7 години

Не си ли знаете собствената История, дори по "комунистическо" се знаеше. Не само това и филм има от тогава :-).https://youtube/watch?v=SRkdtetV5SQ В другата тема ви дадох разговор на два американски професора по логка и социология, те обясняват доста интересно за Хазарската Мафия и кой я представлява в "Украйна" ;-).

116

Анонимен

преди 7 години

България има по-валиден клейм от всички върху тия земи, не ги наричам с никакво друго име освен Северна България :-). Ами когато там са пасяли стадата на българите не е имало нито Русия, нито Украйна. Но една територия се удържа със сила и знание. Т.е. правете си извода :-).Спора в общи линии е поредната безсмислица на днешльовците, докато не се изясни кой създава "Украйна" и с каква цел. Подсказка, не е Москва и не е Ленин, плановете са от преди него, той е оръдието на труда :-))).

115

Vangelis Stavros

преди 7 години

Хай живе Суверенна Соборна Укранська Держава!

114

Исти

преди 7 години

Не- ще пратят Русия в орбитата на Украйна!

113

ukra

преди 7 години

Въпроса скоро ще се реши,защото измислената държава Русия скоро ще се разпадне на 22 парчета.Тя и без това векове наред е била колония на Киевска Рус (днешна Украина) и киевските князе са пращали синовете си там за да се учат да управляват диваците ,наричщи се се по това време московити.А самата дума "Рус" означава Швеция и за това украинците се отказват от това име.

112

Наблюдаващ

преди 7 години

"Украинско-руски" конфликт няма, освен раздухвания от досегашната US администрация. Какво е писал някой си СергИй от Украйна за Дойче Веле не е от значение, освен за вездесъщата Вaсилева.

111

За некадърниците

преди 7 години

"...Обаче не действат, защото Москва няма интерес от това...."И от къде го извадихте този извод? Да не би Русия да се е наместила в украинската Рада и да им пречи да вземат законодателните решения, необходими за да заработят минските договорености? Цяла Европа вече излезе и каза, че Украйна НЕ спазва договореностите, а пак Русия ви е в устата. Що за наглеци сте? #КОЙ ви плаща за да пишете тенденциозни лъжи? Не бих казал, че Русия е света вода ненапита, но и да се лъже така грозно не е коректно.

110

Украинец

преди 7 години

Украйна е руска земя, край на дискусиите!

109

юбералес

преди 7 години

До АнонименЛатвия е на 600км от Москва. Страната е член на НАТО, съответно военните поделения в тази страна са бази на НАТО.

108

Анонимен

преди 7 години

Ако някой си мисли, че на 800 км. от Москва може да има военна база на НАТО.... Вероятно се лъже.

107

Анонимен

преди 7 години

Тръмп може да "отстъпи" Словения на Русия и Иванка на Путин, но не и Украйна на Русия !