24

Анонимен

преди 7 години

Като прочетох Джуджи помислих, че пише нещо за Путин :)

23

Анонимен

преди 7 години

Ако не друг, поне за Ален Делон не можете да кажете, че не е имал избор и че не е имал вкус за женска красота. Влезте в сайт за него, вижте как изглеждат най-важните жени в живота му и преценете .Съжалявам, но е истина: от по-силен дразнител имат нужда по-малко потентните.

22

аман от тая

преди 7 години

Тая фъфлеща досадна Грух Грух - Джуджи дето и капят лигитеот зурлето като говори и тук ли почнаха да ни я пробутват и натрапват .

21

Анонимен

преди 7 години

Прочетох много лични нападки срещу жената, изказала мнението си. Така реагират гузните. Който има мисъл по същество, ще напише аргументи. Всеки хирург знае, че нерви се режат, но чувствителност почти те се възстановява. Искате безчувствена барби ли?Аз имам срязване на друго място /поради травма/, знам какво пиша.

20

сминдух енд чесън

преди 7 години

В друго предаване се мъчеше да пее,сега това ...

19

Анонимен

преди 7 години

Колко мислят родителите, виждаме по много други признаци: премени за абитуриентски балове, предоставяне на скъпи коли за гонки, незабелязване на наркозависимост , пиянство и на момичета, и на момчета....

18

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да се напъвате да я обиждате, въпросната Джиджи е абсолютно права. Да си натъпчеш детето с пластмаса е простотия , модерна простотия. И то ще отмине, но не като ланския сняг, а ще има последици за организма на момичето. Модерни са и голите кръстове, и скубаните вежди на мъжете, и много други увреждания. Мъжете да се пробват да си напълнят оная работа със силикон, осолено тези, които плачат , че им бил тънък, да ги видим каква песен ще запеят.А гърдите, както ушите, растат цял живот.

17

Анонимен

преди 7 години

Родителите мислят, че без силиконов бюст детето им не е красиво, затова подаряват бюст. За останалото са слепи. Или безсилни, защото парите не са достатъчни.

16

Гост

преди 7 години

До БобоТи сигурно си изписан, а?!

15

Анонимен

преди 7 години

и ко да сме дебели като нея ли? като си дебел и те мързи да ходиш на фитнес... по-добре си мълчи!

14

Анонимен

преди 7 години

Ей тая булка,не мога да разбера каква го играе в Цирка?!

13

Анонимен

преди 7 години

Bog da prosti v graschnov lora vidimlieva pristelkata na djujki kojato ne davasche nikoi da vlusa pri nolnia vlado nama li rasledvane ne e samo ot slkohola i mutresi kon4inata taka kasva6e baschta komunista marin gradchnov djudka kskvo schte kajesch

12

АТАКИСТ

преди 7 години

Надя, Николова, напълно си права, бейби! Човек който е грозен отвътре, е грозен и в личице- доказателствео е тази на снимката!Друг е въпроса, че е толкова комплексирана от килцата си и е замязала на торба с екстременти тази, че даже не се усеща колко е жалка в очите на хората!Свинетка Павлова да я покани на партия бридж викам!

11

Анонимен

преди 7 години

До Надя, и как е възможно младите да са грозни отвътре, грозни отвън?

10

Анонимен

преди 7 години

Хората инвестират във външната си красота и стават първи дами - инвестицията е оправдана; инвестицията на останалите е неоправдана, което я прави опасна, защото е претенциозна. Аз това разбрах.

9

Анонимен

преди 7 години

Журналистка?! Като те дават малко по телевизията заедно с приятелката ти водеща и автоматично вече ставаш журналистка...браво!

8

Бобо

преди 7 години

А ти си дебела и грозна

7

Анонимен

преди 7 години

Сина на Джуджи е много възпитано и хубаво момче.Добре се е справила като майка!

6

Надя Николова

преди 7 години

Ценностите на младите са да имат скъпи играчки.Нямат нито възпитание,нито добри обноски,нито нищо.Вината е във вечно оправдаващите се със своята заетост родители,които не прекарват достатъчно време с тях и не знаят какво се случва с тях.Те мислят,че могат да купят обичта и доверието им със скъпи подаръци.А щом си грозен отвътре,ти си грозен и отвън.

5

Конь

преди 7 години

100 кила красотъ