21

До Този

преди 7 години

Борисов, ти ли си??? Ако спрете с кражбите и не си подновявате авомобилния парк всяка година и ако вкарате субсидиите в бюджета, ще има и за снегопочистване и за по-нормални доходи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

Този

преди 7 години

До АнонименА ако бяхме запазили винетките, щяха да са с -100 мил. Да сметнем сега, колко нископлатени драскачи, плачещи за високи заплати са необходими да почистят 1км пътна мрежа с 200 мил?

19

годишна винетка

преди 7 години

На касовия бон освен номера на колата пише и дата за годишна винетка и никога няма да платя глоба до изтичане на цялата година. Едва ли съда е *** като правителството.

18

Този

преди 7 години

Аз бих казал, че сме народ от мръкачи и оплаквачи. Народ, който драска но не пише. Народ който говори, но не казва нищо. Управляващите драги драскачи, същите те идват от Вас/Нас. Ако в торбата има само пъпеши, няма как да се появи авокадото, което ще Ви направи всички щастливи. Ако Ви трябват 50 лв за нови лопати да си почистите предблоковото пространство а в касата на блока имате 5лв какво ще направите?а) събирате от всички живущи б) оставяте нещата така в) ревете във форума колко са зле нещат

17

Анонимен

преди 7 години

Според Уикипедия, общата дължина на пътищата от републиканската пътна мрежа на България към 31 декември 2012 г. е 19 602 km. Според статията събраните средства от винетки са около 300 млн. лева....хващайте калкулаторите и смятайте ;)

16

До реалист

преди 7 години

Герб ли? Никога вече! Хладилник празен, мизерни заплати, картели, монополи, престъпност, изкривена демокрация и ценности, нашественици, откачени закони и най-вече еднолично управление, с една дума пошъл тоталитаризъм!

15

реалист

преди 7 години

Да гласувам пак за ГЕРБ? Ама друг път. Най - скъпата винетка в ЕС, а най - непочистените пътища в ЕС. А да не говорим за състоянието на пътищата. Асфалтирани са само около столицата. Северна България е в кратери, а винетките за софиянци и другите са на една цена. Обирджии на народа.

14

Анонимен

преди 7 години

Герб ще ги запомня като една рекетна партия, която прие безумни закони, данъци и такси!Една партия през чието управлвние се живееше много зле!!!!Говоря за обикновения човек! Мошениците с вратовръзки живееха царски ама и тяхнито време ще дойде!

13

Анонимен

преди 7 години

Дебеляна Павлова качи цената на винетката два пъти а два пъти повече не чистят снега! Да взимат лопатите с оня тъпоъгълник Боко Тиквата и да чистят!

12

Анонимен

преди 7 години

Трябва винетката да служи като талон за безплатен ремонт на предницата и окачването на автомобила. Защото те се разбиват от калпави пътища. Ако пътищата са добри, окачването издържа 100000 километра.

11

Чмощикович

преди 7 години

Кой е виновен че събираемоста да е толкова малка ? Над 90% от турските колли преминаващи през страната карат без винетки и най-гадното е че това не е защото те не желаят да си закупят а защото на границите не продават или свършват много бързо . За това трябва да се въведе унгарската система на заплащане на винетки а именно плащате и ви въвеждат номерът на автомобила в система . У нас само лятото преминават над 10 мил чужденци . А ТИР-овете дето превозват опасни стоки без разрешение ?

10

Анонимен

преди 7 години

Нали имаше решение на съда за винетките . Хем винетките незаконни хем и глоба, хем и ниска събериемост - български парадокси. Че и отгора искан на касовата бележка и номера на колата. Ами двете коли не моа ги карам едновременно.

9

БАБА КУНА

преди 7 години

В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ИЗЛИЗА, ЧЕ СВИНЕТКА Е НАТОВАРИЛА С ВИСОКАТА ЦЕНА САМО ИЗРЯДНИТЕ ГРАЖДАНИ.

8

Б

преди 7 години

Че аз миналата година през цялото време карах без винетка. И тази година също няма да си купувам. Ако ме хванат - хванат. Ако ли не - 100лв кяр.

7

Ура другаре

преди 7 години

6333 *** не са си платили глобите. Защо да ги плащат, те имат вълшебна карта и са богоизбрани да пазят властта блюдолизци!

6

Анонимен

преди 7 години

А обикновеният гражданин можели да глоби властта за неизпълнение на задълженията срещу данъци?Шегувам се естествено...обигновеният гражданини селянин е всъщност овца за стригане.

5

Бобо

преди 7 години

Браво, значи за изминалата година сте одрусали джоба на данъкоплатеца с допълнителни 100 млн. за да си покриети крадливите следи от другите далавери. Ние сме Ви като брашнян чувал, друсайте ни, за всичките Ви глезотийки все ще плащаме!!

4

zeus

преди 7 години

Свинетката след като вдигна цените защо не се подобри почистването зимата или просто сега има повече за крадене? Глобите си ги вземете от фирмите с договори за почистване!

3

мдам

преди 7 години

Въпроса е следният. Как се разпределят тези пари и дали наистина отиват за пътища. А не за някое друго перо от държавата

2

сминдух енд чесън

преди 7 години

На фона на случващото се у нас би трябвало цената да пада.