99

Отвратен

преди 7 години

Ако БСП се върне на власт ,връщат старото положение.Всичко постигнато до сега ще бъде премахнато и "живота" започва както винаги от тях.

98

Американ

преди 7 години

До дедо васоБързите кредити по цял свят са да дерат кожите на глупавите балъци които ги ползват.

97

дедо васо

преди 7 години

Бедни ми български народе, не се радвай на шарена тояга. Само след месец, два, ще чуем новите ужилени от новата система и вратичките в нея. На бързите кредити сложиха таван на лихвения процент: и какво?... застраховка над 100% от някакви естонски, латвийски и тем подобни компаний, и пак свалят по две кожи. Без оръжие няма да се оправим. Някой подхвърли коричка, и радост до небето. Не! Хляба трябва да е у нас, а ние да подхвърляме корички на кучетата!

96

Istinata

преди 7 години

Za kvo obache imash dulg ot 20 leva??ne 300 poveche triabva za takiva nehranimaikovci :) men sa me iztupvali za 170 evro platih 500

95

Анонимен

преди 7 години

В никоя страна от ЕС, с изключение на България не се заплаща за непоискана услуга. Начисляването на такса мощност е най-обикновена кражба. Докога ще продължава този очеизваден рекет? И защо няма индивидуални договори? Защото като изтече срока на договора трабва да приключи предоставянето на услугата и съответно заплощането за нея. А така - закрепостени до живот

94

СВЕТ

преди 7 години

Апетитът идва с яденето. Сега паднаха арбитражните дела на монополите и това явно ще бъде само началото. Тази Мая е от работливите и пробивните ... добри качества за подобна позиция. Дано не загуби инерция а направо да подхваща следващия проблем.

93

сминдух енд чесън

преди 7 години

Сещам се за филма на Чарли Чаплин ,,Хлапето",тук е същата работа.

92

Запасен

преди 7 години

....Закона за енергетиката, а именно - че "Отопляем обем" не е обемът по проект, а обемът на помещенията, в които ИМА монтирани топлоизлъчващи устройства - радиатори, лири, сушки и др.под. Такава промяна веднага би блокирала по-нататъчното начисляване на суми на хора, които са се отказали от парното, което всъщност е главният проблем с Топлофикация и срещу който най-много роптаят хората.

91

Запасен

преди 7 години

Дотек - добре, ама *** още работа за вършене по отношение на Топлофикация.Първо - разясняване на хората, че в тях е ножът и хлябът т.е. тръбите са на етажната собственост, и каквото реши Общото събрание, да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за топлинния счетоводител и Топлофикация. Решаваме, че сградната инсталация ще е 0% и толкоз! Не да ни правят на маймуни как това не можело да бъде, понеже Топлофикация няма откъде да скубе пари! И на първо време - да променят едно малко изречение в Доп.разпоредби на Закона за

90

До 92

преди 7 години

Приятел,явно си нотариус или помощник такъв! Спокойно,и вашето време ще отмине!Като купиш кола от частно лице,как точно да ти я продаде че не схванах! А колко съм неподготвен говорят на хората плюсовете. Истината е че на хората им писна да ги стригат!

89

Наивен

преди 7 години

Браво Мая! С много упорство постигна успех. Благодаря! А сега, ако нямо нещо по спешно, подхвани мобилните оператори. Че и те са едни кожодери...Договорите им са по 10-15 страници и все се намира някое редче с дребни букви, да те прецакат. А пък развод с тях е по сложен от бракоразводно дело.

88

Анонимен

преди 7 години

До ?!чети пак, ако не разбереш се сърди на журналистите...

87

?!

преди 7 години

За арбитражите хубаво, ама за хонорарите звучи малко недоклатено. Демек, ако човек дължи 20лв. и иска да съди монополист, трябва да си намери адвокат, който да му работи за 20лв.

86

Андрешко

преди 7 години

Преди да бъде назначено служебно правителство,правителството в оставка трябва да даде отчет за дейността си и къде потънаха 16-те милиарда лева.

85

Андрешко

преди 7 години

Този длъжник,който заради 100 лева трябва да плати 1483 лева,трябва да е луд,ако не го е обжалвал в редовен съд.

84

анонимна.

преди 7 години

Предлагам на госпожа Мая Манолова да обърне внимание и на прословутите" незаконни паяци". Нека знае, че се пълнят нечии джобове.А да не говорим и за " сините зони". Да проучи на кого са и какви пари се цоцат от там.

83

Анонимен

преди 7 години

Айде сега го вкарайте в дрантолника заради тези завишени задължения.Кой знае колко хора са опраскали.

82

до 88

преди 7 години

Не знам за какво се изказваш неподготвен. От 2012та, ако купиш автомобил с фактура, няма нижда от нотариус. И това лично съм го правил 2 пъти. Никави нотариуси, никакви глупости.

81

Анонимен

преди 7 години

За арбитражите едно голямо БРАВО! Никак не я харесвам, но е грехота да не я похвалиш за нещата които направи и се опитва да прави. Казано е, който не иска да свърши нещо - намира оправдание, който иска - намира начин да го направи. И за позицията към референдума заслужава адмирации, без значение какви са й мотивите. Аз лично съм против и гласувах с не на допитването, но при този резултат хората заслужават поне публичното обсъждане в парламента.

80

Анонимен

преди 7 години

Те са лихвари и ще скочат лихвите вместо такси.