24

тхтх

преди 7 години

много глупости и *** коментари...... най важното е че детето е спасено.Друг е въпросът, че в такива случаи вместо да има премиер-герой, просто трябва да има специализирано звено и техника, което да реагира без да се пита премиер, президент и т н......а защо само в София могат да го оперират е трети въпрос........все пак Бургас не е някое село.

23

Зенон

преди 7 години

Кои са родителите на детето???

22

анонимен

преди 7 години

Ей, тук става въпрос за живота на дете!Непрекъснато намирате причини да плюете!

21

Анонимен

преди 7 години

Защо ви е да гласувате за ГЕРБ, като пак ще потдадът оставка

20

Аз

преди 7 години

Най-важното е детето да оздравее и да няма негативни последствия !Другото е дрънканици P.S. Ако военните самолети не летят, ще ръждясат, по-добре спасяване на човешки живот, отколкото тренировки за нищо

19

Анонимен

преди 7 години

борисов разпореди...всъщност не го е спасил тойЩеше да е вярно, акое платил лично или пратил личния си хеликоптер за целта.Така че Борисов е разпоредил,налага му се , а всичко данъкоплатци са платили, в което няма нищо лошо, но тиквата пада все по-ниЗко.

18

Анонимен

преди 7 години

Дебелака, сега ще му спретне едно разследване за превишаване на правата и безстопанствено отношение.

17

Анонимен

преди 7 години

Съвсем безплатно няма да гласувам за Гроб, драги ми Смехурко! Не съм с мозък на зелена ***, ако знаеш какво е това.

16

Анонимен

преди 7 години

Понеже спасяването на закъсали хора вече е на път да се изтърка,следващата МУ мисия ще бъде да оклонява или направо да унижожава с голи ръце астероиди, заплашващи Земята.

15

един друг

преди 7 години

Да е живо и здраво детето и дано се оправи. А това, че платените *** долу няма да гласуват за ГЕРБ каквото и да стане на всички ни е ясно.

14

Анонимен

преди 7 години

а снимка на "спасителя" Борисов няма ли да има? Например може да отреже лентата на оздравялото дете... Интересно в стремежа си да направите ПР на Тиквата не ви ли идва наум, че живеем в държава, в която е нормално болници да отказват лечението на 5г. дете, че трябва да звъниш на премиера си, за да имаш шанс да оцелееш.

13

Клоуни

преди 7 години

Еййй, сега веднага ще гласувам за Герб! Евала! Ха ха ха ха ха....

12

Анонимен

преди 7 години

Припомняме ви, че детето беше транспортирано до София, след като премиерът в оставка Бойко Борисов разпореди да бъде изпратен военен самолет за детето. E това е основната причина за новината. Със сигурност ще ни го припомнят още дълго след като малкия бъде изписан, а дано всичко мине добре, но не сме такива наивници...Всичко или нищо, играе се ВА БА'НК, на гърба на хората и това започна още от Хитрино. Не сме толкова ***, колкото ви се иска, съжалявам.

11

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера защо не се направи едно звно от 10-15 медицински хеликоптера, които да помагат на изпаднали в нужда хора. Със сигурност военният хеликоптер е много по-скъп и има много повече разходи от един медицински.

10

Анонимен

преди 7 години

Всъщност поредтият пиар, не ме разбирайте погрешно радвам се, че дедето е добре,НО до преди два месеца не е ли имало хора в нужда , които да бъдат транспортирани по спешност с хеликоптери. Това отдавна не е новина в нормалните държави.Е, какво да се прави, пак сме в преизборна капания.ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА.

9

Изгърбич задвратян

преди 7 години

Аз тъкмо си помислих че позитано са разрешили на бънди да докара дебело с руски миг 29 и то пак тиквата. Давайте да освиркваме, другаре. Кво е едно дето пред победата над фашизма и капитализма

8

Анонимен

преди 7 години

И защо лекарите в Бургас не са успели да се справят, апаратура ли няма, медикаменти ли, некомпетентни ли са? От тази гледна точка не ми харесва новината, иначе детето дано се оправи.

7

anonimen

преди 7 години

Само не мога да разбера, защо сте сложили снимка на американски въртолет, а именно Sikorsky SH-60 Seahawk. Много добре знаете, че такъв въртолет на въоръжение в България няма. Или то така или иначе хората не разбират, можем да изплющим каквато и да е снимка. Посредствена журналистика!

6

Един там

преди 7 години

Само не е ясно, снимката над "материала", какво общо има с текста..

5

ивчо

преди 7 години

ей, и за това черногледци има, отвратителен народ сме..