27

Анонимен

преди 7 години

ЗА разбирача, който най-вероятно най-големият му допир с Германия е бил като гледа филмите за Хитлер по нешънъл, в Германия кастрацията на кучетата е задължителна и кучетата по приютите не се задържат повече от седмица две и се осиновяват веднага. Затова ние от "развитите и харчещи" източно европейски страни от четвъртия свят "изнасяме кучета и котки" към западна европа!

26

Божил

преди 7 години

Да се грижим за домашните животни и за кучетата е хубаво но нека не забравяме,че в гладни години хората са изяждали всички домашни животни или са ги раздавали на други под формата на кюфтета. Така е ставало например в Петроград по време на германската обсада (1941-1944 г.): всички бездомни животни "мистериозно" са изчезнали от улиците.

25

гостенка

преди 7 години

Едно голямо БРАВО на служителите работещи там и помислили за животинките да оцелеят.Но типично по български когато се направи едно добро дело, винаги ще се намерят такива дребни души които да го оплюят, но за да стане света в който живеем едно по-добро място, първо ние трябва да станем по-добри и човечни!

24

Анонимен

преди 7 години

Срамота, българи! Да се възмущаваме, че някой си е свършил работата и е използвал парите, които се отпускат за животните по предназначение, а не ги е изпапкал. Тюх да се не види, ако не бяха тия кучета, рай щеше да бъде тая държавица и за бедни , и за бездомни, и за пенсионери.

23

Анонимен

преди 7 години

До Schutzstaffel Не, не ги убиват. Това е лъжа. Грижат се за тях, докато им намерят осиновители, а които по някаква причина не могат да бъдат осиновени, си живеят в приютите до естествената си смърт.

22

Новогодишно

преди 7 години

Пажелаваме на Карнелия Нинава да е куче: ще я греем от сутрин до вечер със всякакви видове лъчи,само и само да излекуваме нейните фобии и комплекси.

21

Анонимен

преди 7 години

В същото време вчера четох за някакъв 45 годишен бездомник в Самоков, който спи при -25 градуса в постройка без прозорци и се чуди дали ще оживее до сутринта, а никой не иска да му помогне - нито община , нито социални служби. Явно е по-удобно да се правим на състрадателни към животните

20

Анонимен

преди 7 години

Завиждате на кучетата ли ве? До там ли сте паднали? Никой не ви е виновен, че сте се провалили в живота. НИКОЙ! И за да ви го докажа ще ви кажа, че има хора в България и то доста, които си живеят добре, вадят добри пари БЕЗ да крадат и мамят. Интересно как успяват,а ? Докато не започнете да търсите вината в себе си, няма да се оправим никога. Държавата не ви е майка, вече сте на възраст трябва да се оправяте сами.

19

Циник

преди 7 години

Всъщност - това щеше да е чудесно....ако нямаше зъзнещи бедни...социално слаби...и т.н.Така - всеки логично си задава въпроса - кой плаща за подобен лукс? Не ме разбирайте криво - много обичам всякакви животинки...всъщност се радвам за приютените хайванчета!

18

Теди

преди 7 години

Всяко живо същество иска да има условия да оцелее. Кучетата в Каменар ги бяха оставили в снега без храна. Кой не иска да живее добре било то човек или куче или коте или птиче ...Просто някои живеят добре ,а други нямат този късмет.

17

Анонимен

преди 7 години

Нали не си мислите, че ако света остане без ток и гориво, някой ще му пука за кучетата? Такива сте, понеже сте презадоволени консуматори. Но ако един ден в магазините спрат да доставят храна, това куче дето е у вас ще го изядеш за да нахраниш теб и децата ти. Това е истината, грозна и страшна!

16

хахаха

преди 7 години

От къде я измисли тая дума, "хипократи" хахаха Някой ще помисли че идва от Хипократ и ще остане с лошо мнение за лекарите и клетвата дето полагат.

15

Сп??нс

преди 7 години

Голямо чудо, дядо ми преди 20 години беше сложил подобни лампи в курника, да не опукат пилците при -20. Беше ги купил от руския пазар, там продаваха доста интересни работи.

14

Чикън

преди 7 години

Изобщо не съм съгласен и с това животните да се държат в клетки, като са пълни със сняг. Поне да ги пускат да бягат, да се топлят.Щото глутниците в София са си екстра в студа.Не забравяйте, че милиони години преди "природозащитниците" да се пръкнат, животните са оцелявали и еволюирали. Дори през зимата..... :D

13

Анонимен

преди 7 години

Значи си има институции за кучетата, ама тези институции като ги напраскат по 10 в кафез изведнъж се обръща палачинката и трябва ние да мислим за кучетата, нали? Както коментар 2? Хипократи сте. Колкото за хората и там институциите просто не работят. Данъците които плащаш не отиват за хората, а за тези в парламента и техните кръгове. Но извинявай, в тези кучешки времена кучетата са най-важни!

12

Анонимен

преди 7 години

Съди за една нация по отношението и към живоните. Е ако някой се чуди защо българия е к.е.не.фа. на Европа, ето защо. Ето защо и всеки който чуе за българин и бяга далеч, защото всиките сте бо.к.луци.Правите се на големи хуманисти ама да ви питам колко дърва, храна и дрехи сте дали на бездомните за които толкова много ви е грижа? Не ми отговаряйте, въпроса е реторичен.

11

Анонимен

преди 7 години

Ще рече че всички кучета са по приютите. А глутниците по улиците откъде са дошли. Сигурно Путин ги е пуснала, да ядат бедните българи? Или кучешката мафия, която периодично ги пуска обратно, без да са кастрирани. Че да има работа и проси милиони за безсмислена дейност.

10

Анонимен

преди 7 години

Не съм, обаче не съм и аз този който го е заврял там? Нито съм аз този, заради който бездомника няма дом. Обаче я бъди честен пред себе си и кажи, за бездомника ли те боли повече или за кучето завряно в клетка? Знаеш ли Амундсен (предполагам че знаеш кои е) как е третирал кучетата? Впрегнал ги е да го заведат до Южния Полюс, като по пътя ги е трепал и ги е ял и е давал на другите кучета да ги ядат за да са силни...

9

Чикън

преди 7 години

До АнонименПърво не обиждай! Второ кучетата са опитомени преди няколко хиляди години, което изобщо не означава, че са човешко творение.Трето за животните през зимата е неестествено да са на топло. За това имат дебела козина през зимата. Четвърто *** събери всички кучета и си ги прибери у вас.Как ли природата не се е съветвала с тебе досега?

8

Анонимен

преди 7 години

Като спрат да умират хората на село от студ (буквално), тогава ще седна да мисля за кучетата!