124

FUCK OF

преди 7 години

ГОСПОДА ДЕПУТАТИ,МИНИСТРИ,БИВЩИ,НАСТОЯЩИ И НЕ ЗНАМ ОЩЕ КАКВИ.....???СЕДНЕТЕ И СЕ РАЗБЕРЕТЕ КАТО МЪЖЕ....КАТО МЪЖЕ....И КАТО БЪЛГАРИ....БЪЛГАРИЯ ЦЯЛА СЕГА ВАЗИ ГЛЕДА !!!!!

123

ники

преди 7 години

Не е достатъчно да те изберат, дори за президент. Трябва екип от съмишленици и хора с опит, готови да рискуват в името на някаква обществено важна (или поне приемлива) цел. БСП трябва да си поемат пълната отговорност, иначе ще провалят и Радев, и себе си.

122

Анонимен

преди 7 години

Радев и Тръмп?! Муха и слон, познай кой е мухата :)

121

ДГД, ДГД!

преди 7 години

Че то, вие от БСП не сте спрели с черния ПР и мръсните номерца, бе ДГД! Сега се оплаквате от малко градивна критика по адрес на вашето момче :-D.Просто ти се обясняват реалностите.

120

Д Г Д

преди 7 години

ПОРЕДНАТА *** ГЕРБЕРСКА ПРОПАГАНДА. КАТО НЯМА ПОВОД ЗА ПР НА ТИКВАТА, ДАЙТЕ ДА ПЛЮЕМ ПО ОСТАНАЛИТЕ. И ПОНЕЖЕ ГИ ТРЕСЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА, КОЙТО ИМ НАТРИВА НОСОВЕТЕ, СЕГА ПЛЮЕТ КАТО КОБРИ ОТРОВА. НИЩО И ТОВА ЩЕ СЕ ПРЕЖИВЕЕ. ЕДИН ПЪТ ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ МУТРИТЕ КРАДЛИВИ ПОСТЕПЕННО ВСИЧКО ЩЕ СЕ НОРМАЛИЗИРА. НЯМА ДА ОСТАВЯТ НИЩО НОРМАЛНО НЕОПЛЮТО. ЗАТОВА С ГЬОСТЕРИЦАТА ПО КРАДЛИВИТЕ ИМ РЪЧИЩА. И ДА ГО ДУХАСТ

119

Анонимен

преди 7 години

Есхач, не ми сравнявай Радев с Тръмп! Нищо общо нямат. Единият е успял, световно известен бизнесмен, който няколко пъти е фалирвал и се е възраждал като феникс от пепелта. Радев е никому неизвестен човечец, генерал на пет самолета и три въртолета, чиито две достойнства за изборите бяха, че не си отваря устата, да го разберем какъв е гьон, и че за опонент си имаше Цецка. Радев нямаше никога да стане президент, ако имаше насреща си един що-годе нормален кандидат.На тръмп не му спря устата да си обяснява позициите, а Радев мълча като пън, какъвто всъщност си е. Това ще е най-голямото сухо дър

118

Анонимен

преди 7 години

А! Споко! Ей сега ще назначи половината ръководство на БСП за министри и работата ще стане. Генералът даже няма да се прикрие, че е червен налъм.

117

есхач

преди 7 години

Колкото повече наближава встъпването им в длъжност толкова повече си приличат Тръмп и Радев за ужас на получаващите нареждания у нас от някои центрове на запад. И на двамата им е отредена роля да се борят с либералите и помията която изливат върху тях- без да са искали това- поне сега русофобите не могат обвинят, че генералът не следва запада.

116

Анонимен

преди 7 години

"безпартийният" червенко.

115

Анонимен

преди 7 години

Не се учудвам.Човек който работи в БСП ми се оплака,че поради ниско напрежение в дома му му горяли компресори на хладилници и фризери,телевизори,аудиосистеми.Казах му как да постъпи а той почна да спори ,че EVN трябвало да поставят нов трансформатор който да му доставя ток с перфектно напрежение,а не 180 волта.БСП има такива кадри,които никого не слушат.Те си правят каквото си те знаят и затова са опасни за себе си и околните!

114

вносител

преди 7 години

Има готови за всичко! Дайте премиерския пост на Megito, снахата Пръмова, сетне Кунева и всичко ще е ALL CORRECT. Тя срам няма и може всичко, щом й плати чичко паричко.

113

ognyanz

преди 7 години

До "МЕТОДИ АНДРЕЕВ": Защо не си помислиш за какво ставаш ти самия? Бат'ти Бойко с пожерникарското си образование и членството си в БКП вече два пъри беше премиер. Това говори ли ти нещо?

112

МЕТОДИ АНДРЕЕВ

преди 7 години

РАДЕВ Е СТРАХЛИВ .НАЛИ ВИЖДАМ КАК ГОВОРИ--ЗАСПАЛ, СТРАХЛИВ. ИЛИ ПРАВИШ ДЪЛБОКИ КЪРВАВИ РЕФОРМИ .ИЛИ НИЩО.ВЪЗДУХАРЯ РАДЕВ Е ЕДИН ПОСЛУШКО НА БСП..БИЛ Е ЧЛЕН НА БКП ДО 1991 Г.ДА СЕ КАЧАВА НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ САМОЛЕТ, И ДА РЪСИ НИВИТЕ НА БОГАТАШИТЕ-МИЛИОНЕРИ ОТ БСП, КОИТО ДЪРЖАТ ЗЕМЯТА И ЗЕМЕДЕЛИЕТО ДНЕС В БИЛГАРИА.ШОФЬОР НА АГРО ПРЪСКАШ САМОЛЕТ.

111

сминдух енд чесън

преди 7 години

Безхаберието и безвремието се усладиха на управляващите,обаче усещат че ветрецът може лесно да прерасне в ураган,той не подбира ,отнася всичко

110

Анонимен

преди 7 години

Долу парашутишчето ,долу *** ,долу червената крадлива ***!!!

109

Анонимен

преди 7 години

Румен Радев е само послушник на Йотова и Нинова.Вие не виждате ли,че даже политици с опит като Миков се оттеглиха и си мълчат.Явно БСП са се приготвили с безобразия за които после никой не иска да отговаря.Затова и него избраха да издигнат за президент.През 80-те години всички които служехме в казармата военните ги знаем какви бяха.Военни ставаха тези които зорлем с тройки завършваха гимназии и то защото родителите им бяха големци!Това не са генерали като братята Вазови,Стилиян Ковачев,Хр Луков.

108

Анонимен

преди 7 години

НЯМА НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ, АМА ЖУРНАСТИТУТКИТЕ ПИШАТ ЛИ ПИШАТ РАЗНИ ФЕНТЪЗИТА.

107

ognyanz

преди 7 години

Защо се занимавате с преливане от пусто в празно. Нека поне дойде 22 януари и Радев да положи клетва като президент. Служебно правителство ще има, и то ще работи доста време. След изборите правителство трудно ще се състави - партиите са като в баснята за орел, рак и щука.

106

Тон

преди 7 години

Митьо пищова премиера и безплатни кебапчета за всички хахахаха

105

безпартиен

преди 7 години

Нормално е,че никой не иска да си има работа с БСП.Както самите те казват властта с кръв са я вземали и с кръв я дават!Така беше и при Жан Виденов и при Орешарски също.