8

zaw12929

преди 7 години

Хроничното обезводняване- хронично не пиене достатъчно вода- дехидратиране в крайна сметка състарява, превръща се в главна причина за най тежките, нелечими според медицината болести, хората се обричат ежедневно да шият хапчета, а само с увеличаване приема на вода могат да се излекуват, но невежеството взема жертви.

7

zaw12929

преди 7 години

Ако по време на ядене изпиете няколко . дори чаша вода- се пречи на стомашните сокове да обработят храната- тя застоява, задръства храносмилателната система и ако има и преяждане се стига до газове, подуване, гниене и храната става отрова Защот не знаем кога и колко вода да пием.

6

zaw12929

преди 7 години

Всеки трябва да пие достатъчно за нуждите на тялото си вода- не по малко от 20 грама на килограм телесно тегло- ако теглото ви е 75 кг- ще пиете 1.5 литра вода, ако сте 100 кг нужни са 2 литра вода. Като водата се пие регулярно през деня. След ставане се пият 1-2 чаши вода, Закусва се не по рано от половин час. По време на ядене не се пие вода, може само отделни глътки при нужда. Водата се пие 2 часа след ядене

5

научете се да пишете

преди 7 години

големи сте "дехидрации" Днес.бг! хахахахахахах

4

златен дъжд

преди 7 години

А бе вие добре ли сте бе ,т.е.-в добро здраве ли сте ?! 6 -7 пъти дневно - или сте бираджия, или npocтoтuята ви алармира ( пардон - простатата)

3

Анонимен

преди 7 години

Просто... пие ви се вода... *** статия.

2

кантарион

преди 7 години

Изстискваш организма и ако пусне вода, значи не е обезводнен

1

Анонимен

преди 7 години

Няма как...