4

до всички анонимни

преди 7 години

Не е ли странно, че така заетите с работа МЪЖЕ намират време да четат и коментират ЖЕНСКИ статии!!!?? Тази статия е превод от чужд материал, писана в общество, където отглеждането на детето е общо задължение. 9 месеца бременност, промени в тялото и нечовешки болки при раждането... за вас нищо ли не са? Коментарите по-горе показват единствено колко назадничаво мислене имат българските мъже... Горките ви послушни жени. Жалко, че все още сте си останали под турско робство... Мюсюлманско мислене...

3

Георги

преди 7 години

Моята жена като има безсънни нощи докато е бременна излиза от спалнята тихо тихо и отива да гледа ТВ, за да не ме събуди. Защото знае че на другия ден съм на работа и трябва да съм си починал. Има много пикли които си мислят че като са бременни света трябва да се върти около тях. Искам да кажа на мъжете - един мъж трябва да си тежи на мястото. Уважавайте жените си, но не позволявайте да ви се качат на главата! Дори като се жених попа в църквата каза "жената трябва да се покори на мъжа си"

2

Георги

преди 7 години

Пълни глупости... направете си дете с един мъж пък после си правете изводи що за човек е той :). Какво ще наблюдавате мъжа си.. да сте наблюдавали като се избирали. Когато жената е бременна само трябва да гледа да не ядосва мъжа си, за да не му кипне и да и бие шута. А не да го наблюдава и т.н. Наблюденията са преди да си отворите краката и да кажете "искам бебе"

1

Анонимен

преди 7 години

"Ако вашият партньор ви прави компания през нощта""Ако вашият партньор се грижи за вас по време на сутрешното ви гадене, дискомфортите на бременността, контракциите и т.н. и ви оказва физическа и психическа подкрепа"Хахаххаха като в приказките :)Аз съм баща на 2 годишно, когато жената е бременна си взима майчински отпуск, на мене работата ми е ДА БАЧКАМ ЗА ДА ЯДЕМ И ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ! Нощем спя за да мога денем да бачкам, денем подкрепа не оказвам, защото... съм на работа ДА БАЧКАМ ЗА ТРИМА.