6

Анонимен

преди 7 години

Най - адекватен за каквато и да е работа е човек сутрин. Вечер е време за семейството и дома, за приятели, да се отпуснеш на по чашка, а и всички вечер са доста изморени. Не е време за мислене изобщо.

5

крас контролата

преди 7 години

Аз си пиша майла га ми е кеф и всички се сдухват.

4

Ще припомня нещо,

преди 7 години

сходно, но е и много тъжно.Преди години бяхме потресени от самоубийството на ученик от престижно средно училище.Какво се оказа? Една от даскалиците имала навика да се обажда късно вечер на родителите на своите ученици, за да им съобщава неприятни новини за децата им. Онова момче било чувствително, родителите му - властни и взискателни.Учителката можело да бъде обвинена за създаването на напрежение, но нямало алинея, въз основа на която да бъде уволнена. А пред репортерите тя беше нагла!

3

чучулига

преди 7 години

Аз пък пиша служебни имейли в 6 сутринта и бая хора ми се чудят. Но трябва да ви кажа, че това е най-спокойното време за такава работа и човек може да си събере мислите. Напоследък забелязвам, че имам последователи - отговарят на имейлите ми в 6:30 :)

2

пешо

преди 7 години

Много *** статия. Аз пък съм фрийлансър и работя когато искам. Това означава и че ще пиша мейли когато искам. Не сме в ХХ век да се следят такива неща и да има значение - всеки има смартфон и си получава мейлите веднага, съответно отговаря когато иска.

1

SA

преди 7 години

Какви мейли бе?!Аз след 6 и в събота и неделя изключвам служебния телефон-все пак е работа и не е нещо важно!!