36

Пасажер

преди 7 години

''От Ryanair няма коментар за случая.'' Дано също така и без коментар да обезщетят всички подведени пътници!

35

Росен Атанасов

преди 7 години

Закъснения може да има от порядъка на час-два, след това трябва да осигурят пътниците, както правят нормалните авиокомпании. Това че са нискотарифка не ги оправдава за абсурдното им поведение в такива моменти. Но човек трябва да го изпита и тогава пак ги защитавай тия долнопробни мерзавци от Райън.

34

Мани

преди 7 години

Райън са най-голямата европейска компания по брой превозени пътници за миналата година - над 100 млн., пък вие си говорете. :) Закъснения може да има при всяка една компания. При някои може да ви излезе късметът и с някоя стачка. Ако не ви изнася, не се возете с тях и толкова.

33

Анонимен

преди 7 години

До London CallingАло лондончанина ти какво очакваш,ниско тарифна авиокомпания да кацне на Хийтроу ли? А и от Станстед до Лондон са доста повече от 8 километра.

32

London Calling

преди 7 години

Izpolzval sam gi samo dva pati. Prichinata beshe che katsat direktno v Plovdiv. Nikoga veche. Poleti v tamni zori i pristigashti v Stanstead koito e na 8- kilometra ot London tochno predi polunosht. Za 20-30 paunda poveche si patuvam s British Airways. Udobni poleti sled 8 chasa sutrinta i katsat v 1.15 v Sofia. Na vrashtane sa v 14.30 pristigash v London 16.00. Vsichki sa ot Heathrow do kadeto mozhe da se stigne ot vsiaka tochka na grada s metroto.

31

Анонимен

преди 7 години

До светнатСветнатия при Райън задължително се чекираш онлайн,иначе с магарето.

30

светнат

преди 7 години

Моят хубостник учи във Виена трябваше да се прибере на 24.12. Отишъл да се чекира 30 мин преди полета и му викат - сори, ама самолета пълен , ще ви качим за Цюрих и оттам за София и ето ви едни 250 евро за неудобството. Моят като разбра каква е работа сега всеки път ще ходи 15 мин преди полета - белким изкара още някой лев/евро :) Да ама става дума за австрийски авиолинии, от Райенеър не чакайте и студена вода, най-големите *** в Европа!

29

Падал родолюбец

преди 7 години

Често падам със самолети на различни компании. Балкан падат най-меко.

28

кофти номера

преди 7 години

По закон имаш право да си търсиш 400 кинта, аko минат 3 часа, затова те държат в самолета без никакво обяснение , за да не си тръгнеш.

27

Анонимен

преди 7 години

Е какво се чудите Райън излитат и кацат на терминал 1 каква информация какви 5 лева там преди няколко дни имаха повреда на един от скенерите за багаж и сума ти народ си изпусна полетите,залата за пристигащи пълен хамбар,мръсно,студено,отврат.Като слезеш от самолета за няколкото метра до автобуса ти трябват кънки защото е непочистени СТРАШНА МИЗЕРИЯ.

26

Анонимен

преди 7 години

Заминаване на 22.12 до Атина с Райънеър връщане на 08.01 пак със тях без проблеми,за излитането не знам не съм го следил но кацането и в двата случая си беше точно на време.Само дето на отиване шофьорът на автобуса направи две кръгчета докато намери автобуса а той се оказа че е точно срещу изхода,едва ли от авиокомпанията имат вина за това.А и никога не бих чакал повече от час за излитане,просто си тръгвам и това е 10 евро не са 10 млн. все пак.

25

бай Филип

преди 7 години

До ФилипФилипе мнение от неграмотен човек не важи пред никой.

24

Милена

преди 7 години

Брат ми преди няколко дена стоя над 12 часа на летището в Кьолн по същия начин. Не знаеха изобщо какво става, никой не им даваше информация, но в последствие се разбра, че е технически проблем. Поне като имат такива проблеми да казват, или да осигуряват друг самолет. Разбирам, че е зима, но за една седмица две закъснения, едно от 12 часа и друго от 8 не е нормално.

23

До 23

преди 7 години

Ама за сметка на това закъсненията са им качествени, по 10-12 часа. Колкото и да ги защитавате, човек летял с тях знае, че минусите при тях са изключително много и ако човек си цени нервите би избрал друга авиокомпания.

22

от автора на 22 и 23

преди 7 години

Не съм ползвал още Райън, но съм ползвал други компании. Досега закъснение съм имал 2 пъти -с MyAir, които фалираха. Не ги пускаха от летище София заради неплатени такси. Другят случай бше с БГ еър от Брюксел където чакахме 3-4ч. без каквато и да е информация.

21

Анонимен

преди 7 години

Колкото до точността на графика, Райън публикуват статистика за полетите си и при 360 самолета, 1800 полета на ден от 86 бази имат около 90% полети изпълнени на време. Навреме означава до 15мин закъснение от графика.Ако искате критикувайте, но цифрите говорят в ползва на Райън, независимо дали ни харесва или не.

20

Анонимен

преди 7 години

Що ми слагате минуси, аз съм почти на абонамент в БългарияЕър, щото са ми най-удобни като часове/дати. е си ги уважавам. Вярно, имат навика да продават повече места за полета отколкото има и никога не е сигурно дали ще те качат, щото ако си от София естествено не отиваш 4 часа преди полета, нооо ще го преглътнем някак. Но няма какво да си говорим, полетите до София са скъпи и дори Ryanair и Wizzair не продават на цените, на които продават други дестинации. Което значи, че има някаква намеса..

19

Анонимен

преди 7 години

До БерлинХахахаха, много филми си гледал ми се струва. Ако некадърността на компанията е опит за саботаж, то значи е. Кой знае какво се е счупило на "новите" им самолети и крият, за да не се всява паника.

18

Анонимен

преди 7 години

И аз когато се връщах с RyanAir от Мадрид, имаше закъснение час, час и нещо. Сега като се замисля, възможно е и от летище София да ги съботират, защото няма какво да си говорим, до Испания празен самолет на Българиа Еър няма. Полетите са винаги претъпкани, в най-слабите месеци изнагляват и пускат малки самолетчета и пак са пълни. Така че много ясно, че Ryanair им бърка в мозъка, като човек може да купи и двойно по-евтин билет от тях. Даже пак са скъпи, Мадрид-Букуреш беше 20евро мин. септември.

17

Берлин

преди 7 години

Ryanair са номер едно. Летят от 86-та, ежегодно превозват няколко милиона пасажера и за над 30 години нямат нито един инцидент. Самолетите им са чисто нови, а проблемът тук е, че от летище София ги саботират.