67

Анонимен

преди 7 години

И??..и КАКВО СЕГА??минаха дни,момичето си гние,тоя е в затвора,като на заек му бие сърцето от страх..И?..КАКВО СТАНА?ЗАЩО СТАНА??КАКЪВ БЕШЕ СМИСЪЛА?А?МЪЖКАРИ?КЪВ Е СМИСЪЛА ДА СИ ИЗБИВАТЕ КОМПЛЕКСИТЕ БЕ??ЕДИН ПОД ПРЪСТТА,ДРУГИЯ ЗАД РЕШЕТКИТЕ..А МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА МЪЖЕ..АБЕ ФАНИ СИ БАГАЖА И СИ ЗАМИНАВАЙ,ИЛИ И КАЖИ ДА СИ ЗАМИНАВА,И ЖИВОТА СИ ПРОДЪЛЖАВА,ПАК ШЕ СИ ХОДИШ ПО ДИСКОТЕЧКИ,ЩЕ ПИЕШ КАФЕ С АЖЕРИ,ТЯ ЩЕ Е НЕЗНАМ СИ КЪДЕ,АМА КВО ТЕ ИНТЕРЕСУВА,ИМА ДРУГИ!..2 ЖИВОТА ЗАМИНАХА,ТОВА Е..

66

хахаха

преди 7 години

То като ви чете човек си мисли че у затвора само гас-спирачка-гас-спирачка, един хетеро не е останал.

65

Петковски

преди 7 години

Сега ще разбере"Кон боб яде ли?" в затвора ще му спраскат... от......! Той отнема чужд живот,а те ще му отнемат детственоста!

64

превенция трябва

преди 7 години

Много слабо се учи математика и оттук идва проблема.Ако тоя беше учил математика по добре щеше да се чатне,че половината свят сме мъже,а другата половина жени.И ако се беше усетил какъв огромен избор има и през ум не би му минало да я убива!Математиката създава способност човек да мисли логично,а това е в основата на всяко правилно решение.Емоциите обикновено водят до вземане на неправилни решения.

63

Анонимен

преди 7 години

Че то ако всички мъже вземат да колят жените и приятелките си заради SMSи и Фейсбук-предложения, жива българка няма да остане!

62

#cerablus

преди 7 години

...на въжето намазано със лой

61

7

преди 7 години

За такива трбва се върне смъртното наказание , друг начин нема. Китай и виетнам са доста напред в това отношение , требва се поучим от тях.

60

Анонимен

преди 7 години

Бойко е прав: Матряла е лош...

59

Анонимен

преди 7 години

До 8 , а ти ако си мислиш , че живееш в истински град и правова държава , ела и ми се обади .

58

Теди

преди 7 години

За мъжете може да изневеряват и не са съдени толкова строго, но при жените е съвсем различно .Да се бяха разделили -тя още преди да се омъжи за него ,току-що се сгодила а пък си и пишат ухажори .Какъв е смисълът и е заплатила с живота си в крайна сметка

57

nina

преди 7 години

До Анонимен 105Ти въобще имаш ли си представа какво е болезнена ревност ?

56

Циник до нина

преди 7 години

Права си! Във всичко - особено в частта за липсващия интелект! Дано на пищещите подобни грозотии не им се налага - да погребват деца ( даже като го пиша това...се ужасявам )

55

nina

преди 7 години

До # 97 *** Не искам да си представям какво е на родителите на това клето момиче,на родителите на Вероника,на всички родители,загубили дете,защото сега знам,че това е най-страшното за един родител-да надживэш детето си.Грозните коментари по отношение на жертвата говорият единствено за едно-нисък интелект или пълна липса на такъв.Болезнената ревност е болестно състояние,базирано на комплекси,ниска самооценка и самочувствие.Убиецът е един абсолютен ***,дано изгние в затвора.Жалко за момичето,да почива в мир!

54

Циник до лъв

преди 7 години

Не знам - дано да не ми се налага! Имам син - на 17.02 става на 2г.Ама четеш ли го този с "пунтирала е.." Уникални и*ди*иоти у нас! Убиват - за отнето предимство....ама този умник...направи анализ - Шерлок Холмс се пуква от срам!

53

Циник до нина

преди 7 години

Ей затова говоря...поредния разбирач - под мен! Зигмунд Фройд - ряпа да яде!

52

Циник до нина

преди 7 години

+ 10 ! Просто отвратително - чета коментарите - пълно със сеирджии...за които убитото момиче , е възможност да покажат какви "мъжкари, и мачовци са" .И когато им навреш глупашките морди в гну*сотиите, които са писали, за починалата, която не познават - започват да псуват! И аз съм баща - и настръхвам! За мен няма нищо по ценно на този свят - от детето ми!

51

ИН

преди 7 години

До Белият ЛъвНека да не си помисляме такива неща. Ако моя прителка го направи това- багажа, вратата и кой от къде е. Говорим за смс тук. Даже и да допуснем, че е имало нещо по-сериозно не може да има здравомислещ човек, който да убие. Покажи и вратата, вдигни селото на главата си, но да отнемеш живот... Няма западняци няма балканци.. има хора има и убиици и незаслужаващи да спят спокойно. Мюсюлманите не ги броя- там е мътна история. пишеш за любивница- значи ти може, а тя не?

50

nina

преди 7 години

До Анонимен 64По-добре не се опитвай да си представиш.Аз например като майка не се опитвам да си представя какво мога да направя,ако някой злодей посегне на детето ми.Ще бъде хладнокръвно и без съжаление.

49

Циник до 83

преди 7 години

Огледай се - лумпенн! Дали аз се "набирам" ....или България оскотя - та да се гаврите с трагедията на една млада жена...нечия сестра, дъщеря, внучка! Отвращават ме коментарите на нискочели павиани - като теб! Сега разбра ли ме...***!

48

4024

преди 7 години

Ей, опасно нещо е нестабилната психика. Кога ще разберем, че всеки е самостоятелен човек и никой не може да му дава заповеди или да го държи под психически тормоз? като не става да са заедно двама- еми да се разделят. ревност та ревност... манталитет балкански. Нито жената нито мъжа са даденост или собственост. Никого никому не принадлежи. как може този да си легне все едно не е станало нищо. Ако обичаш някого искаш той да е щастлив- с или без теб. Всичко друго е егоизъм. Лека ѝ пръст!