30

WTF

преди 7 години

Да е жива и здрава. Сигурен съм, че Иран и иранският народ нямат нищо общо с пропагандата на САЩ, която ни залива по всички канали.

29

Това е крачка напред

преди 7 години

Петър Чех играе с каска.Едгар Давидс играеше с очила.Буфон е играл с шал.Серхио Рамос играеше с лента за коса.А пък броят на футболистите, играещи с ръкавици е огромен...Нищо от тези неща не е част от униформата, но явно пък има място за допълнения. Дали по медицински, суеверни или религиозни причини, нека всеки си носи, каквото му е притно, стига да не е опасно за останалите. КАКВО значение има и кому пречи хиджаба на девойката? Аман от лицемерни философи и разбирачи.

28

Това е крачка назад!

преди 7 години

Всеки отбор си има екип.Щом някой не одобрява екипа и иска да прави допълнения към него, той просто не бива да играе в този отбор.Нямам нищо против всеки да изповядва каквато религия иска и да се съобразява с нейните изисквания, но да не пречи на останалите хора.Някой по-долу пита какво ни пречи тази жена?Ами точно заради такива като нея се налага да се направи отстъпка, каквато по други поводи не е правена! И тези промени не произтичат от развитието на обществото, а го дърпат с векове назад

27

Меркел та Меркел

преди 7 години

Аз отгога ви казвам, че тия лека-лека нас ни превземат! То джамии, то чудесии, сега точно те тая трябва тоя Мехмед да привлече, щото по цял свят няма друга нормална!!

26

Анонимен

преди 7 години

Всеки официален спорт,има описана униформа,ако този хиджаб е написан там,всички трябва да играят с него!

25

Анонимен

преди 7 години

До ТурчинаПрочети Фермана на Мохамед, отоманско куче. Завета на собствения ви пророк, КОЙТО ВИ ЗАДЪЛЖАВА ДА ЗАЩИТАВАТЕ ХРИСТЯНИТЕ И ДА СТЕ В МИР С ТЯХ! Същия, който прокажената ви империя погазваше в продължение на стотици години.

24

Смешници

преди 7 години

Радвам се да видя, че "смелия Български народ" вече е наплашен колкото Американските мишки на запад. Скрийте се в мъзето зад кацата със зеле и треперете от страх да не ви изяде някоя иранка със забратка.

23

Турчина

преди 7 години

Важното е да играе добре. Щом аз съм толерантен към голи мадами които се разкарват полуголи на улицата и оскверняват Иса като носят разпятия по телата си така ще сте толерантна към хиджаба на иранката.

22

****

преди 7 години

А с бурка не искали да играе,по този начин може и мъже да играят в женският отбор,а може и с какска върху хиджаба.

21

Анонимен

преди 7 години

В Шумен не са ли всички иранци?

20

Чудачев

преди 7 години

Някой помисли ли, че може да се намери и нашенска мюсюлманка, която също да поиска да играе забрадена, след като вече има прецедент?Спомнете си момичето, което искаше да ходи на училище със забрадка. Не друг, а учителки-мюсюлманки категорично не бяха съгласни да я допуснат в час в такъв вид и заявиха, че ако това стане, това момиче ще бъде "бомба със закъснител".Кои взеха решение иранка да може да играе в наш отбор в такъв вид? Съобщете ги поименно!

19

Въх!

преди 7 години

Показала си е лицето, а на всичко отгоре и ръкавици не носи!

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26Оооо, да. Постващите коментари тук са истински терористи. По-лоши от ИД, Ал Кайда, Талибаните и пр.Буквално всеки един от тях е Хитлер. Как смеят?Струва ми се, че трябва да емигрираш в Швеция. Там дупенето е национален спорт.

17

Алек

преди 7 години

Вижте колко сте *** всичките. В цялата статия няма дума за хиждаба, а вие всички се палите като кибрит. ***.

16

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера какво ви пречи жената?Cмотани зaдръстеняци и озлобени хора сте. Осъзнавате ли, че в момента ВИЕ се държите като терористи, а не някой друг?

15

До Горан

преди 7 години

E как да няма...мъжкия отбор на Иран дори игра на Олимпиадата, много наши волейболисти са играли в Иран. Дори не съм сигурен дали Иран не игра и в Световната лига. Спорта сред младите е трагедия...какво очакваш в Шумен, как да съберат отбор ?

14

ПЛАНЕТ ОВ ДЪ ЕЙПС

преди 7 години

ТОВА Е ИЗВРАЩЕНИЕ!!!

13

Горан

преди 7 години

Оставете хиджаба, ами толкова ли им е притрябвала точно иранска състезателка по волейбол? Даже съм изненадан, че в Иран изобщо практикуват такъв спорт, и то женски волейбол... Привличането на тази състезателка е просто за да се правят нашите на интересни и много велики! Не ми се вярва да е за друго въобще! Сигурно за да се направят на интересни и от Марс биха наели волейболистка, ама няма...

12

Анонимен

преди 7 години

До микробГугълни сура 8, стих 12-и от корана.Не всеки, който вярва в бог, вярва в доброто. Богове много. И *** също.

11

Анонимен

преди 7 години

Като заиграе, надявам се да има мощни освирквания към въпросната волейболистка. :(