99

Kitaiski mag shop

преди 7 години

Eftini vajeta ima za vsichki.

98

Андрешко

преди 7 години

Най-големия проблем ще бъде районирането и може да се обжалва в съда,така че жовотът на този Парламент не може да се продължава безкрайно.

97

Анонимен

преди 7 години

Герб са организирана престъпна група за ограбване на българите!

96

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ знаеха ,че другите са ПРОТИВ и решиха отново да се правят на народна партия. Ох ,толкова са нагли и прозрачни. Няма ли да си ходят вече ???????

95

БАБА КУНА

преди 7 години

НЕ ИМ ВЯРВАМ НА ГЕРБ. ТЕ АКО ИСКАХА ДА ПРИЕМАТ НОВ ЗАКОН ЗА ИЗБОРИТЕ НЯМАШЕ ДА ВАКАНЦУВАТ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО, А ЩЯХА ДА РАБОТЯТ КАТО ВСИЧКИ ТРУДОВИ ХОРА. БЕШЕ ИМ ХУБАВО ДА МЪРЗЕЛУВАТ, А СЕГА УЖ ВРЕМЕТО НЕ ИМ СТИГНАЛО.

94

Dkdk

преди 7 години

Вижда се кои самозабравили се крадливи и лъжливи политици действат 27 години срещу интересите на българския народ-БСП, ДПС, Ятака, измислените псевдопатриоти....това са престъпниците, които трябва да бъдат наказани и изгонени от НС. След това трябва да бъдат съдени за изпълняване на политически поръчки в полза на руските интереси и товарищ ***. Бесило за измекярите комунистически, защото това са наследниците на БКП- БСП, ДПС , яТака... и техните измислени лидери служещи на руската ***.

93

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ единствени се съобразяват с исканията на народа. Сега се видя колко лицемерни и фалшиви са всички останали, начело със социалист-комунистите.

92

участник в референду

преди 7 години

До Цирк ГЕРБГЕРБ ако наистина искаха да променят правилата, имаха много време от 6 ноември досега, за да го направят. Сега просто правят цирк ГЕРБ, за да се харесат на по-неумните избиратели.-----------Но в крайна сметка го направиха, нали? А вие от БСП заметохте референдума по килима!

91

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ се съобразиха с волята на 3, 5 млн души, а Радев и Нинова се скриха като п..., каквито са и двамата споменати.Факт!

90

смЕх

преди 7 години

Да се "съобразят с волята на суверена" значи ами той им показа червен картон ,ама гербавите *** два месеца се ослушват та си просят и допълнително време много "работни" станаха на края.

89

Istinata

преди 7 години

124'kvi gi govorish?????zloto e sutrin v kenefa moi

88

Istinata

преди 7 години

GB izlizat zaradi referendum ot EU :) pone si lichi koi se suobraziava s dumata na naroda.koi e toi GERB.lichi li koi e?lichi.dumite sa izlishni

87

Анонимен

преди 7 години

До Надя НиколоваИ кво викаш, даи да премахнеме и мажоритарния избор на кметове, да оставим Корнелия да ни ги назначава

86

Анонимен

преди 7 години

Е то и ГЕРБ сега се сетиха 3 месеца след референдума, ама останалите направосе закопаха с техния инат

85

това е

преди 7 години

Страх ги е тези *** че няма вече да влезнат в парламента за това е всичко.

84

Joko

преди 7 години

2,5 млн. от 6 млн. с право на глас ! Някой може ли да ми каже за какъв референдум става въпрос и защо продължава истерията на шута Слафи ???

83

ha ha haaa

преди 7 години

При електронен вот нама да могат да скрият няколко десетки чувала с бюлетини - както направиха с референдума. Пре мажоритарен вот нама да взимат милиони от кандидат-депутатите...А купуването на 51% от гласовете е непосилно...Само търсят начини за да не приемат точките. Не гласувайте за никоя от сегашните и воала - народа отвръща на удара...

82

ognyanz

преди 7 години

Ако една малка партия на национално ниро може да събере 5% и да има депутати, при мажоритерен избор може да не получи нито един, защото няма да има меобходимата бройка в нито един район. Изключение може да бъде само София. На Бойко това му е ясно, и заради това иска мажоритарен вот. А това, че ще останат много хора без политическо представителство в следващия парламент не му е проблем. Нали ще реже ленти и ще го показват всеки ден по телевизията.

81

Ха-ха

преди 7 години

Абе, Мая Костинбродска, Слави Чалгаджията и гербавите *** действат заедно. Нали допреди 2 месеца се плюеха, какво им стана сега?

80

akud

преди 7 години

само дпс и бсп. вижда се кой бягат от мажоритарен вот и намаляване на субсидийте. нинова и четин казак не биха влезнали в парламента при мажоритарен вот