13

annybody

преди 7 години

Досега най-лакомо са ни пили кръвчицата турци и комунисти - и така ни е харесало, че искаме пак да ни я пият. И как така по места се разбираме кротко и мирно и с турците, и със сиромаси-комунисти, които така и нищо не са сколасали да откраднат, а откакто се появиха турските партии и БКП се прекръсти на БСП, почнахме да се делим на такива и онакива. а Карадайъ си го бива - има си и азиатски образ, и турска визия и произношение, затова пък всяка втора дума е "европейски". Хвала!

12

турчин

преди 7 години

До Анонимен Това е проблема. Като е турчин или друга националност втора класа или не е ли хуманоид. Докога трябва да се делим . Докога ще говори езика на омразата.

11

баста

преди 7 години

без маратон и без вас. баста

10

Некъф луд

преди 7 години

и отговорноста каква е? Да се влезе в коалиция с ДПС че им е кофти да не са на власт а? Тоя номер сме го гледали така че и ако се въведе задължителното гласуване отивате в ряката да се давите, защото я влезете в парламента я не.

9

teo

преди 7 години

СЛУШАЙ БЕ ТАРАНКООЛУ, НА БЪЛГАРИЯ Е НУЖЕН ИЗБОРЕН МАРАТОН ДО КАТО СЕ ИЗЧИСТИ ОТ БСП-БКП И ДПС-БКП, ОК???

8

Наблюдател

преди 7 години

Пазете се от "отговорността" на политиците! Защото съвсем не е това което си мислите!

7

Анонимен

преди 7 години

A тоя човек може и да има приятна въшност и излъчване и да говори изключително ерудирано, но за съжаление е турчин.

6

Анонимен

преди 7 години

А този колко е противен...

5

Анонимен

преди 7 години

Вън турците от управлението на моята родина!!!

4

Анонимен

преди 7 години

ОТ КАК РУСИЯ И ТУРЦИЯ СИ СБЛИЖИХА ИНТЕРЕСИТЕ СПРЯХА ДА ГЪРЧАТ ДОСТ НА МЕСТАН И СЕЗОНА НА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ПОРЦИИТЕ Е ОТКРИТ. Я СЕГА ДА ВИДИМ КАКВИ ПОЛИТИКИ СЛАГАТ НА ТЕЗГЯХА- НЯМА ТАКИВА, ЗАТОВА ЦЕЛИ СЕЛА ОТ РОДОПИТЕ ГЛАВНО ТЕХНИ ИЗБИРАТЕЛИ СА В ИСПАНИЯ КЪДЕТО ПЛАЩАТ 13 ЗАПЛАТА С ОТПУСКАТА И 14 С КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ, ИЗБРАХА ПРАЗИДЕНТ, СЕГА ПРАМИЕР И ЩЕ СТАНЕМ НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИ, ДРУГИТЕ ОТРИЧАЛИ ТЕ ПРИЗНАВАЛИ- ОБАЧЕ Е ДОБРЕ ДА ПОГЛЕДНАТ МАЛКО ИЗВЪН ПАРТИЙНИЯ ПЕЧАТ.

3

Анонимен

преди 7 години

именно БЛАГОДАРЕНИЕ не Герб ДПС са вън от властта вече доста време, но ... българския ***, червен селянин като нищо може да ги върне на власт Гласувайки за БСП

2

Анонимен

преди 7 години

Общите европейски ценностивключват и жертвоприношенияно по-назад в списъка и написани с много фин шрифт.

1

bms

преди 7 години

Този зов чаках . От утре ставам отговорен . Сезона на безмислените приказки е открит.