5

Анонимен

преди 7 години

До БаладжиятаМи, другарю партиен секретар, като ни събуят гащите, както стана с нас, е много лесно да ни сложат твоето вярно "евроатлантическо" л-о в тях и да ни обявят за нас.ани. Но ти правилно казваш, че "сме мързеливи...", значи слагаш и себе си в мързеливите. Въпреки че е трябвало да се сложиш в категорията "лъжливи бандити".

4

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, СБ трябва да ни насърчава, да ни подкрепя със заеми. Това и е работата. От такива простолюдини и предатели на държавата СБ печели. Никой, който е взел заем от СБ не е прокопсал. Това е октопод, който ти дава следващия заем, за да изплатиш част от педижшния. И така, докато станеш бананова държава. Ние сме първенци в скоростта, с която от високо развита по тогавшаните мерки и уважавана страна, станахме най-бедния *** за притча во язице. Аве, БГ компрадори.

3

Анонимен

преди 7 години

И как ще стане.С магическа пръчка.Защо ни будалкате.Световната банка била оптимист,понеже може би, парите ще започнат да растат по дърветата.

2

Баладжията

преди 7 години

Вие не сте песимисти, вие сме мързеливи, вечно оплакващи се глъмаци. Всяка сутрин се събуждате нас.рани и обвинявате някой друг за това ла.йно в гащите

1

Български хора

преди 7 години

Вие сте оптимисти, ама ние не сме...