48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 69Ей, къФ анализатор, къФ социално-икономически гений си Анонимльо! Богатите сащианци били носели САЩ на раменете си!!! Велика мисъл! Гениално! А богатите от какво са богати бе?! Случайно да си чувал нещо за експлоатация на наемен труд? И за норма на "принадена" (не "добавена") стойност - поредното тъъпо коригиране на правилен термин, която показва степента на експлоатация. Ако ще да е пет педи в челото, без бедните работници, богатият изобщо няма да направи богатство!

47

Обама на изпроводяк:

преди 7 години

- "След мен и потоп!"Както всеки политик: Не го слушайте, вижте какви ги е надробил!

46

Анонимен

преди 7 години

Що не ни информирате какви писмо е подписал отиващият си наш с още 16 други *** до Тръмп?!European allies to Trump: Putin does not want to make America great again ...Че от какъв зор трябва Путин да прави САЩ (не Америка) велика?!

45

Анонимен

преди 7 години

Бонго - Джери пак говори небивалици от изкривената реалност в която живее. И господарите му вече почнаха да разбират колко е жалък горкия...!

44

маде ин Булгари

преди 7 години

Между другото, разследванията срещу "намесата" на Москва в изборите в САЩ се провеждат не от американските служби като ЦРУ, ФБР и т.н. Провеждат се от небезизвестната у нас фирма "Краун ейджънтс". Която не свърши никаква работа срещу корупцията в България и гушна 80 милиона паунда печалба.

43

Анонимен

преди 7 години

55 ще приемаме, че Е ТАКА КАКТО СИ ОПИСАЛ И КАКВО ОТ ТОВА ЧЕ СЕ ИНФОРМИРАШ ОТ РУСИАНСКИТЕ САЙТОВЕ- ПОВТОРИЛ СИ ГИ- ПО ВАЖНОТО Е ЧЕ НЕ БЕДНИТЕ НОСЯТ КРАВАРИТЕ НА РАМЕНЕТЕ СИ, А БОГАТИТЕ, ИМАТ САМО В ДВА ЩАТА ПЛОСЪК ДАНЪК, А НА БОГАТИТЕ ИМ КЪСАТ АДНИЦИТЕ ОТ ДАНЪЦИ, МИНИМАЛНОТО ПОЧАСОВО ЗАПЛАЩАНЕ ВЪРВИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ЩАТА МЕЖДУ 7 ДОЛАРА И 16 ДОЛАРА НА ЧАС,САЩ СА ЕДНИ ОТ ЕДРИТЕ ДОНОРИ НА БЕДНИ ПРЕСЕЛНИЦИ, ИЛИ КАКТО АЛФА ГИ НАРИЧАТ- *** И ГЛАВОРЕЗИ...ДАЛИ БЯГА НЯКОЙ ОТ САЩ ЪЪ- НАТАМ БЯГАТ- ЗАЩО

42

Нобелова награда

преди 7 години

Барак Хюсеин Обамата е унищожил повече погребални процесии, болници и училища и е убил повече сватбари, отколкото всички останали носители на Нобелова награда за мир, взети заедно!

41

трибунала в Хага

преди 7 години

Защо трибунала в Хага не осъди Обама за хилядите убити и прокудени в Сирия, Ирак, Афганистан, Пакистан и Либия? В следствие на американските бомбардировки? За концлагера Гуантанамо? За расовата дискриминация в Сащ? За поддръжката на убийствения фашистки режим в Куев? За тоталното подслушване и следене на хората в цял свят, включително и на Ангела Меркел? За измъчванията на иракчани в иракския затвор Абу Граиб в Багдад? За създаването на ИД и въоръжаването и с американско оръжие?

40

демократор

преди 7 години

Демокрация е, когато политиците гледат на нас като на заложници и ни дават в ръцете на алчните американски концерни. А ние имаме само правото да плащаме високите заплати на политиците.

39

Анонимен

преди 7 години

русия е пред ФАЛИТ за 2016 са издухали единия от Двата си Резервни ФОНДОВЕ за 2017 ще замине и втория

38

SS

преди 7 години

А при нас е !!!

37

Анонимен

преди 7 години

До SpaceX и Етиопия не е Била колония поне не цялата тро,ле знаем *** ви взимат ама

36

Анонимен

преди 7 години

Само дето е един от най-неуспешните, известен с подклаждането на войни, ИД, корупция, задкулисни игри, пицагейт, както и че страната му беше изпратена пред национална катастрофа заради дълговете си. Лозунгът му беше "промяна", а ги накара само още повече да затънат в блатото. Приказките му са на гол г*з чифте пищови.

35

Анонимен

преди 7 години

Обама Мубама майната му да му мисли *** дехгите СВЪРШВАТ заминал е РЕЗЕРНИЯ ФОНД на руската ко4ина

34

торба с лъжи

преди 7 години

Обама лъже за руските хакери. Както Обама лъжеше, че Хитлъри не е корумпирана. Както Обама лъжеше за фашистката хунта в Куев. Както Обама лъжеше, че Крим бил окупиран. Както Обама лъжеше, че ще закрие концлагера Гуантанамо. Както Обама лъжеше, че ще пребори расовата дискриминация в САЩ и убийствата на чернокожи от бели полицаи. Както Обама лъжеше, че не поддържа и не финансира главорезите от ИДИЛ. Както Обама лъжеше, че не подслушва Ангела Меркел.

33

в Кения

преди 7 години

След речта си, Барак Хюсеин Обама избяга в Кения и потърси убежище в родното си село.

32

Анонимен

преди 7 години

ЩЕ ГО ЗАБРАВЯТ СЛЕД ЕДИН МЕСЕЦ.

31

123

преди 7 години

отиде си едно слугинче на корпорациите,не видях нещо да е направил за страната си,беше безличен служител,политиката на сащ не се промени,продължи унищожаването и завземането на петролни държави.Демокрация не съществува в сащ ,съществува правото на по-силния и по-богатия.Опитаха се да обезоръжат собствения си народ за да го контролират по-добре,не успяха,хората ги хвърлиха в трета глуха със гласа си,сори и чао

30

Циник до 42

преди 7 години

+ 100 ! Твоят коментар - казва всичко! Великия "демократизатор" на арабския свят си тръгва....и остава слугинажа Мурксул ханъм - да замита мръс*отията му под килима на европейците!

29

Анонимен

преди 7 години

Fuсk Obama's fake democracy.