32

Lame Duck

преди 7 години

Kwak- Kwak!

31

под лупа

преди 7 години

Тука две думи накриво не можеш да напишеш!Ако споменеш близките роднини на homo sapiens веднага го трият! И що така?

30

Keep walking!

преди 7 години

Краварците все такива "Емоционалени и носталгичени" президенти които да защитават наследството си да си избират! До две -три президентстава светът ще стане нормален!

29

Анонимен

преди 7 години

По-слаб президент не е имало в историята на Щатите. Бонго си е Бонго, кръвта вода не става!То и за това оная ***-пигмей, надарен с природна хитрост и милиционерски усет взе да надига ушите.....Знам че ше цъкате минуси, приятели мои, под емоционалност, братя скавяни, освободители и Т Н но това е факт!Хубав ден на всички!П.п. Нямам нищо против Русия, жал ми е за народа и......

28

Анонимен

преди 7 години

Бонго, Бонго....пълен ПРОВАЛ ти е наследството! А въпросните "издания" имат още само няколко дни да живуркат свободно и ненаказано.

27

Анонимен

преди 7 години

яяя яяя йее коко джамбо яяя яяя йее...

26

Анонимен

преди 7 години

Първият черен президент на Щатите почти успя да отвори вратите на институцията за първата жена :) Тя пък щеше да пласира първия транссексуален, и така нататък. И докато реалитито се разраства, тъмните сили спокойно завземат света. Добре, че с тази фаза се приключи! Чао, Бонго.

25

Наблюдател

преди 7 години

Това е най-неуспешният и незабележим президен ... или по-скоро шоумен, който щатите са имали до сега.Надявам се да си вкарат политиката в релси иначе тежко му на светът :X#фъкОБАМА

24

До space x

преди 7 години

Хахо си ти мой човек, само че не си даваш сметка. Много си заблуден. С такива заблудени хора като тебе, не ми дава сърце да се карам. Продължавай да мечтаеш. От посолството на САЩ няма да ти връчат медал за подмазване ако това ти е мечтата.

23

Анонимен

преди 7 години

Довиждане, жабо. Много хора преметна и изби, и много награди взе. Много и начесто си приплямпваше, и винаги намесваше жена си за драматичния ефект. Много илюминатски инструмента излиза, защото те направиха президент на Щатите, а си индонезиец. Няма да липсваш на никого, така че гаси лампата и не се показвай повече.

22

проктолог

преди 7 години

Между другото, разследванията срещу "намесата" на Москва в изборите в САЩ се провеждат не от американските служби като ЦРУ, ФБР и т.н. Провеждат се от небезизвестната у нас фирма "Краун ейджънтс". Която не свърши никаква работа срещу корупцията в България и гушна 80 милиона паунда печалба.

21

Каракочев

преди 7 години

Като гледам всички на края на мандата започват да дават много ценни съвети. И по нашите географски ширини - същото.

20

До 20

преди 7 години

Абсолютно право имаш

19

Анонимен

преди 7 години

Стига вече лигавщини. Това беше една марионетка на финансовите елити. Които не бяха,не ги оставиха живи. Отива си с две тотално опустошени страни (И НЕ ЗА ДА ВКАРАТ ДЕМОКРАЦИЯ) а за интересите на еврейските им господари. Истината е че избиха стотици хиляди хора. Те и техните създадени и финансирани от тях групировки. На него можем да благодарим за мигрантите днес. Стига с тия номера от Холивуд. Стана един месец се сополявят той и жена му.

18

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

До теМи тези филми ги правят , за балъци като теб.

17

Анонимен

преди 7 години

След 8г. Негърчето остави една разделена и озлобена нация и един врящ и кипящ свят. Вътрешната му политика бе пълен крах, като се почне от социално - икономическата катастрофа и се стигне до битовата престъпност, която бележи нечуван ръст! В геополитчески план да не говорим - Европа е разпокъсана и разядена, Близкят изток е в пламъци, тероризмът е в небивал разцвет, а Русия и САЩ отново са близо до Студената война! Страхотно наследство, Бонго!

16

те

преди 7 години

До Mr.STARBUCKSГледай филма-нация от убийци за САЩ става дума.

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1една идея от мен - напълни си носа с барут и се шибни в най близката стена до теб, и може да ти олекне ха ха ха

14

socialen

преди 7 години

За съжаление Обама приоризира дестабилизирането на Света и остави подобряването на живота на американците и решаването на Вътрешно-политическите проблеми на заден план. Това доведе до победата на Тръмп и до омразата на американците към блатото във Вашингтон, както те самите наричат администрацията на Обама.

13

Анонимен

преди 7 години

...*** си ти , аз няма да заплача.... . сбогом , сбогом и никога не се завръщай....