10

Димитър

преди 7 години

До МАрияИдиотски коментар. Не допускаш ли възможност един човек да е пътувал повече пт веднъж през годината? Т.е. 1 мил. души, ако са пътували по средно 21 пъти, ето ти 21 милиона пътници. Мавсякъде по света се брой по този начин.

9

Максимус

преди 7 години

ПО ДОБРЕ ДА ДАМ ПАРИТЕ НА КОНДУКТОРА.ОТ КЪДЕ ДА ЗНАМ КОГА ЩЕ ТРЪГНЕ ВЛАКЪТ!

8

Анонимен

преди 7 години

90% СА ПЪТНИЦИ БЕЗ БИЛЕТ ОТ "ОНИЯ" ПРИВИЛЕГИРОВАНИТЕ!ГОЛЯМА ЧАСТ ПЪТУВАЩИ НА МАЛКИ РАЗСТОЯНИЯ ПЪК ПЛАЩАТ НА КОНДУКТОРА "ДЖОБ ПАРАСЪ" !

7

Мария

преди 7 години

Както винаги авторите на такива статистики не знаят разликата между ПЪТУВАНИЯ и пътници. ПЪТУВАНИЯТА са 21 милиона, а ПЪТНИЦИТЕ не могат да са толкова посмъртно, защото България се състои от 6 млн. население.

6

Сандо

преди 7 години

честита нова година ви пожелава БДЖ и се извинява за закъснението

5

Димитър Нанов

преди 7 години

Има ли не родно БДЖ ( БЪЛГАРСКИ Държавни Железници )?

4

Анонимен

преди 7 години

А пък администрацията се е увеличила десеторно, в сравнение с годините когато железницата возеше над 100 милиона души. По времето на Живков, щатът на администрацията-от началник цех нагоре, беше закована на 399 души в 5 ЖП управления.

3

Анонимен

преди 7 години

Оставете влакчетата за Великден, я напишете какво става сега. Държат хората с часове в гарите и в купетата , зарязани пътници, закъсняващи с часове влакове и така и не видях един началник от БДЖ да излезе и да каже нещо. Пълни безхаберници

2

Бай Ганьо

преди 7 години

А колко милиона без билет?

1

Хохо

преди 7 години

Те ВСИЧКИ са атракционни :)))