29

Пако

преди 7 години

Цялата история беше измислена, за да се изгаврят с buzzfeed. Хубав пример за силата на интернет, щом някой представящ се за агент на МИ6 може да пробута фалшива история и всички мейнстрийм медии да се вържат, та чак и в шпионски доклад е влязла. Смятай! :)

28

Анонимен

преди 7 години

Това няма как да го знаят нашите "журналисти" но цялата работа е шега, ***. Анонимни хора го подхвърлиха на Рик Уилсън, който го дава на Еван Макмълин и т.н. Това щеше да е "Октомврийската Изненада", но излезе чак сега. В желанието си да прецакат Тръмп хората в собствената му партия и журналистите са готови да повярват на всичко. А ние в един конкретен уебсайт в който се роди историята се превиваме от смях на наивността ви.

27

На Тръмп

преди 7 години

Радвайте му се още малко. Много усилия за нищо ще се окажат.

26

Анонимен

преди 7 години

Амер. секретни служби не се занимаватс такива неща.Те са чиста вода ненапита.Предпочитат търговията соръжие и наркотици, сваляне начужди правителства ако не имсътрудничат по свирката, следенеи контролиране на собственитеграждани, редуцирани до състояние на стадо овце , създаване на терористични групи и т.н. и т.н.

25

АМАН ОТ ЛЪЖЦИ

преди 7 години

Всяка разузнавателна организация събира сведения. И хубави и лоши . Всички го правят

24

Анонимен

преди 7 години

Те няма да пуснат видеото, щото Тръмпа сигурно е звяр в леглото и би засенчил Путин.

23

Анонимен

преди 7 години

До bluesky1Верно, че е лов н вещици! И скоро главната вещица Путин ще падне в капана.

22

Анонимен

преди 7 години

Изобщо не се учудвам. Винаги е било в стила на КГБ да поставя камери в стаите на политици и бизнесмени. Те и българските им ученици не остават по-назад де. Спомнете си как Миро Найденов за една нощ си извъртя *** и заби нож на Б.Б. Просто му показаха едни записи от една ловна хижа с едни девойки.......

21

bluesky1

преди 7 години

Всеки ден обилна порция облъчване и антиновини... Да бе жив Гьобелс, та да се понаучи на пропаганда!? И конкретно - не били руските служби, ами най-ми били американските.. Голяма истерия, някои среди в САЩ не могат да преглътнат обстоятелството, че кръволока Хилъри не стана президент, за да потекат още и още реки от кръв!

20

Анонимен

преди 7 години

Колко е трудно да наречеш очевидното с истинското му име. Това наистина е лов на вещици! Кой въобще някога си е мислел, че едно разузнаване като руското няма да има информация за кандидатите на изборите на САЩ! Че има ли по-нормално нещо от това! Че нали затова е разузнаване! Американското да не би да няма подобни разработки и сведения за руски политици. Това е някакъв абсурд.

19

ставри

преди 7 години

Много умни излязоха тия американци.Садам имал химическо оръжие,Кадафи не знам какво си , в Косово демокрацията ли беше заплашена?Руснаците избрали Тръмп , ама сега извадили компромати срещу него.Разиграват театър дето го няма никъде , жалко че има кой да им вярва.

18

Анонимен

преди 7 години

Може пък да направят календар с голите снимки на президента и първата дама. Извратеняците ще го изкупят. Това си е гарантирана печалба.

17

Анонимен

преди 7 години

Предали му този документ, той го прочел и казва че вътре не пише такова нещо, а службите настояват че пише, но няма да го покажат защото е секретно. Тръмп го вкараха в такива игри от службите че той вече не може да излезе. Сега Или ще се предаде или ще го убият няма трети изход.

16

Анонимен

преди 7 години

Да ства по-бързо президент Тръмп да види руската измеет кон боб яде ли :)))))))

15

Анонимен

преди 7 години

началниците на американското разузнаване - ха ха ха толкава са жалки и смешни, чудят се по какъв начин да накарат Тръмп да се отдръпне от Русите

14

xaxa

преди 7 години

На видеото са Шоп и Василев преоблечени като Путин и Тръмп и мърсуват помежду си.

13

Петър Папазов

преди 7 години

До 3 :Напълно споделям мнението Ви че компроматите се събират от американските служби. Те събират компромати за Меркел, за Саркози за всички та за Тръмп и Клинтън ли няма да събират. Помните ли че изкараха разговор на Тръмп в сауна преди 11 години. Някой наивно ще попита за какво са им? Ами винаги могат да потрябват.

12

Анонимен

преди 7 години

И Просия и САЩ са един дол дренки не разбирам само смисъла от жалките ви опити да ги онивинявате.

11

Анонимен

преди 7 години

До 13Руските служби с колко букви са?

10

Анонимен

преди 7 години

Не бих се учудил патока да се е снимал с патки.