38

Анонимен

преди 7 години

То тази телена играда неможе и плъховете да спре, че остава да може бежанците. Трябва ни висока бетонена ограда

37

сминдух енд чесън

преди 7 години

И пресконференциите на Павлова,виждайки какво ги чака бързо се изнасят.Ако има субтитри под речите и съвсем ще се реши проблема само слушайки какви ги говори тази жена.

36

Прогноза

преди 7 години

До 2030 по света ще бъдат съкратени 2 Мрд. работни места и заменени чрез автоматизация и роботизация.А тези безработните все някой ще трябва да храни.

35

Меркел

преди 7 години

Колкото и да се пените и да злорадствате не може дълготрайно да ги спрете без войска и стрелба на границата, а това в днешна България няма как да стане. Така че свиквайте с по-тъмните около вас, които обличате и храните.

34

Нег.рите и латинците

преди 7 години

Нег.рите и латинците имат около 9-20% по-малко сиво мозъчно вещество. Те са обречени да бъдат назад в умствено развитие с редки изключения. Това са по-низши раси от бялата. Това не се преподава в училище и вие се сещате защо. Никакви док. на такива хора да не им се дават в БГ. Да се депортирват веднага, също и мюсюлманите. Те са опърначави, примитив.ни и несъвместими с Християнската култура. Пазете БГ. кръв чиста!

33

Супер!

преди 7 години

Нека всички *** черни от Африка и Азия опитвайки се да преминат границата ни да измрът от студ. Айде баста *** долна!

32

Анонимен

преди 7 години

Нали за това Боко командирова полицаите в провинцията да могат да превозват миграните през България в този студ. Да не стихва далаверата.

31

Анонимен

преди 7 години

Какво се оказа - студът и снегът са най добрият граничар на родните ни граници. Нека да е за по дълго , защото всичко останало и ограда и ровъри и камери и пр. се оказа колко върши работа.

30

8

преди 7 години

Има статии из нета как през вековете пришълците из нашите земи са мрели като мухи - последният пример е как през I св. война на южния фронт пукват около 50 хиляди мaймуняka от британските и френски колониални войски и нито един българин - армиите са били на 200 метра една от друга. Преди това от болести измират абсолютно всички оригинални османски турци - тия дето са останали всички са пребоядисано местно население. Та и тия дето се мъкнат сега им трябва само една хубава балканска пандемия

29

nikoi

преди 7 години

Полицията все още статута на пребиваване на нигериеца. ????????????????

28

Анонимен

преди 7 години

Че не се ли уплашиха от студа бре

27

Сандо

преди 7 години

от Динко ги е страх!

26

Анонимен

преди 7 години

Кръвта вода не става, колкото и да опитвате няма да се получи. Авторите на тоя идея може да са със синя кръв, но това не ги прави по-умни или по-устойчиви...те си знаят защоDСамо казвам.

25

Анонимен

преди 7 години

СЛУЖИТЕЛИТЕ СА НА ПЕЧАЛБА. НЕ РАБОТАТ НО ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПА СЕ ПОЛУЧАВАТ.

24

Анонимен

преди 7 години

Бежанци?Тези ,които идват ли са бежанци или тези, които прогонихте от тук? Важно ми е.

23

анонимна.

преди 7 години

България стана "фризер" за неканените гости.Индустрията за бяла мебел ще западне , ако продължава така.

22

Анонимен

преди 7 години

търсете си втора работа.нашествениците не са тук за да бачкат.работете до припадък защото предателите,които си избирате редовноще вземат и залъка от устата на децата ви заради едно потупванепо гърба от Брюксел.

21

Иниеста

преди 7 години

Това какво говори??Че тъпите имигранти са мързеливи и несериозни...Истинския играч ще тръгне да пресича границата точно в големия сняг..Така няма да го хванат..Ако Путин почне за избива братушките в Русия..те са железни и ще имигрират когато е студено

20

Анонимен

преди 7 години

Всички бедни страни се оказват с многомилионно население, скоро четох за някои държави от третия свят, даже не предполагах, колко много милиона граждани имат, а развитието им е със стотици години назад. Лошо ни се пише.

19

Анонимен

преди 7 години

Бялата смърт е страшна. Защо Саудитска арабия и Катар не се погрижиха да информират хората които изпращат да превземат Европа какво може да ги очаква през зимата ? Защото човешкия живот при арабите не струва нищо. Така и Бонапарт и Хитлер си помислиха, че ще превземат Русия, но руската зима им пречупи мераците.Много африканци които са планували миграция в Европа ще им се налож да избират от какво да умрат. От глад в Африка или от студ в Европа. Много ще се върнат обратно в страните си.