38

Анонимен

преди 7 години

Бил съм декември в Швейцария и въпреки че има един метър сняг асвалтът беше без грам снежец. А----------Докато в момента вали или след една седмица?

37

Анонимен

преди 7 години

До БобоИ имаше време да пишеш в този форум, това само троловете на Позитано 20 го могат.

36

Анонимен

преди 7 години

До БобоСериозно, затова ли пътят Силистра-Констанца е затворен?

35

Анонимен

преди 7 години

Държавата я затвори Нинова и пионката й Радев, които пращат активисти на БСП да задръстват пътищата като спират непреко уж че са аварирали. После се ангажира техника да ги изтегли и така блокират чистенето на този и други участъци!

34

Бобо

преди 7 години

От Украйна през Молдова и Румъния минах вчера и днес.Само за нас с украинците е валяло много сняг.Молдовани и Румънци до асвалт е чисто.

33

Анонимен

преди 7 години

Януари си отива. Вместо да хленчите си купете винетки и си ги сложете там дето слънце не огрява.

32

Анонимен

преди 7 години

Руските хакери са хакнали глобалното затопляне,усещате ли дългата ръка на Москва?

31

Анонимен

преди 7 години

През, 1929 година, замръзва морето. При температура на водата - 24градуса.Дебелина 30см.Позволявало е на хората да се движат по него.През, 1802 година., монах е изминал разтоянието Несебър, Созопол по море. Лед сковава корабите по цялото черноморие. Това е рядък феномен.

30

socialen

преди 7 години

В първобитнообщинния строй и в банановите републики хората си стоят в къщи и чакат Зимата да свърши. Неграмотният Борисов и тумбата му тиквочи ПП ГЕРП върнаха България обратно в развитието и.

29

Анонимен

преди 7 години

В такова време Апостола е минавал Дунава , тези некадърници затвориха държавата .

28

инспектор Дюдю

преди 7 години

Какви са тия ВиК трактор и челни -товарачи де ми чистите пътища в кой век живеем ахмуци???

27

socialen

преди 7 години

Невидимата ръка на Пазара и неговата чудодейна, самолекувита, саморегулираща се сила, а не Държавата, ще изчистят пътищата от снега в нашата дясна, неолиберална, реформаторски, асоциална ***. В краен случай, Лятото.

26

Неграмотен

преди 7 години

Щом сняг завали властта в България се покри. И говорят хуморески за пет метрови преСпи. Ми на фирмите платете да почистя градовете. То не става само с кражби и лъжи,защото Народа вечно няма да търпи.

25

RUSSIA the best

преди 7 години

За Бога българи не пътувайте ! Пазете магистралите , да се са лющи асфалта ! В София , в Банишора положението е по-зле от североизточна България. Малките улички не са виждали снегорин от 20 години. По центъра на София хора падат по " почистените " улици като круши и пълнят травматологията на Пирогов . Особено пред х-л Шератон , спокойно може да извадите найлон и да се пързаляте за удоволствие.

24

socialen

преди 7 години

Добрата новина в този тотален гербаджийски хаос е, че генерал Радев ще уволни на 22.01 Нещото, незнайно защо наречено от някои "правителство".

23

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

ГЕРБ дадоха кинтите за почистване на пътищата на свои фирми, които нямат обаче необходимата техника.Със селскостопански трактори пътища не се чистят !

22

socialen

преди 7 години

Студът изкара наяве всичките далавери на Борисов, Павлова и тумбата тиквочи ПП ГЕРП, както и от де е т.н. бюджетен "излишък" - не от икономически подем (Борисов забатачи икономиката в тежка криза, продължаваща вече 7ма година), а от окастряне на наложителните държавни инвестиции за сметка и на гърба на Обществото.

21

Може и по- лошо

преди 7 години

Генерал Зима пак спаси Еуропа от джихадистете поне до напролет...

20

Варна

преди 7 години

Здраво се сипе новия снягсилно засипва улици пактука е Варна, с преспи безброй, които не чисти фирма "...строй'!Така е, когато рогача К.Йорданов си подаде оставката, старите бандити, дето управляват Варна, извикаха амбриажчето Портних и го питаха: "Ще ни слушаш ли ( Поръчки, поръчки) и то : "Да, бате". Тогава :"Ти ще си кмет". Та затова Варна е неизчистена от сняг и лед, а камионите на" ...строй" са с вдигнати гребла

19

Хмм

преди 7 години

Вие сте няма такива *** тука. ГЕРБ, БСП, АТАКА, ЗЕЛЕНИТЕ и който и да било друг не може да се оправи когато майката природа е в действие. Незнам как не го разбрахте. Като ни предопреждават - те па ше ми кажат дали ще пътувам? Като не ни предопредят - що не са ни предопредили! Типично за хората с нисък умствен интелект или ***