34

Анонимен

преди 7 години

Здравеопазване , образование икономика енергетика всичко след т.нар риформи по искане на ЕС е пълен крах за нас .Ние не отстояваме независимостта си а ставаме зависими доброволно с нар.риформи от ЕС и така до новата перистрока рано или късно може би пак зависими от някой друг

33

SILENCE

преди 7 години

До Анонимен. Драги товарищ, лъжат,защото им трябват пари. Откъде,ако не от "сметки"? Аз се отоплявам с газ. А тъпата "топло-не-функционираща" работи с 1/3 /най-много/ от нормата,разписана в закона. Но също ще ти представи "сметка",в която пише,че ти е доставила топло в количество,позволило да ходиш из къщата си по потник. АМАН ОТ БУНАЦИ КАТО ТЕБЕ,НА КОИТО ВЕЧНО ИМ Е ВИНОВНО МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ! Какъв ви е проблема,БЕ,"редактори"? Или само средни и пълни *** могат да пишат тук?

32

Анонимен

преди 7 години

Шерлокчо, "руският HAARP" си е чисто американскиСАЩ пак си правят експерименти - по-рано наводненията при летни условия, сега наводнения при зимни такива.Искат да мачкат Русия, ама всичко идва в Европа. Така да се каже "приятелски огън".

31

Анонимен

преди 7 години

И К`ВО СЕ ОКОЗО? МАЙ ЧЕ АЕЦ БЕЛЕНЕ БИЛА НЕОБХОДИМА.КЪДЕ СА СЕГА ОНЕЗИ ПЛОНДЕРИ, ПЛАТЕНИ ОТ УЕСТИНГХАУС, КОИТО ДОКАЗВАХА С ПЯНА НА УСТА , ЧЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ СТРАШНО МНОГО ТОК И НЯМА ДА ИМА КЪДЕ ДА ГО ДЯВАМЕ.

30

Анонимен

преди 7 години

Не само този рекорд сме счупили след като се управляваме от тикви.

29

Плащам като поп

преди 7 години

Този рекорд ще ни го заврат четвъртит с предстоящите фактури на ЧЕЗ мез и сие

28

Анонимен

преди 7 години

хахаха, боци пак се прави на велик ... немаме толкова крушки в тази държава зада натоварим мощностите дето ги имаме

27

Шерлок

преди 7 години

Путин май е пуснал руския HAARP и ни прави студено.

26

Анонимен

преди 7 години

Пускай климатика и печките да се види кво е.

25

Анонимен

преди 7 години

Абе май ни подготвят за яки сметки , що народ измря , що народ продаде всичко и замина в чужбина , ние в момента сме доста под 7 млн. и за рекорди ми говорят ... или да има още спряни реактори !? ;)

24

Анонимен

преди 7 години

Като спре тока и парното в големите градове ще замръзне. Става кино. Пак Путин сигурно е виновен.

23

Иконом

преди 7 години

Аз пестя тока на системата щото ме няма у БГто.

22

БЕСЕН

преди 7 години

КАКЪВ РЕЖИМ БЕ,НАЛИ ИМАМЕ ИЗЛИШЪК . ПРОИЗВЕЖДАМЕ 12 МЕГАВАТА ,А НИ ТРЯБВАТ 5 МЕГАВАТА.ХАЙДЕ СЕГА ТЕЯ ДЕТО СА ПРОТИВ БЕЛЯНЕ ДА СЕ ИЗКАЖАТ . -бОЙКО ,кОСТОВ,пАси,х.клинтан, ЕВРОПЕЙСКИТЕ НИ ПРИЯТЕЛИ ТУРЦИЯ ГЪРЦИЯ СЪРБИЯ,МАКЕДОНИЯ -ВСИЧКИ ИСКАТ СЕГА ТОК.ХАИДЕ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ДА СЕ ИЗКАЖАТ.

21

Чугун

преди 7 години

Пускай фотоволтаиците дето ги субвенционира Боко!

20

Българина

преди 7 години

Ако останем без ток сега всички предатели довели енергетиката до тук да се вградят в основите на белене, кати се почне от кунева и се свърши с гербаджиите които заместиха 2 мг вата аец с веи! Къде сте бе веита питам, или майжеибтрябва ток да топлите соларите да ви е а *** ката герберска нещастна

19

до ани

преди 7 години

Ами прекрасна бяла птицо! И Уестингахус бяха в България, но се отказаха да строят 7 реактор в Козлодуй, защото не са строили реактори цели 35 години.И отработеното ядрено гориво остава у нас. А в какво ще се превърнем след 10 години? В радиоактивна площадка. Единствените които строят са само Росатом. И вземат отработеното гориво обратно.

18

inatut

преди 7 години

Пращайте комунистите под земята да копаят въглища и ток ще има :)

17

Ани

преди 7 години

Няма какво да се уфлянкваме. Явно Русия иска да ни охлажда бавно-бавно. Най добре е да купим една АЕЦ от Уестингхаус и да имаме и ние една съвременна и безопасна АЕЦ.

16

Ани

преди 7 години

Ами като затвориха 4 блока на АЕЦ за да станем зависими от Газпром, така ще е.

15

Анонимен

преди 7 години

Нали нямало нужда от още 1АЕЦ ?