56

работещ

преди 7 години

При БСП по времето на Виденов получавах 4 долара на месец.За месец декември 2016-та година взех чисто 1200 долара.Е,как да гласувам за БСП?Никога не съм членувал в нито една партия.Но БСП ги ненавиждам също като евреин фашистите.

55

до 61

преди 7 години

Споко баце,като дойде БСП всички милионери ще станем.И при Жан Виденов беше така-един долар 3100 лева струваше!Имаше и пенсии под един долар!Е,те чак тогава и на севернокорейците ще почнем да завиждаме!

54

до 55

преди 7 години

Абсолютно си прав.Само,че това бе преди 20 години.Младите това не го помнят и ако им го разкажем,ще кажат,че със заплата от 5 долара няма как да оцелееш!Помня,че тогава със заплатата си купувах само захар и сол!Нищо друго!Затова като чуя за БСП и си мечтая да дойде български Пиночет на власт.Не Борисов-Пиночет трябва.Борисов никого в затвора не е вкарал-нито Виденов,нито Станишев!БСП е плевел който трябва да се изкорени и изгори!

53

недоумяващ

преди 7 години

БСП ще бори безработицата с фонд "Индустрия".Откъде индустрия в България,бре другарки и другари?Или сигурно индустрия може и да няма ,но фонд има.Възможно е-то икономика нямаме,но министри на икономиката винаги е имало!

52

Анонимен

преди 7 години

АЗ ВЕРВАМ НА ЧЕРВЕНИТЕ Я ВИЖТЕ НАПРАВИХА НИ МИЛИОНЕРИ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ, НЕ ФАЛИРАХА ИЗОБЩО БАНКИТЕ, НЯМАШЕ И 1500% ИНФЛАЦИЯ, СРЕДНАТА ЗАПЛАТА НА МЕСЕЦ НЕ БЕШЕ 5 ДОЛАРА, 2008 Г ИНФЛАЦИЯТА НЕ БЕШЕ 12.8%/СПРАВКА- НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ, ЕВРОСТАТ/НЯМАШЕ МУТРИ И БАНДИ, НЯМАШЕ МАФИЯ, НЕ ГРЪМНАХА БАНКЕРИ ПО СРЕД СОФИЯ, ИМАШЕ ЧЕСТЕН СЪД И НЕОСЪДЕН ЕДЪР ДАРИТЕЛ НА ПРЕЗИДЕНТА ПЪРВАНОВ- 25 000 ЛВ/ СПРАВКА В ДАРИТЕЛИ ЗА КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТСКАТА КАМПАНИЯ/ НЯМАШЕ СПРЕНИ ЕВРОФОНДОВЕ ПО САПАРД ЗА ИЗТОЧ

51

Ха ха ха ха

преди 7 години

До Анонимен 56Пак споменахте Дянков, а?Вярно е, че успя да направи много неща, някои от тях много лоши, но колкото и да се стара, с мастодонта БАН не успя да се справи. Там се бяха барикадирали прононсирани червени търтеи. Сега на власт в същата тази БАН са децата им. Ако,не дай Боже,комунистите спечелят изборите, БАН пак ще оцелее, а е много вероятно и да успеят да си издействат увеличение на заплатите, които получават за нищо-не-правене (ако правят нещо, плаща им се отделно като за проект)

50

геша

преди 7 години

Тези срам нямат, рибата в моето те тигана поставиха?

49

до 64

преди 7 години

Какъв ще да е този коефициент защото 15,6 % от 7 милиона са 1092000.А не са починали толкова хора за една година!

48

Некъв кестен

преди 7 години

Не е лошо като идея, но не е ясно дали ще може да се приложи, защото сме пазарна икономика. А иначе много се дразня като започнат с това КТБ. Запомнете, по времето на Борисов, над 50% от парите на държавните предприятия бяха в наляти там. Отделно, банка не фалира за 2 дни. Иначе за ръста и излишъка - има си похвати в бюджетното счетоводство, с които резултатите могат да бъдат изманипулирани.

47

напомняне

преди 7 години

Предният път като дойдоха на власт БСП обещаха да създадат 250 000 работни места.Сега пак повтарят старите приказки.

46

българин

преди 7 години

Ей сега като назначат Жан Виденов за министър председател ще видим ние кон боб яде ли!

45

Анонимен

преди 7 години

Каквооооо? БСП щели да борят безработицата ли? А шоколадови бисквити ще падат ли от небето? А реки от мляко и мед ще потекат ли от чешмите? А 2000 евро минимална заплата обещават ли? Леле мале то бива бива лъжи ама чак толкоз? Нали точно БСП ни докара дотука бе другарки и другари! Някой да помни нещо добро от тях, каквото и да било добро от БСП? Кой им вярва на тези из.мамници още ???

44

Анонимен

преди 7 години

Клуб "3 милиона" събира своите членове и симпатизанти отново, чакат се поредните вноски в кръга от олигарси и бандити застанали пред червената хранилка. В момента точно БСП най малко се интересува от народа и безработицата, за тях е важно милионерския кръг около Корнелия да печели, народа вълци го яли, нали?

43

Анонимен

преди 7 години

53, И ТЕ СЕГА ГО РАЗБРАХА, А УТРЕ СЕ ЗАПОЧВА С ОТКРИВАНЕ НА НОВИ РАБОТНИ МЕСТА, АЗ ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ЩЕ СИ ХАРЧА ПАРИТЕ ЩОМ МИ ГИ ПРЕВЕДАТ ПО СМЕТКА ЗАЩОТО РОДИТЕЛИТЕ МИ СИ ЗАГУБИХА СПЕСТЯВАНИЯТА ВЪВ ФАЛИРАЛИТЕ БАНКИ, ЕДНИ ДРУГАРЕ СТАНАХА МИЛИОНЕРЕ, А ТЕ УМРЯХА В МИЗЕРИЯ, СЪЩИТЕ ДРУГАРЕ ФАЛИРАТ ПО ЗАПОВЕД НА ТИА ДЕТО НАПРАВИХА СХЕМАТА- ФАЛИТ НА БАНКЕ СРЕДНА ЗАПЛАТА 5 ДОЛАРА,ПЕЧАТАХА СЕ ПАРИ НЕПРЕКЪСНАТО ТЕСТВА СЕ СХЕМАТА,ОВЛАДЯХА СЕ ФИНАСОВИ ИНСТИТУЦИИ И ПРОИЗВОДСТВО ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И СЕ ФАЛИРАТ

42

Анонимен

преди 7 години

55, СПРИ АКТИВНИТЕ СУБСТАНЦИИ, ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ ДЯНКОВ ИНФЛАЦИЯТА БЕШЕ 12,5%- НАПРАВИ СПРАВКА В УИКИПЕДИЯ, БНБ, БЪЛГАРСКИ СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ, ЕВРОСТАТ, ТАМ ЩЕ ПРОЧЕТЕШ КОГА ИКОНОМИКАТА НИ Е БИЛА В ЗАСТОЙ, КОГА В РАЗВИТИЕ И КОГА ИНФЛАЦИЯТА Е БИЛА ОКОЛО НУЛА, А КОГА Е МИНАВАЛА 1500%, КОГА 12.5%- ЖИВЕЕМ В ЕРАТА НА ИНТЕРНЕТ, СТОИШ СИ В *** И ПРАВИШ СПРАВКА ДО СВЕТОВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ, А ПОСЛЕ СИ ПРАВИШ ИЗВОДИТЕ- НЕ ЛЪЖИ, НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ. ЗА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ СИ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ.

41

ognyanz

преди 7 години

До 50: Защо, икономиката именно при Орешарски тръгна нагоре, а по време на Дянковщината от първото правителство на ГЕРБ беше с отрицателен ръст, т.е вървеше надолу?

40

Анонимен

преди 7 години

Яко герберско тролене под тая статия! Троловете личат от километри------------Като вашето тролене от Позитано 20, а?

39

Анонимен

преди 7 години

Защо, икономиката именно при Борисов за 2016 е на ръст с 3,5 %. При вас с Орешарски колко ви беше ръста?

38

socialen

преди 7 години

Това е разумна икономическа политика. Трябват държавни инвестиции, за да се съживят икономиката и заетостта, вкарани от неграмотния Борисов в тежка криза в края на 2010 година.

37

Коцето

преди 7 години

Курнелке много говориш малко праиш----поздрави от градът на Левски!!!