31

Партиен член.

преди 7 години

По правилно ще е .На 3000 коли се плаща.Колко тези коли са годни да чистят сняг?Само електрокари с гребла не видях.Сложат гребло и хоп снегорин.Важно е определена фирма с наш човек да *** от баницата.

30

Анонимен

преди 7 години

33, *** КАТО СНЯГ СИ САМО ТИ И КО. ИНАЧЕ НАВЪН ПОЛЯРНА ЗИМА Е БЛОКИРАЛА НЕ САМО БГ, АМИ И ЕВРОПА.

29

Боже,

преди 7 години

пази норвежците, че те имат само 2600 снегорина! Като гледам какво е тука, не ми се мисли за братята норвежци!

28

Лилян Свинянов Павло

преди 7 години

Решил да си купя 2 винетки , ама дали няма да ме глобят като ги залепя.

27

Бойко не Борисов

преди 7 години

Дами и господа, другарки и другари, не ни трябва война или терористичен акт. Комбинацията от лоялния гражданин Методиев и лошото време си е смъртоносна за РБ. А вън вали толкова хубав сняг. Да му се порадваме. Зима е!

26

1-2-3000 БРОЯЧ

преди 7 години

1 СНЕГОРИН2 СНЕГОРИНА 3000 СНЕГОРИНА

25

Абе

преди 7 години

тия явно са дрогирани с някакъв абсолютен ***! Снегорини им е се привиждат, с хиляди!

24

смЕх

преди 7 години

Това е абсолютна лъжа при 3000 снегорина и приблизително 18000 км. пътна мрежа от всички класове се пада по около 6 км. на машина. Нали се досещате кои пътища се почистват само основните така ,че излиза още по голяма наситеност на километър и би трябвало да няма и снежинка по тези пътища. При самия факт ,че се справиха до някъде чак третия ден показва ,че машините де факто са в пъти по-малко и са само на хартия.

23

Анонимен

преди 7 години

ОВЦАТА начело на РВМ пак ни ЗАБЛУЖДАВА!Ама ние не сме овце, та да и вЕрваме! Чистели били!

22

Анонимен

преди 7 години

To за това все още е Хаус по пътищата лъжат като

21

Анонимен

преди 7 години

По 6 км на снегорин се падат. Пътищата трябваше да са излизани с толкова техника.Май машините са виртуални само по новините.

20

Анонимен

преди 7 години

еее то като в статията за градусите3000 ама в 7 различни дни са различни, те просто сумират :)430 снегорина има за страната за всеки ден, 7 дни = 3000 :D

19

Анонимен

преди 7 години

3000 оба4е негодни!! няма специализирани например роторни!!! срамота! това 4е имаш с гребла не зна4и 4е ще свършат работа и има нужда от тях!!!!гледам роторните са 45 годишни!!! къде са ни париците??

18

Анонимен

преди 7 години

И магистралата в Констанца ли е изчустена? Днес дадоха, че е затворена, опашките са 20 км там

17

Анонимен

преди 7 години

За тая смехотворна цена на винетката от 97 лв смятам, че правителството не само не трябва да чисти пътищата, а да направо да ги залива с чиста вода без примеси за да се заледяват повече!!!

16

Иван

преди 7 години

Кога?

15

Анонимен

преди 7 години

Ако 3000 машини чистят и резултата е такъв какъвто го виждаме значи ни трябват 300 000 за да е чисто поне като в Румъния. МЕН БРОЯ ХИЧ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, ИНТЕРЕСУВА МЕ , ЧЕ С ПАРИТЕ КОИТО ВИ ДАВАМ НЕ ПОЛУЧАВАМ ВЕЧЕ ЦЯЛА СЕДМИЦА ПОЧИСТЕНИ ПЪТИЩА. аКО ИСКАТЕ ЧИСТЕТЕ И С 3 МАШИНИ НО НАЙ-ПОСЛЕ ПОЧИСТЕТЕ.

14

Анонимен

преди 7 години

Къде бе

13

Паметлив

преди 7 години

Очевидно е ,че не броя на машините е решаващ,а качеството им!Защо няма достатъчно роторни снегорини,та се налага ползването на такива от 60-те и 70-те години?Зимите са с по-малко сняг,но с повече вятър,т.е. навявания,а именно роторни те машини съответстват на тези условия.Не е като да няма-произвеждат се във всякакви размери!

12

Браво

преди 7 години

Спецове в нищопочистването са обръчите.Нищомаркирането не е нарушено,защото няма маркировка ама трябват още пари за поддръжка.Данък МПС + ВИНЕТКАТА изобщо не са евтини в Бг