11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСлед Европа, Африка е с най-много отбори (държави).

10

Ники

преди 7 години

Дано скоро да финалистите да станат 84, че и нашите да са там!!!

9

Анонимен

преди 7 години

От какъв дявол Африка получава толкова много квоти, при положение, че отборите им са брашнени чували на Световните ?

8

Анонимен

преди 7 години

Господ е българин...Или поне имащите глас във ФИФА. Така поне имаме макар и минимални шансове да видим чалгарите на финали.

7

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Специално...ние,след 10-сет години ще играем в...лигата на Марсианците и земното...първенство няма да ни интересува.Ха на бас(като знам Боко колко е...благороден),като премиер 7-ми мандат...тогава,ще задължи БФФ,тоест Голямата Перука,да ни запише...задължително в списъка на ФИФА за да може и той да...рита и да се...дуе.

6

vlady

преди 7 години

Ако има достатъчно финансиране турнирът по швейцарска система може да е в 12 кръга за по-голяма обективност - така срещите стават 288 и при 12 налични стадиона могат да се изиграят за 12 игрови дни евентуално 14-15 с почивки.

5

vlady

преди 7 години

Идеята за 48 отбора е добра, но трябва да се премине към турнир по швейцарска система в 8 или 10 кръга - така се дават шансове на по-малките отбори, намаляват се до минимум уговорките - загуба може да прати отбор три и повече места надолу, намаляват се до минимум и случайностите. Единствения недостатък е големият брой мачове - 192 за 8 кръга и 240 за 10, но се компенсира от предимствата. При 8 налични стадиона един кръг може спокойно да се изиграе в два дни сутрин и вечер, при 12 - за един ден.

4

Анонимен

преди 7 години

Ужас.

3

става дума за пари

преди 7 години

Става дума за пари! А не за футбол!

2

Анонимен

преди 7 години

Тази ФИФА си е за закриване и затвор за цялото и ръководство. 48 отбора : Папуа играе срещу Албания на Световнто, еб...и и световното.Да не говорим за решенията за домакинство на страни като Катар и Русия... мисля че всеки с малко в главата може да се сети колко неподходящи са и двете държави...

1

Анонимен

преди 7 години

***, сър.