14

Анонимен

преди 7 години

Демокрация и исям в едно изречение е пълен оксиморон. Те такова животно нема.

13

!

преди 7 години

Русия, Америка, Франция са президентски републики, защо Турция да не е, защо България да не е, щом народа го иска, фаже и диктатура да е, щим по голяма част от народа го иска?Все едно Атака да спечелят изборите и да управляват и една шепа роми да не са фоволни от това и да протестират....

12

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Да оставим комшиите сами да си решават проблемите.Ние да си гледаме нашата ***.

11

чужденеца

преди 7 години

Добър ден....новата османска империя!

10

Анонимен

преди 7 години

А България е цъфнала и вързала и затова българите се интересувар постоянно какво става другаде.

9

Анонимен

преди 7 години

Ne zavijdam na Turciya,80 mln sa,razviti sa mnogo po dobre sa ot nas,no Erdogan e diktator i tova e yasno na vsichki

8

xaxaxa

преди 7 години

Ква диктатура кви шеги анализирате?!?!?! Народа ще има думата на референдума ако гласува ЗА президентско управление, за ква диктатура говорите???? Щом народа желае това всеки от демократичния Запад трябва да уважи волята му. А с тези безпочвени обвинения пишман анализатори обиждат турския народ!

7

Един българофил

преди 7 години

Върви и още как... Докъде стигнахме, в този сайт доживях да видя русофили да защитават американски президент!!! Колкото и да не понасям Путин и политиката му, от която цялата руска икономика е се е превърнала в обвързана мафия, която няма проникване. И всеки, който се е опитал да прави бизнес в тази страна го знае това!!! Колкото и да го мразя, не братския руски народ, а него... 5 пъти повече мразя този човек Тръмп, истинска *** и посмешиште....А те го защитават, докъде я докараха троловете.

6

Анонимен

преди 7 години

Така става при средновековните демокрации които не играят по свирката на Запада. И Кадафи беше голям гадняр и като го свалиха една демокрация заля Либия, че незнаят как да я мерят - на килограм, литри или метри. Като в рая са. Мед и масло тече от чешмите, но няма кой да поръча *** с големи грайфери от чужбина, защото хората се изпребиват от щастие.

5

Турчина

преди 7 години

Добър си е Ердоган. Преди него имаше по голяма диктатура. Диктатура на военните. Турция пък беше кукла на САЩ. Не произвеждаше нищо освен гастарбайтери за Германия.

4

Анонимен

преди 7 години

Президентската е преходен период. После на едно място ще си имат султан, а на друго цар.

3

А Н Т И

преди 7 години

Боко, жалко диктаторче !!!

2

Анонимен

преди 7 години

Турция добре се справя със техните си проблеми,а ние нито наще можем да оправим,обаче акъл даваме за другите....Боже,Боже...

1

Анонимен

преди 7 години

Тя и България на там върви