9

ААз

преди 7 години

До АнонименАбе, глупакоВ това време возил ли си се на автобус? Или си караш скапаната 15 годишна кола. Колко загинали има по железниците и колко по пътищата? Или май само ти не си го разбрал. Върви до Мездра и прави кирии до София да те видим колко ще изкараш. От такива мислещи-недомислещи като теб сме на този хал не само в тази област. Плиткоумник...

8

Тик Так

преди 7 години

Е какво толкова? Нищо не е станало.Няма пострадали даже няма умрели което е случайност за БДЖ.Единствено 1 жена си е разбила главата и 3-*** души са си пукнали и натъртили по някое ребро *** тва нищо не е. Ранени няма според скалата на БДЖ

7

NORMANO

преди 7 години

Човешкия нормален ход е около 2.8 км/ч . Я се опитайте да се затичате и да развиете скорост 15км/ч и се ударете в стена .При маневра се използва скорост не по голяма от 1км/ч.

6

Анонимен

преди 7 години

Нарочно пишат лоши новини, пълни с лъжи и недомислици.Измислят си трагедии, а се оказва, че нищо няма.Трябва да има големи наказания за лъжливи новини!В някои страни и закони въведоха за това, и комисии назначиха за борба с лъжите, а ние пак сме последни.

5

akinak

преди 7 години

моля ви да влезете в час.от няколко дни само железницата осъществява превози на пътници.винаги е било така при такива условия.хората се стараят.а вие продължавате да лаете по нея.предлагам ви малко да се засрамите.

4

БНР

преди 7 години

Пострадали хора няма, само една жена си разбила главата ???

3

Ив

преди 7 години

Трябва да се забрани със закон БДЖ да превозва хора. Преди 25-30 години с БДЖ беше почти единствения начин да се придвижват хора на по-големи разстояния, вече не е така - има автобуси, хората имат автомобили. А и хората трабва вече да са го разбрали. Не превозвайте хора, БДЖ, спрете да ги убивате по най-изобретателен за вас начин - студ, пожари, катастрофи, закъснения с по 3-4 часа! Само тежки промишлени товари превозвайте по остарелите и амортизирани жп линии! Моля ви, бъдете Човеци!

2

Анонимен

преди 7 години

Да, бе да! Няма ранени! Лъжци! Проверявайте си източниците!

1

Башка Луд

преди 7 години

Това ми напомня за оня лаф: нема кръв, нема фал! БожеДокарай ниЖиви