95

Щирлиц

преди 7 години

След 20години можем да се похвалим,че у нас тестваха бъдещият украински майдан.И ний сме дали нещо на света....

94

Анонимен

преди 7 години

"Не вървете след никого, вървете само след себе си." Буда

93

Анонимен

преди 7 години

"Ако някой те е излъгал два пъти , значи ти си едно с лъжеца." Томас Фулър"Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо." Сократ

92

Eлена

преди 7 години

До Георги:Само руско влияние ли не искаш?Аз не искам и американско!Никакво!Искам да се запазим като нация,създала собствен език и култура,а не да ми налагат нрави други държави.

91

Колио

преди 7 години

Тогава ни спретнаха маидан-мегдан по учебник и баталясаха най свясния политик от последните 100години.

90

За един пробит долар

преди 7 години

Жертвите бяха и ще си останат баламите които вярват на социалистите.Помните ли Жан дойде с една "Бяла книга". Трябва да го питаме къде е и да ни попрочете малко. Това е важно за историята.Аз бях и си останах на добрите стари долари.Във въпросната вечер с един приятел ходихме по момичета. Пробвахме се да е+ем за по 1 долар. Нали така приватизираха банките тогава. Че да Ви се похваля, момичетата се навиха.Пак така ще стане.

89

anonimen

преди 7 години

Чист преврат платен

88

Васко

преди 7 години

Ключът на успеха се крие в коментара на 142! При такова развитие, макар и не много хуманно, останалите щяха да се си имат обица на ухото. В противен случай... За справка : Северна Ирландия и Испания. Там няма прошка не само за т.н.депутати, а за всички докопали се до тлъсто кокалче и забравили, че трябва да служат на род и РОДИНА.

87

месара

преди 7 години

какво се случи ли ? ами гледахме и участвахме в най голямата и успешна постановка на бсп =бкп . от тогава те непрекъснато ни я предлагат а ние продължаваме да я гледаме ....та чак до последните избори , сега отново имали " успешна " програма за оправянето на държавата , щели да се " борят " с корупцията ,щяли .............. та чак отново са " загрижени " за народа , и народа си го натресе сам - президент комунист - летец генерал под крилото на другарката *** ! България не си взе урок !!!

86

След 10.01.97

преди 7 години

Червени не бяха отстранени не бяха унищожени.Справедливостта не възтържествува.Сега ги виждаме мултиплицирани , стоящи непоклатимо от корена до върха по всички нива на партии , власт , администрация , бизнес , финанси , медии и т.н.Грабежа и разсипията на държавата продължават по план а геноцида спрямо Българите се вихри на пълни обороти.Пролетта за България не настъпи и скоро слънце няма да видим :(

85

Анонимен

преди 7 години

153, ако още веднъж олицетвориш ченгетата и доведените от тях на 10.01 пред парламента мутри и наркомани с народа ще те удуша за кабела. А че ти си пост е видно, но не знам защо съдиш за целия народ по себе си.

84

Анонимен

преди 7 години

Това, което стана преди 20 години беше, че народа измете соц. измеетта. Лошата новина е, че след няколко дена за президент си имаме соц. ***. Къса е паметта на простия български народ.

83

Чикаго

преди 7 години

Хората показаха, че са фактор - това е важното. Вече не е така и политиците си играят тяхната игра. Сега ако се вдигнат 50 хил човека, няма ли да изметат и цацаратура и парламент ?Яд ме е, че не го запалихме цялото тогава - да се помни!

82

gogo

преди 7 години

abe anonimniya, kolko beshe dolara pri uspeshniya st.sofianski

81

анонимен

преди 7 години

студьт и снегьт 20 години по кьсно е знак от горе да се смирим и да престанем спростотиите никои не разчита знаците и резултатите ги виждаме всеки ден

80

Анонимен

преди 7 години

Защо не пишете какво се случва няколко дни преди 10 януари - 1 долар е 3000 лв, излизаш с 1000 лв и не знаеш дали ще ти стигнат за 1 хляб, не знаеш дали ще намериш изобщо хляб, защото зърнения резерв на държавата се е "изпарил". Стотици хиляди губят последните си спестявания във фалиралите банки, а хиляди губят жилищата си във финансовите пирамиди. Фискалния резерв се топи с дни. Така че - троловете да си затворят плю-алниците.

79

Анонимен

преди 7 години

Всичко е само игра,всичко е само спектакъл.След като през две години се сменяха БСП и СДС,НДСВ,БСП,ДПС и НДСВ,САЩ сътвориха проектът Бойко.Като глав сек изтрепа конкуренцията от подземният свят-Като премиер заграби медиите,контрабандите канали и наложи рекет на бизнесът.Всички са производни на БКП.

78

Анонимен

преди 7 години

Най-големите врагове на България са Русия и червената *** у нас!

77

Тато из Правец

преди 7 години

Много ми е интересно ,тия от снимката в кой ли контейнер ровят днес за храна ?

76

Георги

преди 7 години

До Дидо 151,Виж, това което четеш тук не е " късата изкривена памет" на хората. Това са няколко вида индивиди разделени по групи:1 руски тролове2 олигархично и биографични заинтересовани 3 заблудени от 1 и 24 обикновени папагали.Вместо да се чудиш, трябва да мислим какво може да се направи срещу руското влияние в България. Мен например непрекъснато ме изкарват русофоб, ***, кравар и т.н а аз просто не изкам руско влияние в България.