158

kiorsufra

преди 7 години

NA TIA OT SNIMKAT MOGA DA IM KAJA SAMO; 4E SA SAPUN NIAMA DA GI VSEMAT:.RABOTIH B GERMANIA DOIDOHA DVAMA:ROMI :NA RABOTA V STROITELSTVOTO;PARITE NE BIAHA MALKO:EDINIA NE SNAE6E IMETO SI DA NAPI6E KAMOLI DA RABOTI;RABOTI EDNA SEDMIZA I SAMINA;,VTORIA SA6TO TOLKOS I TOI NAPUSNA .SLED TOVA 6EFA MI VIKA:KAK BG 6TE USPEE DA SE ISPRAVI KATO IMA TAKIVA HORA,NA EDIN SE PADAT TRIMA BUKLUZI:

157

Анонимен

преди 7 години

Рудари и Калдъшари са велики Аспарухови роми-ковачи , поне така се хвалят от векове че пра пра дедите им подковавали конете на Хан Аспарух

156

Муньо

преди 7 години

Айде нема нищо!

155

Васо

преди 7 години

".....защото тези роми, които заминават за Франция, Италия, Германия само за една година успяват да си намерят работа, а в България такава била системата, че оставали изолирани."Иска да каже, че там имат повече работа, щото там има повече за крадене и просене. Или пък ги взимат на работа във френски фирми, като експерти, или във френски болници, като хирурзи.

154

ПГ

преди 7 години

В едно интервю Азис каза на свйте събратя какво да направят за да ги приемат като нормални и равни хора: Да се изкъпят, да не миришат, да се облекат спретнато, да учат, да са грамотни, да говорят правилен български, не да хъхкат и хъркат на всяка дума.. да не крадат и да не лъжат.. да работят и да си плащат както си плащат всички ..ТОВА Е! Цвета на кожата няма никакво значение!

153

художника

преди 7 години

За интеграцията на РОМИТЕ предлагам:1. Държавата да организира безплатни екскурзии на ромчетата, за да се запознаят как почиват през ваканцията българчетата, за да видят че има и друг свят освен гетото.2. Държавата да организира безплатни посещения на българчетата в гетата на РОМИТЕ, за да разберат какво ги чака, ако не се образоват.3. ДЕЦАТА ЗАПОМНЯТ ВСИЧКО!!! Така че това е една добра възможност да направят сравнение. А като станат големи ще знаят какво да правят с живота си.

152

Шабан Шаулич

преди 7 години

До ДАНЪКОнеПЛАТЦИ:ZERO !!!

151

Хасфалт

преди 7 години

Хъъъъъъ

150

Нако

преди 7 години

Голям Думбиш Жега в Центъра на София

149

Завиват ли те

преди 7 години

Откраднаха музиката на *** и почнаха да хвърлят гюбеци. ..

148

ДОСТ

преди 7 години

Тия всички пияндели са продажни Амджьци!

147

циркаджии

преди 7 години

И малките деца в България вече знаят, че така наречените патриоти и дпс са скачени съдове.

146

Анонимен

преди 7 години

Тия всички стачкуващи на снимките са един дол платени мошенници! Демек, роми! Истенския данекоплатец работи а не като тия от пета снимка михорясалите калинки!

145

НАРОДА

преди 7 години

До байхейсНИКАКЪВ ШЕНГЕН НУЖЕН Е АК--47 ПРИ БАЍ ТОШО СЕ ИЗУЧИХА ---СЕГА ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА...СТАНАХАПРОФЕСОРИ ДА ИЗБИРАТ--ОСВИЕНЦИМ ИЛИ БУХЕНВАЛД

144

Анонимен

преди 7 години

Българинът си пада по чалгичката, особено в петък и събота вечер, в някое долно заведенийце. Иначе мрази ***, много интересно явление.

143

ХХХ

преди 7 години

Чавеците си искат прафесийта само да мой да си берат туй онуй разииш ли .....

142

Lan

преди 7 години

Тоя па! Винаги приемам зле хора нечистоплътни, престъпници, лежащи на помощи без да пробват дори да учат или да работят...какво общо има с това какъв си се родил? Баба ти Султана, дето цял живот е работила я уважавам, нищо че се е родила ***! Професор Чирков - ЧУДЕСЕН човек, рядко качествен! Не виждам от какво са "обидени" - това, че едни пари бях откраднати, без да се промени дереджето им, ги обижда ли?! Би трябвало първи да зададат този въпрос, а не друг да го прави!

141

Lan

преди 7 години

167 Абсолютно си прав! При това ми изчезна и коментар, в който казвам, че *** имат голяма душа и са добри музиканти! КЪДЕ е тук обидата, това е факт и е хубаво!? Явно и положително не може да се говори за тях...и отрицателно не може! Изобщо не може! А, за да се реши един проблем, първо трябва да може да е говори!

140

Т56

преди 7 години

А не "Тео букет"?!

139

Трол

преди 7 години

Две групи от огромната бройка 10-12 души (виж снимките) правили, едните ***, другите селяния. Остава овцете.. оопсс данъкоплатците пак да се хейтват. Егати нагласеният цирк.