26

Цецо

преди 7 години

Чудесна новина за дечурлигата, не е лошо да ги разпуснат до неделя включително... няма да изпуснат кой знае колко учебен материал!

25

Анонимен

преди 7 години

Абе я направо преустановете учебните занятия, докато не дойде пролетта. Егати измислената държава.

24

правилно

преди 7 години

Децата трябва да си стоят по домовете при тези условия, а не да мръзнат по спирките и по пътя до училище. Мъдро решение.

23

Васка Георгиева инж.

преди 7 години

София е почистена, училищата са затоплени! Аман от хейтъри! Цяла седмица да вали, пак ще я почистим! Цялата! Сама! До кокал! Пардон! До асфалт! А децата да излизат да чистят, да се стоплят!

22

Mrej

преди 7 години

Vakancia za brakuvanite jeepki na david cameron i novite jeepki na merkel i junker...vsichki koli sa zatrupani krai sinorite...samo zilovete ne.

21

Clarin

преди 7 години

Elektricheska i biogazova vakancia...

20

Ха-ха-ха

преди 7 години

Стига сте изливали злоба бе! Повечето от тези, които пишат така , са родители, които възприемат училището като място за отглеждане на отрочетата им.Ето, че се налага вие да си търпите това, което сте възпитали...ама нещо не издържате.Иначе плюете по учители и учители, но сега ви е криво!Справяйте се-нали сте много отворени.Ситуацията е бедствена в цялата страна. Търсете си платена бавачка и на това ли да ви открехвам.

19

А Н Т И

преди 7 години

Сняг вали вали валивън е бяла Зима !Термометърче кажи,дъжд кога ще има.

18

мани мани

преди 7 години

и какво излезе заради ваканция на параджиите, учебния процес е спрян?!дозатоплянето съвсем не е по-евтино също

17

Анонимен

преди 7 години

Децата в руското селце Оймякон на -20 градуса играят цял ден навън, а при -40 спират да ходят на училище.

16

Анонимен

преди 7 години

Защо да ходят четвъртък и петък? Няма да станат по-умни.Най добре направо в понеделник

15

Анонимен

преди 7 години

Бе, направо го закривайте това нещо, наречено училище! Какво им губите времето на децата! Я, вместо да ходят там, колко полезни неща могат да свършат. Я, до мола могат да идат, я довечера в някой бар... пък вие ще учат! Глупости!

14

1

преди 7 години

По-добре да не отваряйте до юни месец..

13

Анонимен

преди 7 години

Елитната Испанска гимназия е без парно!Сетиха се да го ремонтират миналият месец!

12

Анонимен

преди 7 години

Около училищата тротоарите са в преспи и заледени, а те замитат не справянето на общината с температурата!Очакват лелки на 50-70 годишна възраст - чистачките в училищата работещи за по 250 лева да го изчистят?

11

Georgi

преди 7 години

Столична община.Здравейте ***!"отоплението е било намалено до минимум и отнема повече време температурата да бъде възстановена"

10

Анонимен

преди 7 години

Ще стоплят стаите поне ден след като пуснат парното на максимум. Ако продължават да икономисват, ще стоплят стаите един ден след като учениците влязат в училището.

9

Анонимен

преди 7 години

Брех, горкичките, било им студено и не можели да учат! Ама ако ги поканиш да идат на ски, изведнъж вече няма да им е студено. То ако преди 50-60 години са затваряли училищата в повод и без повод бабите и дядовците ни нямаше да се научат дори да пишат и да четат! Питайте някоя баба как на село се е вървяло пеша (о, ужас!) в преспите за да стигнеш до училището, което е било на 2,3,4 или дори повече километри от дома ти. Пък не са умрели и са завършили!

8

Анонимен

преди 7 години

Продължавайте им още ваканцията, сакън да не им влезе нещо и в без това празните глави. Ама то да се мотаеш по кафетата и дискотеките е по-добре...Българийооооо никога няма да се оправиш!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Ама защо им е спряно парното, второ ако се пусне както трябва то затопля веднага това са глупости пълни.