58

баба гена

преди 7 години

РАЗЛИКАТА Е ПОЧТИ ЕДИН ПРОЦЕНТ.АЗ ДАВАМ ШАНС НА БСП ТОЗИ ПЪТ,ЗАЩОТО И ОТКЪДЕ ДА СЕ ПОГЛЕДНЕ ,ТЕ ИМАТ ПО-МАЛКО ГРЕШНИ СТЪПКИ.ГЛАСУВАХ ЗА НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ.ЩЕ ГЛАСУВАМ И ЗА БСП.ТОВА Е ИЗБОР НА ВСЕКИ---ПРЕЦЕНЯВАШ НА КОГО ДА СИМПАТИЗИРАШ.

57

Анонимен

преди 7 години

БСП изостава с много защото нейните избиратели почти измряха. Но една чужда държава се опитва да изравни процентите с кибератаки, енергиен и икономически натиск, шпионаж , психологическа война, дезинформация и подкупи.Поръчителят е ясен.

56

анонимен

преди 7 години

и БСП и ГЕРП са КОМУНИСТИ,тъка че е без значение,изхода ПРЕЗИДЕНСКА РЕПУБЛИКА.

55

Грешка

преди 7 години

БСП ще е първа политическа сила! Троловете могат да *** !

54

Шопо

преди 7 години

Демек- същият обор...

53

Анонимен

преди 7 години

За България си правете сметка сами.

52

Анонимен

преди 7 години

В близките 5 - 10 години ще има референдум и във Франция където досега никой не е питал французите искат ли да членуват в такъв ЕС., където Германия си присвоява правото дасе налага и в същото време да изпълнява американски инструкции кое било добре за Европа.Също по американски сценарий се налага и влизането на Турция в ЕС без да се питат европейците.

51

Анонимен

преди 7 години

"". За националистическите партии всички врати в ЕС за затворени плътно.Патриотарите не правят изключение.Освен това са руска креатура, защото всички националисти в Европа се финансират от Москва. Волен Сидеров що ходи толксова често там? ""ЕС е американско творение и трябва да се реформира акоиска да продължи да съществува.Брекзитът не беше по сценария на американците.Проблемът на ЕС е че не води самостоятелна политика а изпълнява предписания и нарежданияот САЩ. В близките 5 - 10 години

50

Некъв кестен

преди 7 години

До АнонименКогато си в състояние на плаващ валутен курс, чрез печатане на пари, увеличаваш парите в обращение. Чрез увеличаването им предизвикваш инфлация. Реакцията на пазара е до понижаване на валутния курс на долара. Увеличаваш безразборно парите в обращение и накрая удряш чертата с девалвацията. И от милиони, накрая плащаш стотинки, защото си обезценил в такава степен валутата на местно ниво. Имам икономическо образование и съм преподавал именно валутни дисциплини, така, че недей да спориш.

49

Анонимен

преди 7 години

КЕСТЕНЪТ не знае ли, че външният дълг беше в долари и без значение беше дали левът ще се обезцени или не.Ама това не е за кестени.

48

Некъв кестен

преди 7 години

До АнонименНапротив, точно кабинета на Виденов създаде хиперинфлацията, за да може да се девалвира валутата ни и да обезценим външния дълг. Така страната отърва огромни плащания. Но цената е висока, защото обеднява населението и се вдига нивото на безработицата.

47

Анонимен

преди 7 години

За националистическите партии всички врати в ЕС за затворени плътно.Патриотарите не правят изключение.Освен това са руска креатура, защото всички националисти в Европа се финансират от Москва. Волен Сидеров що ходи толксова често там?

46

Анонимен

преди 7 години

ТЯ И ЦЕЦКА ЦАЧЕВА БЕШЕ ПЪРВА, АМА ПОСЛЕ КАКВО СТАНА?ЕЛАТЕ ДА ПЛАЧЕМ!

45

Пешо

преди 7 години

За мен се подценява да българия, тя ще има повече подкрепа. А това да гласуваш за предателя от дс каракачанов и спрелия дрогата и рублите сидеров само защото са се обявили за патриоти, означава че нямаш грам мозък.

44

До от Дания

преди 7 години

До от Дания90 хил. крони заплата!? Браво! Сигурно си лекар или политик или може би упраляващ директор. Няма други с такива заплати в Дания. Много ми е интересно кои са тези престижни колежи в Дания?

43

Анонимен

преди 7 години

Той първо Виденов се опълчи на нас като и докара 5 000 % инфлация.

42

ognyanz

преди 7 години

Трябват ни национални цели, които да бъдат база ако не за обединение, то поне за единодействие. Засега по проекти от национално значение винаги половината са "за", а половината - против.

41

Анонимен

преди 7 години

До ШефаКак бе, не водите ли с 20 %?

40

Нас

преди 7 години

Това беше към КОК

39

Нас

преди 7 години

С предатели продажници страхливци и дезертьори също не става революция !!!