62

kiorsufra

преди 7 години

Moje sa niakoi raboti poliazite i 4ehite da sa napred v edna posizia ,no RUSIA POKASA NA ZELIA SVIAT S KOLKO GODINI E NAPRED V VOENO OTNO6ENIE.VIDIA SE V SIRIA. KATO SE IMA PREDVID 4E TOVA NE BE6E NAI NOVOT KOETO RASPOLAGAT.VSI4KO TOVA OSTANA V SIRIA.

61

ivailo1403

преди 7 години

До помнещ(истинският)А ти не си ***... Просто си обратното на остър.

60

Анонимен

преди 7 години

За всички престъпници и крадци по света е виновен Путин .Наглостта на самозабравилите се чиновници няма граници.

59

ognyanz

преди 7 години

На съд, Николайчо, на съд. А после с раирана пижама. Бъдещето е пред тебе. Евроатлантическите ценности и турско-българската флотилия - също.

58

Анонимен

преди 7 години

Прокуратурата какво я грее ощетяването на чуждата компания РСК миг?Ония *** главния за какъв се мисли?

57

TPE3BEH

преди 7 години

Някой по надолу го беше казал абсолютно точно:Нормално ли е, в държава член на НАТО, военният министър дава двигатели да се ремонтират в държава от пакта и главният прокурор да го обвинява за това.Това е пълен абсурд.Гледам форумните *** веднага се активизираха да ни обясняват колко *** и плешив бил Ненчев и как било параноя да обвиняваме руснаците за всичко...Руснаците влияят на европейската политика от поне 10 години с парите които Европа им плаща от газ и петрол. Това е най-тъжно

56

рускиня

преди 7 години

ох, мамо мила. Руснаци назначават американски президент, руснаци назначават български прокурор. Руснаци откъснали Англия от Европа.. Това параноя или... предполагам,че руснаци са виновни затова,че Ненчев е дебел

55

nina

преди 7 години

Във всеки договор има клауза за неизпълнение. Съгласно нея дали България няма да плати повече от "икономисаните" пари?!А що се отнася до този господин-очаквам всеки един момент да се разплаче на ТВ екрана.Няма ли достойнство този човек, няма ли деца, за чието унижение да мисли?!

54

Анонимен

преди 7 години

Това болно от параноя недоразумение да се маха час по-скоро от политическия небосклон,че е срам за нацията.Не знам защо още го канят по разни студия,какво има да им каже,не виждат ли,че за нищо не става.

53

помнещ(истинският)

преди 7 години

До ivailo1403: Г...ак. Нищо друго не мога да кажа. Дано децата ти не берат горчивите плодове на твоето предателство.

52

помнещ

преди 7 години

До Анонимен 43: Бъди сигурен че работата на поляците е със светлинни години по добра от тази на руснаците. Казвам го от собствен опит работил съм и с поляци и с чехи и с руснаци най много и то в областта на авиацията. Такова животно като руснака (с малки изключения) няма даже в нашите ширини.А относно чехи и поляци давам малка преднина на чехите но и двете нации са светлинни години пред руснаците (говоря за авиация).

51

pomne6t (istinskiqt)

преди 7 години

До Анонимен 53:A "Бе" ***. 30 години (от 1974 до 2005) съм се занимавал с руска авиационна техника , независимо какво е положението с проектиране и производство поддръжката на тази техника от руснаците винаги е била трагична. Така че аз съм сигурен че основният ремонт на двигателите в Полша е изпълнен на много по високо ниво от това което предлагат руснаците. Защо мисля така? 1987 БГА "Балкан"закупи Ан24 от Русия и Полша втора употреба.Разликата беше от небето до земята в полза на Полша.

50

БАБА КУНА

преди 7 години

ЦАЦАТА Е ПРОВОДНИК НА БОКО, А БОКО Е ПРОВОДНИК НА МАФИЯТА !!!

49

Анонимен

преди 7 години

Този селски бик ще изкара и Папата виновен, само и само той да е чист! Ако го понатисне Цацата може и Бойко да въвлече в заверата. Не че някой ще се очуди де! ***, долна, подла душичка! На това му се вика змия в пазвата.

48

Анонимен

преди 7 години

Ненчев е прав и беше добър министър на отбраната. Каквото можа направи сред гнездото от ченгета и рублофили, наречено министерство на отбраната. Цацаров е един от "тримата шишковци". Няма смисъл от коментар. шишковците са хора на Русия и на комунистическата върхушка. Тя ги закърми, тя ги издигна, тя им даде откраднатите пари от хората.

47

ivailo1403

преди 7 години

Хохохх, и тоя взе като Плевнелиев да се филмира с някакви "хибридни войни" от страна на Русия... Колко е *** горкия...

46

Анонимен

преди 7 години

Нормално ли е, в държава член на НАТО, военният министър дава двигатели да се ремонтират в държава от пакта и главният прокурор да го обвинява за това.Това е пълен абсурд.

45

Анонимен

преди 7 години

Debelia zazarov e 4ovek na zezo i boiko te go dokaraha ot plovdiv i gl prok. stana gerb agent milioneri da v plovdiv jena mu milionerka koi ja proverava a i zazarov kolko e bogat

44

Анонимен

преди 7 години

Aбе един логичен въпрос- Когa дебелия Цaцaров ще обвини русофилски политик че е нaрушил интересa нa aмерикaнскa фирмa? И после рaзпрaвят, че Бългaрия " не билa" губерния нa рaшистaн...aйде у .....

43

Анонимен

преди 7 години

Цацаров никога не е бил,не е и няма да бъде провдник на никаква "руска хибридна война".Този *** е загубил и малкото мозъчни гънки,ако въобще е имал такива.Ако Цацаров си гледаше както трябва работата, той отдавна трябваше да е в затвора и не само за МИГовете.