29

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТИ ОТ ПЪРВИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ СА УБИЙЦИ.ПОВЕЧЕ ОТ ДВА ВЕКА АМЕРИКАНЦИТЕ УБИВАТ МИЛИОНИ ХОРА ПО СВЕТА.

28

Анонимен

преди 7 години

"международно сътрудничество" - тип бомбокрация, нали?Цяло щастие е , че няма да може да се поддържа.

27

Grom

преди 7 години

Османската империя се е радпадала 2 века и въпреки това успява да се трансформира в държавата Турция, която от своя страна също следва да се разпадне на няколко части някой ден.Ако американското разпадане започва сега, то няма да стане видимо поне още 100 години.И да - либерализмът има вина. Но главно заради начинът на осъществяване с основен кусур - управление в сянка е корупционни схеми.

26

НФБ

преди 7 години

Не трябва да се изнасят капитали в САЩ. Всяка страна да инвестира в собствената си икономика. .пътища. ..образование. ..досега САЩ реално края ха мозъци от цял свят...Сега Африка. .Азия. .Русия. ..трябва са крадат технологии да привличат специалисти от САЩ. .един много полюс е модел по хомогенен. ..тогава и миграцията ще спре..САЩ съсипана света..

25

П.Петров

преди 7 години

Либерализмът е кофти идея, създадена да облагодетелства една малка олигархия, за сметка на мнозинството хора, които се държат в невежество, за да са лесно манипулируеми. Големият проблем е, че това невежество рано или късно дава власт на нагли и не до там интелигентни популисти, които пък довеждат света и държавите си до големи световни трагедии.

24

DreamTheater

преди 7 години

За добро или лошо САЩ са най силната държава в света.И във военен и в икономически аспект.

23

Наблюдател

преди 7 години

Ами всичко това от прогнозата се дължи на либерализма! Точно той "постила климчето" на всичко писано по-горе! Либерализма това е истинския популизъм! Кой изнесе реалната икономика - производствата от Щатите и Запдна Европа в Китай и обрече точно средната класа на деградация по тоз нвачин?!

22

Анонимен

преди 7 години

Щом автор на статията етози който е и присъствиетона бабини рецепти отгореса достатъчни за да можеда се оцени информациятав нея.

21

Анонимен

преди 7 години

Светът не иска повече да бъдеуправляван от САЩ защото не мухаресва.Някои може да не го осъзнаватно това не променя нещата.Демократическите ценностиако бъдат подложени на сериозенанализ ще се окаже че не саглобално приложими защотопланетарната екосистема нямада издържи.

20

Имани

преди 7 години

Никой не може да предвиди какво ще се случи!!! Даже, онеэи, които мислят че эад кулисите дърпат конците!!! Апропо, прословутото глобалиэиране, иэигра на човечеството и преди всичко на неговите инициатори САЩ и ЕС, най-лошата шега!!!

19

Анонимен

преди 7 години

САЩ ще управляват света поне още 100 години. По-добри и по-знаещи и можещи засега няма. Почти половината от ТОП100 университети в света са американски. Най-съвършената държавно-правна система в света е американската. Затова са водещата нация и няма никакви причини някой да ги задмине. Никой не ще да живее по китайски или руски закони. Емиграцията от света се стреми към Щатите и Западна Европа. Този само факт показва кои са най-добрите. Дискусиите са безпредметни.

18

Анонимен

преди 7 години

Никъде не е побликуван такъв доклад, проверете.Поредната лъжлива новина!И за тежест е спомената АФП...Стига с тия лъжи бе!

17

Анонимен

преди 7 години

Най-накрая тук да се появи статия с тема, отдавна обсъждана по света. Що се отнася до мненията за това дали Русия е само износител на петрол изследвания, показват,че ако всички коли в света преминат на ток ще трябва в световен мащаб да се произвежда три пъти повече ток- нещо невъзможно без газ, въглища или АЕЦ. САЩ са умираща империя, но като умира тя ще рита.Да гледаме да пострадаме от това-нали сме нейни сателити.

16

анонимен

преди 7 години

от 1945 до сега сащ управляват света то не бяха атомни бомби индокитаигермания и до сега е окупирана преврати убииства стига вече изтеглете сеот конфликтите за да настане малко мир по земята не ви искаме ценностите коитосе основат само на печалбата

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21То винаги си е така! И сега хората си тъгуват по соцвремето на Бай Тошо! А китайците какво, поне има ред и дисциплина. Сигурно ще вкарат в ред нашите ромчета! Поне те ще ги накарат да работят.

14

dublin

преди 7 години

Cetoh doklada za ruskata hakerska namesa.Po-maloumno cetivo skoro ne mi be popadalo.Vsicko e v stil-edna lelka kazala...Ako imame zurnalistika,a ne DZurnAliZtika-dosega da sa go preveli i da sa go poblikuvali v grafa Humor i Satira.No pusti mu grantove...;))

13

Скарлет

преди 7 години

Терорът се превърна в рутина!!!

12

:)

преди 7 години

Щатите имат едно оръжие - зелените хартии. Ако Китай и Русия им направят постановка и долара се срине, Щатите ще станат едно голямо негърско гето.

11

Анонимен

преди 7 години

Та с две думи - ако не командвам аз, ако не ме слушате и изпълнявате всичко, което искам. Ако не ми предоставяте ресурсите си безусловно и т.н. ще бъдат нарушени ... "демократичните ценности" ?!Ок, но ако е лошо за САЩ, защо пък да не е добре за другите държави?

10

Циник

преди 7 години

Демографски кризи.....( предизвикани от предшественика му ) стагнация на доходите - 10% от земното население контролират 90% от капиталите...пренаселването е огромно , приближаваме 9 милиарда....усещате ли? Усещате ли? Ще се наложи - война - излишни гърла за хранене! Чудя се - в какъв свят - ще се наложи да живее синът ми...и децата ни изобщо!4