13

читател

преди 7 години

180 дни за проект, 730 за изпълнение.Сигурно имат един полусляп проектант и 5-6 мангалала за работа.за 9км. 2.5 години, за 100, 25 години, за 400, 100г. Чудеса.Връщаме се към темпото на бай Тошо.

12

Мике52

преди 7 години

До Анонимен Да, ама знаеш ли какви са заплатите на пътните строители в Европа. Десетки пъти повече, а това също влиза в цената. Да не говорим пък за качеството и неустойките при незавършен строеж в срок.

11

Анонимен

преди 7 години

До Discovery

10

Discovery

преди 7 години

До 10:Айде бе няма... ти изобщо провери ли как вървят цените в Европа, щото тука излиза, че се плаща 6млн лева за километър. в Европа се плаща по 10-12 милиона ЕВРО тоест 20 милиона евро за км!!! Много философствате за всичко без да знаете

9

Анонимен

преди 7 години

В европейски план, няма такава цена на километър за подобен терен. Отново 50% надценка за рушвети. Плащай народе, весели се, штракай с пръсти, викай УХА, АХА и гласувай до дупка за изадниците.

8

Анонимен

преди 7 години

Въртяха, сукаха и пак на Пеевските фирми кацнаха. Е, няма управия в тази прокълната държава.

7

kiorsufra

преди 7 години

Upravnizite ot BG kradat kato sadrani.Niamat naiajdane.SA POREDEN PAT SE ISVAR6VA OB6TESTVENA PORA4KA NA PRAVITELSTVO V OSTAVKA.BATMEN BOIKO SA SA ;BELENE;KOITO SPE6NO SE NUJDAI OT FINANSIRANE I SANIRANE.

6

Найбахго Всимитли

преди 7 години

Лиляна уредената простовата лоена топка и бойко шланга загубен и крадлив, трябва да бъдат положени в основите на градежа. Може също и Христо бисеров, на мама глиганя, дуганя, агент павел, тетевенския колибар с гранатомета,и още две три хиляди крадливи дс нещастника.

5

Анонимен

преди 7 години

ДО 5 ИНФОРМАЦИЯТА ТИ Е НЕВЯРНА. Тя е много различна , зависи в коя привинция се изгражда. За България неможе да се сравнява. НЕ СМЕ В ЕВРО И ШЕНГРН.

4

Един

преди 7 години

Само едно не разбрах, какво от тия10 км. струва 55 млн. ?В Германия по моя информация 1км. струва около1.5 млн.евро и пак си мисля, че са много.Да еева и мутренско крадливото племе.До кога ще ги търпим????

3

Сп??нс

преди 7 години

Смеех, истината е че с това раздробяване на поръчките, който и да спечели конкурса ще е някаква сбирщина от посредствени изпълнители, нямащи нито техниката, нито интелектуалния ресурс - 10км за почти 3години - за 50-100години може и да свършат "Хемус"Големите фирми в световен мащаб не отразяват подобни обществени поръчки.

2

Анонимен

преди 7 години

хидрострой 98 не е ли фирма на дебелата мутра, която спечели първия търг, анулираха го затова и сега пак се е намърдал с още подставени лица... Българийо, за тебе те умряха -- Ботев, Левски, Дебелянов и стотици, хиляди... За да може сега дебелия да краде... СРАМ!

1

Muntcho Demokrata

преди 7 години

Кметът на Симитли се е представил добре!