7

Анонимен

преди 7 години

От 1998 г. съм карал ауди, VW pasat, голф 4, опел астра, нисан примера, кия сийд и за първи път повторих пак с Кия - Спортидж 2012 . Немските таралясници не са лоши, но скъпи за подръжка и трошливи

6

Жоро

преди 7 години

страхотно изглежда автомобила...дано само не си мислят, че могат да го продават на цени като М3 :)

5

сеул

преди 7 години

Екстра си е колата. Нали не е 17 годишен чипосан дизеляк... Големи коментари тук, щото вие всеки ден карате различни немски премиуми, е и тая сте карали и сте много компетентни ***.

4

evgeni

преди 7 години

До Анонименточен отговор

3

Бива

преди 7 години

На външен вид много добре.Двигател V6 също добре.А интериорът видимо копира Мерцедес макар и в по-опростен вариант.Изглежда като добър опит.Остава само да не прекалят с цената.

2

това е виц нали

преди 7 години

КИА хахаха То е дори смешно да се напише подобно заглавия камо ли КИА да се мери със немските премиуми.Това заглавие звучи като виц.А вие дето пляете немские автомобили и ги наричате какви ли не сами си направете сметката с кой иска да се бори например КИА или която и да е друга марка.Сами си направете и сметка кои автомобили предизвикват най много коментари.По дърво без плодове никой не хвърля камъни.Очаквам и тази тема да счупи рекорда макар да е пусната късно и то не заради КИА.

1

Анонимен

преди 7 години

Да платиш повече от 10бона за тоя корейски кокошарник е извращение........