17

честит

преди 7 години

Доналд е прав. Аман от либералки. Актьорите си павят безплатен ПР. Америка гласува. Гласува и избра Тръмп. Точка. Еб..ти и "най-великата държава на света" ако в действителност "руското джудже" както наричат Вова може да им манипулира изборите. Дотолкова тая нация е лицемерно изтрещяла, че когато излезе един искрен човек и каже примерно "черните са мързеливи" и всикчи му скачат.Тая леля ми падна в очите. Кат оня дрисел дето искаше да му "забие един в муцуната" а после клекна.

16

Анонимен

преди 7 години

Хе-хе! Този "материал" е частичен copy-paste на "Хапливи забележки към Тръмп на "Златен глобус" от по-рано днесКА. Нещо трудно се събират ценностни новини напоследък.

15

Анонимен

преди 7 години

Левчо Дикапризнио спасява света от глобалното затопляне, онази плоската батерия Ангелина Братова Питова пък спасяваше бежанци, а баба Мерила какво е мерила не се знае, но нож вади на американската демокрация...Всеки с номера си...

14

:)

преди 7 години

А добричката Мерил защо не видя, че всички медии в Щатите бяха срещу Тръмп и защитаваха престъпницата Килъри? Тръмп не е стока, но сравнен с Килъри е просто дъ бест!

13

Ко?...Не!

преди 7 години

Кучетата си лаят, керванът си върви...!!!

12

Анонимен

преди 7 години

И какво като Мерил Стрийп се е изказала за Тръмп? Някакъв авторитет в световната политика ли е г-жата? Извън Холивуд тя и мнението й по темата са две кръгли нули.

11

Анонимен

преди 7 години

До Надя Николова"... прекрасната и неповторима Мерил Стрийп."---Наде, кое й е прекрасното? Острият нос, острата брадичка, тънките злобни устни, или едрият кокъл (визия на кон)?А, че е неповторима - неповторима е, защото е грешка на природата. А природата не повтаря грешките си.Заради далечна прилика я сложиха да играе Маргарет Тачър. Пълен провал !

10

Анонимен

преди 7 години

Breaking Bad, също като Бягство от Затвора беше много интересен само в първи сезон, брат, след това се разводниха и двата сериала станаха скучни и досадни даже.

9

АТАКИСТ

преди 7 години

до 18 The Revenant?Пубер, на колко си? 16-17?Ето дами и господа какъв е критерия за величествено кино на подрастващите!Нямам думи!

8

АТАКИСТ

преди 7 години

до 14 Е то остава и Междузвездните компютърни повърни да ти харесат!

7

до 7

преди 7 години

Ти някакви наивни романи ли четеш, що ли? Или си някакъв утопист?

6

до 8

преди 7 години

Би ли ни предложил стойностен американски филм от последните години? Защото съм гледал доста, но не се сещам за нито един, който да ме е грабнал. Оставям настрани Междузвездни войни и др. пълни с ефекти. Някой обикновен човечен филм.Очаквам LA, la, land, но то е лек мюзикъл.

5

АТАКИСТ

преди 7 години

Мерил Стрийп беше част от големия Холивуд!Сега тя е баба, а Холивуд е в гроба. Що ли се занимава Тръмп с трупове се чудя?!

4

Анонимен

преди 7 години

Пак му развалиха хатъра на Тръмпи. Мине не мине и некой го ядоса.

3

Анонимен

преди 7 години

Кой го интересува някакъв си холивуд?! Тея отдавна са приключили със стойностното кино. Чат-пат ваденето на някой единичен блокбастър тъпкан с ефекти потвърждава това. Останалото е некадърни продължения на отдавна минали хитови заглавия.Масово народа гледа вече сериали и реалитита, щото филми - йок.

2

Анонимен

преди 7 години

Само тоя Фашага ще ви оправи, хамерикански ***!

1

Анонимен

преди 7 години

Тръмп направо да закрие Холивуд! И без това правят само долнопробни бози, за полиране на мозъци!