13

До Andrey Anev

преди 7 години

Yes yes yes! Супееер, много точно казано, самата истина! God save the Queen! And Great Britain.

12

Брит

преди 7 години

Фараж освен като клоун в цирка , не виждам какво друго може да прави. Малко нервно човече с голямо его-това е той. ***, пръв приятел на другия клоун Тръмп. Фараж е трън в петата на британците и рано или късно ще го линчуват. Наглец , който плюе ЕС , но прибира голямата си заплата като евродепутат. Щом иска да напусне, защо не се откаже от службицата си? Самите британци не са сигурни какво ще излезе от Брекзита, иначе още миналата година да са задействали чл.50.

11

Андрейчооооо

преди 7 години

Демокрацията е силно надценена, даже в общества като Великобритания, защото необразованите и мързеливите гласуваха за Брекзит. Великобритания си стъпи на краката откакто стана член на ЕС. Нека видим какво ще се случи с бизнеса им, защото над 70% икономиката им зависи от услугите, от банковия сектор , но след излизането от съюза банките нямат причина да останат в Лондон. Британците се почувстваха засегнати, че не могат да командват в ЕС и затова гласуваха за излизане.

10

AZ

преди 7 години

Той и Фараж като наш Славчо. Който не разбира от политика, става само в шоу за ***.А италианците са подкупни, ако са дали повече Грило можеше на 17, а и 170 да му заведе на Верхофстат.

9

Маркони

преди 7 години

Фараж ще е страхотен водещ, защото е доста остроумен. Добър избор на мениджмъта на радиото

8

Анонимен

преди 7 години

Хайде сега да видим от както СССР обьрна палачинката на тия задни части като люпен пепе фураж, колко още изненадващи професии ще си избират!

7

Евролюб

преди 7 години

До ГеоргиКак правите заключенията за БСП и ДПС, че не искат малките страни да бъдат представени в Комисията. Прочетох два пъти статията и не намерих такова твърдение. Ако следим логиката ГЕРБ не го искат това и затова оставиха тази дупка след Кристалина като удобен пример за подобно говорене

6

Турчина

преди 7 години

Найждьл Фараж звучи като: Наджие обича фураж!

5

До 3

преди 7 години

Защото затова се борят ПЕС и АЛДЕ на които те са членове. Лицемерите от БСП освен това заедно с другите от ПЕС гласува за УВЕЛИЧАВАНЕ на приема на мигранти от ЕС.

4

Анонимен

преди 7 години

Явно от Москва са им спрели и на тези кранчето и сега си търсят нов благодетел.

3

Анонимен

преди 7 години

До ГеоргиОткъде ти става ясно , че БСП и ДПС се целят в намаляването на представителството на България?

2

Георги

преди 7 години

Малко разбъркана статия. Може би за мен като аутсайдер е трудно да видя последователността. Както и да е, става ясно , че БСП и ДПС се целят в намаляването на представителството на България ( малките невлиятелни страни) в ръководството на ЕС. От друга страна изглежда италианските евроскептици са се отказали да се борят за разпад на ЕС и искат просто да клатят лодката.

1

Бг

преди 7 години

Този бок*лук е като нашия Бареков - един употребен и изхвърлен презерватив!