23

Анонимен

преди 7 години

Ех, Ангелкова! Май ще изтървеш корупционните вноскип на концесионерите.

22

Българин от Германия

преди 7 години

Плажовете трябва да се стопанисват от ОБЩИНИТЕ, на чиято територия са. Така е в Германия и всичко е нормално. Ако почиващ има оплакване, прави го в общината. В България веднага ти казват, че общината няма вина (напр. за непочистени *** или прескъпи шезлонги и чадъри), не можели да се месят в работата на концесионера. Пълна глупост, трябва да се сложи край на тази ПОРОЧНА ПРАКТИКА.

21

Морски

преди 7 години

Кой не знае, че при всички правителства българските плажове се държат /концесионират или наемат/ от мутрите. От тях пропищяха наши и чужди туристи. Така, че сега борбата е за едни големи пари, които ще влязат в партийните каси в зависимост от това чии мутри ще "стопанисват" плажовете. А Народа - кучета го яли... да ходи по турските и гръцките плажове.

20

Анонимен

преди 7 години

БСП да не реват защото участват в унищожението на България до рамо с другите си "другари" от партиите с които просто се плюят за разнообразие.Тези концесии са просто да се пълнят някои джобове като може плажовете да са държавни да има 5лв вход за държавата и тя да назначи почистване спасители и т.н

19

Анонимен

преди 7 години

Ангелкова !? Не беше ли оная дето се хилеше като дрогирана , когато задаваха власта !?

18

Асен

преди 7 години

Стопани за плажовете винаги се намират. Апетитните такива се раздават на наши фирми и хора и това става още в самото начало на сезона. Другите обаче , по неапетитните , се търкалят чрез разни договорки до средата на сезона и някъде към 10 юли се дават на Общините да си блъскат главите. Понеже всички влакове са изтървани ,администрациите слагат по две табели "Плажа неохраняем" и толкоз. От там нататък следват неприятни неща -*** ,спешни случаи ,одавяния и т.н.До следващия

17

БОЖО

преди 7 години

"УВАЖАЕМИ" ДАЛАВЕРАДЖИИ ОТ ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ //ГОВОРЯ ЗА ПЛАЖОВЕТЕ/, ДОКАТО НЕ ПРЕДОСТАВИТЕ ПЛАЖОВЕТЕ ЗА СТОПАНИСВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ОБЩИНИ, ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ ДЪРВИТЕ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ ,ЗАЩОТО ДАЛАВЕРАТА Е НАИСТИНА КОСМИЧЕСКА. ДЕСНИТЕ ГИ РАЗБИРАМ ,ИСКАТ СИ *** ПАЗАРНА ИКОНОМИКА И КАПИТАЛИЗЪМ. НО ,НЕДОУМЯВАМ ЗАЩО ЛЕВИТЕ СИЛИ НЕ ПОСТАВЯТ ТАКА ВЪПРОСА ,КАКТО ГО ПОСТАВЯМ АЗ , А И ТЕ СИ ИСКАТ КОНЦЕСИОНЕРИТЕ. НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ВЯРВАМ ,ЧЕ БСП СА КАПИТАЛИСТИ.

16

Един

преди 7 години

До 16Защото нямаме правосъдие.Иначе за останалото си абсолютно прав.Но докато ги търпим тия, тъй ще е.

15

Я да питам:

преди 7 години

1. Защо не се разследват, прекратяват и НАКАЗВАТ идиотиите на администраторите, допуснали кретенските концесии?2. Защо не ходят в затвора тези, които правят беззаконията?3. Защо не отговарят с цялото си имущество престъпниците, а могат да прехвърлят на подставени лица откраднатото (ако някой от другите престъпници им го потърси)?Хора... Толкова ли сме ***, че някакви мутромалоумници ни се качват по главите!?На кого пак слугувате?И защо слугувате на тоя, на който му плащате заплатата!!!!!!!

14

Анонимен

преди 7 години

Защо въобще плажовете трябва да се дават на концесия както и всички неща в България от които лесно се печели.разбирам да даваш нещо нерентабилно и някои по кадърен да го развие но при нас всички концесии са законно ограбване.

13

анонимен

преди 7 години

Защо тогава след като им остават 10 дена има няма,правят тези поръчки.а Да бе защото били много"загрижени" за държавата.Лакардии за наивници.Естествено,че трябва в последния момент да се дадат на "свои"хора.Иначе приказки за наивници колкото си искаш,стига да има някой да им вярва.

12

Анонимен

преди 7 години

"Червените обявиха: Близки на властта взимат апетитни плажове!" Да се чете: Ние искаме да ги вземем, ама няма да останат за нас!

11

сминдух енд чесън

преди 7 години

Има ли далавера у нас без партийна намеса?

10

Голем смех

преди 7 години

Ангелкова, Ангелкова, и вие сте като демократите на Обама. Не отричате и не оспорвате изнесените факти, а питате как е стигнала информацията до БСП. Много просто, руските хакери им я дават. Според Обама сега те въртят света.

9

Анонимен

преди 7 години

бе по-големи xaйдyци от комунист-социалистите не се е видяло досега! ненадминати!

8

Анонимен

преди 7 години

Мале, мале...Колкото е красива, толкова е и умна. Но...за сметка на това има едно уникално качество - за какъвто и да е ресор "СТАВА" за министър, та нали е детската й мечта - да върже шалчето като селска тетка и да застане пред табелка "министър на ..."

7

Куц Кольо

преди 7 години

Колко и се искаше на столетната диария да може тя да ги вземе,та хептен га ги ***. Язък!

6

Анонимен

преди 7 години

Когато един човек е невинен представя доказателства. Когато има какво да крие, на въпроса отговаря с въпрос, който няма нищо общо с отговора, и нападателно. Та, Ангелкова да отговори:Вярно ли е това в което я обвиняват. Да отговори кратко и ясно, а не да пита:вие така ли смятате да управлявате-това госпожо не е отговор, или не разбирате български?

5

к'во да се пра&

преди 7 години

ми те сега раздават картите, последна ръка.

4

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

БСП - гуша за гуша... - тия не се ли изтърбушатшат - започват да се гушат, но след изборите ще се омърлушат и ще почнат да слушат...