22

българка

преди 7 години

Не всеки от нас може да стане жертва, не всеки - бъдете сигурни.. Лудата баба Меркел, например, не може да стане жертва........ засега. Все пак нея и другите настоящи политици, които ни докараха до този хал, ги охраняват по цял взвод въоръжени войници, возят ги в бронирани коли..... Те са недосегаеми и нямат проблеми. Проблем имаме ние, обикновените хора, които вървим пеш по улиците.... и проблемът ни е,че продължаваме да търпим този геноцид от собствените си политици.

21

Циник

преди 7 години

Хайде стига с тази Русия! Не ми е приятно да го призная - но ако не бяха апетитите на руския цар...и до днес щяхме да сме османски санджак! Стига сте търсили под вола - теле! Терористите днес - убиват - не от политически несъгласия, а в името на исляма! Нахлулите в Европа тарамбуки - сигурно не са и чувли за Путин

20

История

преди 7 години

Тероризма е измислен от КОМУНИСТИТЕ. Най-големия терористичен акт на 20-и век взривяването на църквата в София/ дело на български комунисти. Подкрепата за червените бригади, ИРА, червените хмери, червена армия и още много други са създадени и подкрепяни от СССР. Сега Путин иска реванш и връщане на СССР, затова почна със същите методи. 90% от генералите в Ислямска държава, са от Садам Хюсеин. т.е. те са обучени и вербувани в СССР

19

Анонимен

преди 7 години

*** пак направи грешка. Теро днес не е локален. Той е глобален, В основата му стои религия чиято идеология е заплаха за цивилизацията, Разликата е огромна и няма място за сравнение

18

Анонимен

преди 7 години

До ЦиникВсъщност терористи ще се окажем всички, които не се поддаваме на внушенията е не блеем с *** възторг от героичните усилия да ни спасят сегашните месииDDДаже не си правя труда да прочета дописката, ясно ми е каво пише смо то заглавието

17

Циник

преди 7 години

Толкова ВОНИ на поръчкова либерастка псевдожурналистика, че ще повърна! В кратце - не се панирайте овци....трепането си е нормално! Отвратително...просто отвратителен ПОРЕДЕН ОПИТ ЗА ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪКА! Вместо такива като Мурксул-ханъм да бъдат свалени, и съдени - се опитват да ни обяснят КОЛКО НОРМАЛНО - Е НЕНОРМАЛНОТО! Същите тези - които докараха на главите ни това библейско бедствие - са нагли до безобразие...и ни лъжат в очите! Всяка критика бива задушавана с етикети , като популизъм и рас

16

До Анонимен

преди 7 години

Няма как политици да станат жертви на тероризъм защото терористите са страхливци,натъпкани с дрога, които избират най-лесните жертви. Да се надяваме, че специалния чеченски батальон ще избие кокото може повече от тези ***, наричани от медиите "бойци", които се измъкнаха от Алепо.

15

Анонимен

преди 7 години

"Колкото по-брутално, толкова по-голямо внимание"Напротив, колкото по на запад, толкова по-голямо внимание.

14

Тсиганин

преди 7 години

Сокерез беее пичуи? Шукарно ли ви е с таз демокрацията? Май не а. Много тирористи мноо нещу

13

Анонимен

преди 7 години

В България терор няма да има! Поне не и докато герб са на власт. Дори и терористите ни съжаляват. А и те знаят че не биха могли да нанесат чак такива щети като герб!

12

Анонимен

преди 7 години

Цецка Цачева по телевизора е терор! Адаша и също. А Цецка по бански е апокалипсис!

11

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Тероризъм имало и преди и дори терористичните атаки били повече ...Хайде бе !Тероризъм може и да е имало, но не и в Източна Европа.Живеехме далеч по-спокойно от сега !

10

Анонимен

преди 7 години

Изборите също са терор! Защото след тях по телевизора ще дават "интелигентните" физиономии на гербаджитте. И ще им слушам "умните" приказки. И ще се хилят доволно че ще могат да крадът още. Това също е терор!

9

Анонимен

преди 7 години

Голема работа! Кво от това? При терористичен акт жертвите са 20-50 човека. Жертвите на държавната политика са десетки хиляди. Кое е повече????

8

На елка човека

преди 7 години

Простотията журналистическа няма край!!!!!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Ubejdavam se za poreden put ,vhe ne se tursi izhod ot krizata s fesovete,a samo statistika i bla bla blaa i nishtooo nishto,vsichko do tuk sa samo interesi...zashtoto resheniyata sa v osnovata a kato ya pisha mi ya triyat..

6

Анонимен

преди 7 години

Ох като почнат "Ислямът е една човеколюбива религия,последователите са и мирни почтени хора."На тоя свят съществуват около 3000 терористични групи,банди и групировки и всичките без няколко са мюсюлмани.Поне те се самоопределят като такива.И ето идва някакъв измислен експерт който уж много ги разбира нещата и обяснява,че те не били "истински".Били манипулирани и използвани.Не били терористи и ислямисти били подлъгани невинни Еви от райската градина.Щеше да е смешно ако не беше трагично.

5

Елке, зелкееее

преди 7 години

През 1970-те и 1980-те години на миналия век-----------Хаххахахах смех! Пише се "През 70-те и 80-те..." Какво значи 1970-те на миналия век?

4

иво

преди 7 години

До Анонимен"Сега терористите искат да избият или ранят колкото се може повече хора"Броиш ли и редовите демократични американци , избиващи се по между си по училища, университети и бензиностанции на собствена територия?

3

Bond

преди 7 години

Защо не се споменава, че атентатите нарастнаха главололомно за последните 12-15 месеца? СлОчаеност? 1-1,5 млн мюслитa и ....Париж, Брюксел, Ница, Берлин и т.н.Горките мигранти - с Циклон Б да ги изкъпеш за добре дошли...