13

Явно

преди 7 години

чистите с метли и лопатки. Айде не нас тия за 10 мин....

12

смотани журналя

преди 7 години

Кои са тези села бе?

11

gos

преди 7 години

Някой има ли представа защо скоростта на вятъра веднъж я дават в метри за секунда, след това в километри в час, понякога и в двете мерни единици, а също често объркват и омешват едната с другата.Защо не се избере една величина (измежду двете) и с нея да се съобщава скоростта на вятъра? Това е много по практично и ще се създаде по добра представа у хората на какво съобщаване какво точно съответства като усещане. В момента имаме наукообразно нищоказване от тип "*** то много сложно"

10

Анонимен

преди 7 години

Изсекоха се дърветата, махна се преградите и сега олеле. Това е в цялата страна. Всичко се открадна безотговорно, а сега голямо врякане. Лятото ще е така с водата, но всичко което беше направено за поливане се съсипа. Трябва да се потърси отговорност за всичката съсипия след 1989 г.

9

Анонимен

преди 7 години

Ако кмета е заповядал с такава машина /на снимката/ да чисти платното и иска да получи резултат нещо не е наред

8

до 5

преди 7 години

Имаше навремето едни сиви тенекии отстрани на пътя, да.

7

Анонимен

преди 7 години

Не се свършиха *** да плюят само бреее.....

6

Бай Иван

преди 7 години

Стига сте мрънкали, зима е. Потърсете за обстановката в Австрия, Германия да видите че и там има откъснати села, и там затварят пътища. Вчера магистрала Струма беше СУХА, не добре почистена, а СУХА.

5

Анонимен

преди 7 години

Защо ли си мисля, че по байтошово време се взимаха мерки вятъра да не може да прави навявания по определени опасни места? Какво стана с направеното преди 1989-та година, а демократи? Откраднахте ли го? Сега не сте могли да се справите с вятъра, ами няма да можете като знаете само да крадете

4

Анонимен

преди 7 години

Ако вместо гепене се купуваха повече роторни снегорини, нямаше да има проблем!

3

Анонимен

преди 7 години

От кога на тази държава и пука за Северозападналия район ? Обезлюдени села с по 10 жителя ! Естествено , че не си дават много зор да чистят снега.

2

Анонимен

преди 7 години

Ей прости хора купете един шнеков снегорин пробвайте, аман бе. Сега вятъра им виновен. На калпав снегорин снега му пречи.

1

Анонимен

преди 7 години

Глупости заради вятъра, колкото навява толкова и отвява как стана тъй че вятъра все на асвалта навява. Я вижте в Япония пътя почистен отстрани 7-8 м сняг.