91

100%TURK

преди 7 години

Хайде честито на всички турци , гурбетчии в Европа и по света !Преди 2 часа в Меджлиса , с 338 гласа "ЗА" , е прието решение , отварящо пътя за нова Конституция и президентска Република.

90

Анонимен

преди 7 години

Няма ли някой да се самосезира след толкова антидържавни изказвания, или закона на простия и вечно репресирания важат и тука. Когато е за права белгийските закони, но когато им е угодно техните си. И нащето ром с педофилията и потъпканите права напред. За задължения не ги търси, защото им накърняваш достойнството.

89

Halit Shehitoglu

преди 7 години

da jiveqt bratqta ot politicheskata partiq Sharia4Belgium!

88

bigpick

преди 7 години

Като не ви харесва западния начин на живот си вървете откъдето сте изпълзяли. Какво му е справедливото на вашия начин- да изнасилвате жените на хората които са ви дали подслон и работа?

87

иво

преди 7 години

Когато количеството е голямо, преминава в лошо качество!

86

иво

преди 7 години

Ми вървете си бе шушони смотани!

85

Най-разумнотоРешение

преди 7 години

Да се преместят в държави, в които Шериатът е върховен закон. Защо стоят в Европа?!

84

До Али

преди 7 години

Драги ми Али, причината е много по-проста и очевадна. Твоите правоверни братя са се юрнали в ЕС за да търсят лесния живот и да чакат наготово някой да ги обгрижва (което им се получава за съжаление). Останалото са празни приказки.

83

Европеец

преди 7 години

Абе що дирите вие в Белгия и другите страни от ЕС, като са толкова лоши и неморални? Що не ходите в Иран и Саудитска Арабия, където моралът и справедливостта се въздават от Пророка, а се прилагат от оядени шейхове и аятоласи дето пет пари не дават за това какво се случва с правоверните.

82

Факт

преди 7 години

На Европа и трябва една нова РЕКОНКИСТА и всичко ще си дойде на мястото!Вярно,ще има жертви,но те ще бъдат десетки ПЪТИ по-малко,отколкото ако не се вземат мерки срещу ислямското нашествие.....

81

Просто решение

преди 7 години

Като не им харесва "западният начин на живот" какво търсят и защо са дошли на място където не им харесва. Айде марш обратно в 13-ти век и откъдето са дошли. Там ще им е добре, ще си живеят по законите на шерията и няма да им пречи западния упадък.

80

турчин

преди 7 години

До extremist. Отговори си и си интересувай защо Жак Ив Кусто прие ислама. След това разсъждавай.

79

Анонимен

преди 7 години

До АЛИАли, страшното е, че разни брадати изедници, независимо от коя религия, умишлено държат "паството" си в блатото на простотията и безпросветието. Не много отдавна имаше един ислямски духовник, който убедено доказваше, че Земята е плоска и Слънцето се върти около нея, щото така било писано в Корана. Същия Коран, който уби арабската наукаУбий жреците, спаси Човека - последния дом на Бога!

78

Българин от Германия

преди 7 години

Ислямът не е религия, а сборник от правила и закони на обществен живот. Който е против ислямът, не е расист, понеже няма такава раса ислям. Идеологията на исляма разделя хората. Мултикултуризмът означава приемане и одобрение на това разделяне. Само наивници могат да желаят такова общество.

77

Анонимен

преди 7 години

Изводът от написаното от 106 е, че мюсюлманите трябва да се върнат в родните си страни доброволно или доброзорно!!! Няма интегриране, трябва екстрадиране!!!

76

До 104

преди 7 години

До този, който пише ДО БЕЛИЯ РИЦАРПреди кръстоносните походи имаме нахлуване на арабите във Византия и битката, в която Хан Тервел - Спасителят на Европа, разбива арабите. После те се насочват към Испания и няколко века живеят там. След възвръщането на християнските владетели в Испания, те се опитват да се освободят от исляма, като покръстват арабите, но това не е успешно. Арабите запазват вярата и поведението си и са изселени от Испания.

75

Анонимен

преди 7 години

Само 91% осъждат атентатите , значи към 10% официално ги подкрепят. Егати и хейтърите са тези.

74

Белият Рицар

преди 7 години

Ислямът е инструмент за завземане на нови територии, ислямът не е религия.

73

God

преди 7 години

Ето така се заражда нацизмът...

72

Българин от Германия

преди 7 години

Всичко това е СЛЕДСТВИЕ на НЕО-Либералния демократичен декаденски обществен модел на развитие на Западна Европа от 68-година на миналия век.Трябва да се СЛОЖО КРАЙ на това развитие, бъдещето на Европа е на суверенни национални държави и държавници мислещи за СВОИТЕ НАРОДИ преди всичко.Напред с АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ ! Аи има ли я в България ? Na Hristo Iwanow mu nqmam dowerie.