17

Анонимен

преди 7 години

Това което показаха оня ден в Доха двете машини беше показност пред всички в тура, че никой няма да ги спре до финала им на АО.

16

Анонимен

преди 7 години

За изведнъж литнахте в небесата и мечтаете за титла от ГШ, а до оня ден го плюхте нашия и казвахте че за нищо не става. Толкова сте ми смешни!

15

Анонимен

преди 7 години

до 15 По това че за да бие нашия на ГШ Джокович и Мъри с 3-0 си е голям наивинитет от твоя страна!

14

Анонимен

преди 7 години

до 13 Къде го слагаш дел Потро? Ти акъл имаш ли? Човека не може да се отърве от хроничната си контузия и няма спечелен турнир от вече не знам колко време..

13

До 12

преди 7 години

По какво се различава продължителността на мача и физическите усилия при победа с 2:1 сета от победа с 3:0 сета?

12

Анонимен

преди 7 години

Имс прогрес в играта му, но за да победиш машини на ГШ като Анди Мъри и Новак Джокович ти трябва 100% концентрация, желязна психика и физически да си готов за 4 ч1асова битка на свръх обороти. Последното го няма още в Григор. Готов е да се бори с тия до 3-я час най-много.

11

Анонимен

преди 7 години

Идва часът на истината - турнира от Големия шлем в Австралия. По мое мнение Мъри и Джоковия съвсем не са на класи над останалите в момента. Да ги победят могат всички от топ 20, макар че по-вероятното е Анди и Новак да спечелят. Едва ли никой следящ тениса ще се изненада, ако Новак или Анди загубят от някой от топ 20, да не говорим за Вавринка, Нишикори, Раонич и ... дел Потро.

10

Анонимен

преди 7 години

10, Може да бие всеки във формат 2 от 3 сета, даже и Джокович и Мъри, но при формат от ГЩ 3 от 5, няма даже физическите сили да издържи срещу тях в такова темпо. Това е истината.

9

Българин

преди 7 години

Съветвам некомпетентни журналисти да не пишат за тенис. Разликата между Мъри и Джокович се увеличи в полза на Мъри, дори след като Джокович го победи на финала. И това ще продължава да се случва дори Джоката да си взема всички турнири до средата на сезона. Едва след това ще може да трупа нови точки за листата.

8

Анонимен

преди 7 години

Григор има техниката и потенциала да бие всеки един от ATP но ми липсва психиката на победител. Ако се задържи с нивото от вчера, има шанс за доста победи над играчите от топ 10.

7

Анонимен

преди 7 години

Ако спечели АО нашия ще гушне близо 3 милиона долара, половината от това което е спечелил досега в кариерата си.

6

Анонимен

преди 7 години

Някакъв разбирач в този сайт беше казал вчера че тоя турнир нищо не му носи на нашия. Муахахах 250 точки които го изкачват от 17-то на 15-то място в света и 72 000 долара ако е нищо за тоз тъппанар!

5

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да си говорим на финала на АО ще са пак Новак и Мъри, освен ако онова смоттаното Вавринка не направи едно от типичните си избухвания и да им обърка сметките. Нашия има сили до четвъртфинал най-много.

4

Marin

преди 7 години

До не ми пукаТи си много тъпо парче. Хейтърче, стой си у вас и коментирай, защото друго няма да постигнеш ;)

3

Анонимен

преди 7 години

Поне си направете елементарното усилие да изберете от падащото меню - България и да ни покажете ранкинга и на останалите българи. Постна работа.

2

Факт

преди 7 години

Има малки промени в топ 20.1/ Разликата между Мъри и Джокович се увеличи с 150 точки2/ Монфилс изпревари Чилич (5 и 6 място)3/ Агут изпревари Кириос (13 и 14 място)4/ Гришо изпревари Федерер и Пуи (15, 16 и 17 място)

1

Анонимен

преди 7 години

Подзаглавие: " Разликата между Анди Мъри и Новак Джокович вече е минимална "Така де, когато разликата се увеличи с 150 точки, тогава стана минимална, а преди това не беше .....