27

Анонимен

преди 7 години

обаче чичо Сам да ги подслушва не ги тревожи

26

Анонимен

преди 7 години

добре, че са руснаците че постоянно да си избърсват по.ср.ани.те *** с тях, понякога повтарянето на едно и също не го прави истина, а дразни

25

Анонимен

преди 7 години

"ЕС може да се разпадне. Никой не може да каже дали ЕС ще продължи да съществува след 10 години." Мартин Шулц, председател на ЕС парламента

24

Анонимен

преди 7 години

Вече не е нещо немислимо ЕС да се разпадне.

23

ха ха

преди 7 години

Тия в Брюксел са такива ***, че преди години руснаците ги бяха подслушвали на най-високо ниво, оная грозната баронесата я бяха записали и бяха пуснали разговора в ютюб как се обяснява с някакъв латвийски министър за Украйна. Може да си представи човек каква сигурност на информацията имат щом могат да подслушват разговорите на висш комисар. Това котило от дилетанти и некадърници трябва час по скоро да се разтури и всеки кой от къде е.

22

До Боби

преди 7 години

Обясни го на приятелите си русофили.

21

Анонимен

преди 7 години

Руснаците винаги са били роби. И поради това са потискали свободата на другите народи и са им правели хиляди гадости. Но по-отвратителни и гнусни от руските роби са техните слуги и лакеи.

20

Анонимен

преди 7 години

До 16Републиканците са най-големите противници на *** бе, ***. А Тръмп вече се убеди, че хакерските атаки идват по зсповед на джуджето

19

Европеец

преди 7 години

Няма за кога да се правят избори в Евросъюза тъй като той вече се е разпаднал. Армията еврочиновниците които храним в Брюксел ще трябва да си търсят работа - това са около 70 хил парчета ялови търтеи които хрантутим да си клатят краката. Вместо да внасят мигратнит от Африка да чистат улиците и да вършат черната работа, може да се уволнят всички еврочиновници и да се използват за целта.

18

До Анонимен №7

преди 7 години

Слушай русофоб, мен не ме интересува нито твоя свят, нито света на Путин. Моя свят е това, което е в главата ми. Кибератаките на тебе повлияха ли? Ами как очакваш да повлияят на цели народи? Що не напрегнеш малко главата си и не разбереш, че някой нещо те будалка. Некадърните управници в света им остана да си *** раните и да търсят виновни за провала си. Останаха само Меркел и Бойко. Ти толкова ли не можеш да схванеш тенденциите, ами все руснаци са ти пред очите.

17

МУСАка

преди 7 години

Колкото Русия се меси, толкова и САЩ и Китай могат да се месят.Но важното е тук да тече масова пропаганда срещу Русия и Путин, другото не е от значение. САЩ са ангели, ни лук яли, ни лук мирисали, а пък китайците - те там пишат на йероглифи още и как да хакнат нещо... въобще останалите са невинни...

16

Анонимен

преди 7 години

Некадърниците от брюксел реват : "помощ, нападат ни извънземни"....

15

Анонимен

преди 7 години

До 11Руснаците са алкохолизирани ***, а малкото нормални са хакери.

14

Анонимен

преди 7 години

"Възможността Кремъл да се меси в евроизборите е правдоподобна"Смех!

13

Анонимен

преди 7 години

До 7 АнонименКой е тоя цял свят ?. Демократическата партия на САЩ и русофоби политици от Евросъюза. Това ли е целия свят ?. Да не вземаш твърди наркотици?.

12

Анонимен

преди 7 години

Опасността Йети да нахлуе в европа от Хималаите, е действителна! Всички да се приберат по къщите и да се барикадират!Хубавото е, че вече никой не ви се връзва на глупостите.

11

Анонимен

преди 7 години

До 10Аз не съм русофил или руска *** та да пия Бояришник или други гадости. Но ти явно си дръпнал нещо.А руската *** ще си го получи по пълна програма. Дори приятелят на джуджето Тръмп вече се убеди, че то стои зад хакерските атаки в САЩ.

10

антиседераст

преди 7 години

Малее !. политиците у евросъюза започнаха да тичат преди вятъра. Усещат , че политиката им не е желана от много народи и при неуспех на изборите ще кажат, ето Русия се намеси в изборите и ние загубихме. Такова падение няма даже и в африканските държави.

9

===

преди 7 години

До Анонимен 7Последно руснаците пропаднали алкохолици пиещи одеколон ли са или са супер хакери - аре уточнете се, че тва вашето прилича на шизофрения...:))))

8

Анонимен

преди 7 години

До 9 АнонименМа верно ли бе ?. Да не си си сипал "нещо твърдо" в сутрешната кафе ?.