9

Анонимен

преди 7 години

А какво обезщетение ще получат домакинствата за това неудобство?

8

Анонимен

преди 7 години

Лошо няма кеф ми е по край печката който е с парно той да му мисли

7

Анонимен

преди 7 години

Na lyato.Iznasyahme tok a sega niama

6

Циник

преди 7 години

Едно примерче - в Германия ако метрото спре - извозват пасажерите с таксита - напълно безплатно! Идеята е, че след като съм купил годишна карта (750? Франкфурт) мога да очаквам услуга! У нас - сметките трябва да се плащат (ако ще и от правнуците) услуги - много зле...или никакви! И никой не носи последствия ! Само доения платец!

5

Анонимен

преди 7 години

Оказва се, че в БГ човек трябва да си пази на всяка цена и една печка на твърдо гориво. Какво се получава - в 21 век сме, а падне ли 20-30см. сняг десетки хиляди хора изпадат в бедствено положение. Горко ти, ако разчиташ само на ток, то и парно да направиш помпичката е електрическа. Не знам за газта, вероятно има някакви генератори за помпи и тям подобни, но ако е по-сериозна аварията или онзи лудия спре газта, пак отиваш под леда.

4

Анонимен

преди 7 години

И какво обезщетение ще получат хората , някой ще им плати сметките за ток ала-бала ?

3

Нас

преди 7 години

А тоя Спасов, още ли е на работа !? За какво !

2

перничанин

преди 7 години

Лъже! Резервният котел не може да стопли домовете, училищата и болницата! Те нямат въглища, а министърката гордо заяви, че всички са готови за студовете. Щях да умра от срам, ако съм на нейно място, но тя не е аз. Миналата година по същото време пак бяха без въглища. Всяка информация от тец-а е лъжа. Студено е. Въглищата от Перник горят в Бобов дол, за да стоплят македонците, а ние мръзнем в чест на Ковачки.

1

ьфхн

преди 7 години

от топлофикация трябваше да почакат още два-три дни преди да запалят резервния котел...